Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(16754 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
[/quote]
Ale sie bedzie dzialo, jak sie jeszcze oszukany rozmowca wlaczy. Mam nadzieje, ze sie wlaczy[/quote]

wlacze sie, wlacze!!!
! nikogo nie oszukiwalam. nie mam czasu na grzebanie po necie i kopiowanie czyichs wypowiedzi.
nie mam zamiaru nikogo przekonywac o mojej prawdomownosci. mysle, ze sa uzytkownicy tego forum, ktorzy we mnie wierza. AniuRNorway, dziekuje Ci za wstawiennictwo, to bardzo mile z twojej strony.
Hilton nie mam nic do powiedzenia, szkoda mojego czasu i nerwow. jednakze mam cicha nadzieje, ze w koncu trafi kosa na kamien- i Hilton trafi na forumowicza rownie chamskiego i bezwzglednego.[/quote]

Psculkas, troche sie nie zrozumielismy, ale to chyba na skutek EMOcji.
Napisalem "oszukany", a nie "oszukujacy". No ale dobra.

Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
To Gotta i Wondraczkowej pewnie te偶 nie lubi艂e艣 s艂ucha膰?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Post贸w
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Niekowalski napisa艂:

Ale sie bedzie dzialo, jak sie jeszcze oszukany rozmowca wlaczy. Mam nadzieje, ze sie wlaczy[/quote]

wlacze sie, wlacze!!!
! nikogo nie oszukiwalam. nie mam czasu na grzebanie po necie i kopiowanie czyichs wypowiedzi.
nie mam zamiaru nikogo przekonywac o mojej prawdomownosci. mysle, ze sa uzytkownicy tego forum, ktorzy we mnie wierza. AniuRNorway, dziekuje Ci za wstawiennictwo, to bardzo mile z twojej strony.
Hilton nie mam nic do powiedzenia, szkoda mojego czasu i nerwow. jednakze mam cicha nadzieje, ze w koncu trafi kosa na kamien- i Hilton trafi na forumowicza rownie chamskiego i bezwzglednego.[/quote]

Psculkas, troche sie nie zrozumielismy, ale to chyba na skutek EMOcji.
Napisalem "oszukany", a nie "oszukujacy". No ale dobra.

[/quote]

Niekowalski, chyba mam omamy, bo juz wczesniej widzialam ten tekst, ale go musiales edytowac i na jego miejsce wrzuciles Kowalczykowa . zdecyduj sie w koncu czlowieku.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
retier1 napisa艂:
To Gotta i Wondraczkowej pewnie te偶 nie lubi艂e艣 s艂ucha膰?

Zeby zaraz nie lubiec... zabawne i tyle.
Zeby nie bylo, Czesi smieja sie z naszego)
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
477 Post贸w
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
jednak masz racje nieuwaznie pprzeczytalam twoj post.
ech te EMOcjeeeeeeeeeeeee
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
[/quote]

Niekowalski, chyba mam omamy, bo juz wczesniej widzialam ten tekst, ale go musiales edytowac i na jego miejsce wrzuciles Kowalczykowa . zdecyduj sie w koncu czlowieku.[/quote]

Tak,ale to blad techniczny. Zamiast tekst dodac edytowalem.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Post贸w
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
blad techniczny?????? a ja biedna juz myslalam, ze cos nie tak ze mna ochhhhhhh ty niedobry
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
psculkas napisa艂:
blad techniczny?????? a ja biedna juz myslalam, ze cos nie tak ze mna ochhhhhhh ty niedobry

No nie jest z Toba za dobrze, ale to i tak byl blad techniczny /ZART!!!)/
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
Z dedykacj膮 dla Hilton

niestety tutaj nie chodzi ta piosenka, trzeba na YouTube pos艂ucha膰
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
psculkas napisa艂:
[quote]Niekowalski napisa艂:
Hilton napisa艂:
AniaRNorway napisa艂:
Hilton napisa艂:
A czy ja ciebie prosze o jakiekolwiek t艂umaczenie? Moje pytanie o zbieg okolicznosci to pytanie retoryczne. W tym akurat wypadku ani ja, ani nikt inny nie musi nad niczym mysle膰. Jeste艣 jedn膮 z kilku os贸b na tym forum, ktore nie maja w艂asnego zdania, tylko przepisuja teksty innych, szczeg贸lnie te bardziej elokwentne teksty. Zenada. Kolejna zenada jest pisane ze Grzegorz Ciechowski pozostanie w twoim sercu na zawsze - brzmi to tak, jakby艣 zna艂a i uwielbia艂a ca艂a jego tw贸rczosc, a tym czasem kilka minut wczesniej przyzna艂as sie ze nawet nie wiesz coi to za utw贸r " gdzie sa moi przyjaciele" i ze jest to jedyny jaki kojarzysz. Kolejna zenada - jajko tamagotchi - tu akurat "uda艂as" taka nie na czasie z lat 90tych, bo nie wierze ze nie pomysla艂as aby wpisac has艂o w wyszukiwarke.
艢miech na sali.

