psculkas napisał:
[quote]
Niekowalski napisał:
Hilton napisał:
AniaRNorway napisał:
Hilton napisał:
A czy ja ciebie prosze o jakiekolwiek tłumaczenie? Moje pytanie o zbieg okolicznosci to pytanie retoryczne. W tym akurat wypadku ani ja, ani nikt inny nie musi nad niczym mysleć. Jesteś jedną z kilku osób na tym forum, ktore nie maja własnego zdania, tylko przepisuja teksty innych, szczególnie te bardziej elokwentne teksty. Zenada. Kolejna zenada jest pisane ze Grzegorz Ciechowski pozostanie w twoim sercu na zawsze - brzmi to tak, jakbyś znała i uwielbiała cała jego twórczosc, a tym czasem kilka minut wczesniej przyznałas sie ze nawet nie wiesz coi to za utwór " gdzie sa moi przyjaciele" i ze jest to jedyny jaki kojarzysz. Kolejna zenada - jajko tamagotchi - tu akurat "udałas" taka nie na czasie z lat 90tych, bo nie wierze ze nie pomyslałas aby wpisac hasło w wyszukiwarke.
Śmiech na sali.
Hilton wiedzy w kazdej dziedzinie mozna ci pozazdroscic, ale bywasz czasem naprawde chamska w stosunku do ludzi, nie rozumiem jaki to ma sens, naprawde. Nie wiem, czy cieszy cie, ze taka dobra jestes, bo znalazlas skad to moze skopiowala? Dla mnie to nie znaczy, ze nie ma swojego zdania, raczej, ze znalazla takie, z ktorym sie w 100% zagadza. Potrafisz swietnie doradzac i brakuje ci czasem zwyklej ludzkiej wrazliwosci i ciepla, szkoda, bo wchodze na to forum, zeby sie zrelaksowac, czegos dowiedziec, a takie teksty jak powyzej to dla mnie zawsze kubel zimnej wody. Ja w ogole nie widze sensu pisania w ten sposob do ludzi. Rujnujesz, nie budujesz.
Nic sie nie będzie działo Niekowalski. czy ty rozumiesz Aniu znaczenie sowa "chamski" ??? Bo własnie to co zrobiła pscullcas to jest chamstwo. Przypisała sobie cudze słowa jako własne a takze okłamała swojego rozmówce.
Ale sie bedzie dzialo, jak sie jeszcze oszukany rozmowca wlaczy. Mam nadzieje, ze sie wlaczy
[b]wlacze sie, wlacze!!!
! nikogo nie oszukiwalam. nie mam czasu na grzebanie po necie i kopiowanie czyichs wypowiedzi.
nie mam zamiaru nikogo przekonywac o mojej prawdomownosci. mysle, ze sa uzytkownicy tego forum, ktorzy we mnie wierza. AniuRNorway, dziekuje Ci za wstawiennictwo, to bardzo mile z twojej strony.
Hilton nie mam nic do powiedzenia, szkoda mojego czasu i nerwow. jednakze mam cicha nadzieje, ze w koncu trafi kosa na kamien- i Hilton trafi na forumowicza rownie chamskiego i bezwzglednego.[/b]/quote]
I tobie i Ani co sie pomyliło niewątpliwie. Nie macie bladego pojecia o pewnych sprawach. Na przykład takich, ze nie podaje sie cudzych słów jako swoich. A ty pskulkas tak własnie zrobiłas i nawet nie chodzi o to, ze sie tego w infantylny sposób wypierasz.
A czy ty Aniu popierasz równiez czytanie cudzej korespondencji? Bo tego sie nie robi, taka niepisana zasada, prawda? Ja jestem jedą z osób, która wierzy w ludzi i dlatego nie podoba mi sie to, co zrobił hardi a potem psculcas.
A o co chodzi z tą "kosą na kamień" ? Dlaczego mnie obrażacie? Bezwzgledna jestem - to fakt - udowadniam ludziom bezwzglednie(czyli wstawiając link z tym co podkradli) ich ignorancję i zuchwalstwo. W tym nie chodzi mi o to, aby powiedzic komus ze jest głupi, ale zeby pokazac jak to śmiesznie z boku wygląda, jesli chcemy pokazac ludzom na forum jacy to oczytani jestesmy. Wkleiłam tego linka tylko dlatego, ze akurat temat buntu jest mi dobrze znany, bo pisałam na ten temat pewną pracę, dlatego wiedziałam ze słowa ktore napisala psculcas nie są jej słowami. ( chociaz ona sie i tak nie potrafi przyznac do tego).
A Ty Aniu opaniuj emocje, bo widze ze sie obraziłas chyba za to ze mam w głębokim powazaniu twoje plusiki dla mnie. Co moge jeszcze dodac, chyba juz nic, bo w pewnych kregach osoba mądra jest uwazana za zarozumiałą, a szczera za chamską. Jakoś trzeba sobie wytłumaczyc własne niedociągnięcia. A ja na kamien nie trafie, bo ja nie podszywam sie pod cudze wypowiedzi, zawsze cytuje lub zaznaczam, ze jest to na podstawie tego lub tamtego.
A teraz zjazd po bandzie:
"dziekuje ci za wstawiennictwo"

jakie to smutne. Aniu, napisz jeszcze ten tekst w stylu "uwierz mi, daleka jestem od..." pokaz jaka jestes skromna i dobra dla wszystkich i daj mi plusika

- to teraz macie prawo powiedziec ze to było chamskie, smutne jest tylko to, ze trzeba wam tłumaczyc najprostsze rzeczy. Jak dobrze ze mnie z twarzy nie bije prymityw. Ale ja jestem prostą dziewczyną ze wsi, co biblie troszke poczytała ale nie zakumała o co kaman

Głęboko wierze, ze juz nie zareagujecie na moja wypowiedz, bo nie chce mi sie czytac tekstów wymijających i pozbawionych logiki, a przynajmniej jej najprostszych zasad.
Pozdrawiam, chamska, perfidna, złośliwa, prostacka i niewyrozumiała Hilton.