Hilton wiedzy w kazdej dziedzinie mozna ci pozazdroscic, ale bywasz czasem naprawde chamska w stosunku do ludzi, nie rozumiem jaki to ma sens, naprawde. Nie wiem, czy cieszy cie, ze taka dobra jestes, bo znalazlas skad to moze skopiowala? Dla mnie to nie znaczy, ze nie ma swojego zdania, raczej, ze znalazla takie, z ktorym sie w 100% zagadza. Potrafisz swietnie doradzac i brakuje ci czasem zwyklej ludzkiej wrazliwosci i ciepla, szkoda, bo wchodze na to forum, zeby sie zrelaksowac, czegos dowiedziec, a takie teksty jak powyzej to dla mnie zawsze kubel zimnej wody. Ja w ogole nie widze sensu pisania w ten sposob do ludzi. Rujnujesz, nie budujesz.

Nic sie nie b臋dzie dzia艂o Niekowalski. czy ty rozumiesz Aniu znaczenie sowa "chamski" ??? Bo w艂asnie to co zrobi艂a pscullcas to jest chamstwo. Przypisa艂a sobie cudze s艂owa jako w艂asne a takze ok艂ama艂a swojego rozm贸wce.

Ale sie bedzie dzialo, jak sie jeszcze oszukany rozmowca wlaczy. Mam nadzieje, ze sie wlaczy

[b]wlacze sie, wlacze!!!
Hilton nie mam nic do powiedzenia, szkoda mojego czasu i nerwow. jednakze mam cicha nadzieje, ze w koncu trafi kosa na kamien- i Hilton trafi na forumowicza rownie chamskiego i bezwzglednego.[/b]/quote]

I tobie i Ani co sie pomyli艂o niew膮tpliwie. Nie macie bladego pojecia o pewnych sprawach. Na przyk艂ad takich, ze nie podaje sie cudzych s艂贸w jako swoich. A ty pskulkas tak w艂asnie zrobi艂as i nawet nie chodzi o to, ze sie tego w infantylny spos贸b wypierasz.
A czy ty Aniu popierasz r贸wniez czytanie cudzej korespondencji? Bo tego sie nie robi, taka niepisana zasada, prawda? Ja jestem jed膮 z os贸b, kt贸ra wierzy w ludzi i dlatego nie podoba mi sie to, co zrobi艂 hardi a potem psculcas.
A o co chodzi z t膮 "kos膮 na kamie艅" ? Dlaczego mnie obra偶acie? Bezwzgledna jestem - to fakt - udowadniam ludziom bezwzglednie(czyli wstawiaj膮c link z tym co podkradli) ich ignorancj臋 i zuchwalstwo. W tym nie chodzi mi o to, aby powiedzic komus ze jest g艂upi, ale zeby pokazac jak to 艣miesznie z boku wygl膮da, jesli chcemy pokazac ludzom na forum jacy to oczytani jestesmy. Wklei艂am tego linka tylko dlatego, ze akurat temat buntu jest mi dobrze znany, bo pisa艂am na ten temat pewn膮 prac臋, dlatego wiedzia艂am ze s艂owa ktore napisala psculcas nie s膮 jej s艂owami. ( chociaz ona sie i tak nie potrafi przyznac do tego).
A Ty Aniu opaniuj emocje, bo widze ze sie obrazi艂as chyba za to ze mam w g艂臋bokim powazaniu twoje plusiki dla mnie. Co moge jeszcze dodac, chyba juz nic, bo w pewnych kregach osoba m膮dra jest uwazana za zarozumia艂膮, a szczera za chamsk膮. Jako艣 trzeba sobie wyt艂umaczyc w艂asne niedoci膮gni臋cia. A ja na kamien nie trafie, bo ja nie podszywam sie pod cudze wypowiedzi, zawsze cytuje lub zaznaczam, ze jest to na podstawie tego lub tamtego.
A teraz zjazd po bandzie:
"dziekuje ci za wstawiennictwo" jakie to smutne. Aniu, napisz jeszcze ten tekst w stylu "uwierz mi, daleka jestem od..." pokaz jaka jestes skromna i dobra dla wszystkich i daj mi plusika - to teraz macie prawo powiedziec ze to by艂o chamskie, smutne jest tylko to, ze trzeba wam t艂umaczyc najprostsze rzeczy. Jak dobrze ze mnie z twarzy nie bije prymityw. Ale ja jestem prost膮 dziewczyn膮 ze wsi, co biblie troszke poczyta艂a ale nie zakuma艂a o co kaman G艂臋boko wierze, ze juz nie zareagujecie na moja wypowiedz, bo nie chce mi sie czytac tekst贸w wymijaj膮cych i pozbawionych logiki, a przynajmniej jej najprostszych zasad.
Pozdrawiam, chamska, perfidna, z艂o艣liwa, prostacka i niewyrozumia艂a Hilton.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok