AniaRNorway napisa艂:
Hilton napisa艂:
A czy ja ciebie prosze o jakiekolwiek t艂umaczenie? Moje pytanie o zbieg okolicznosci to pytanie retoryczne. W tym akurat wypadku ani ja, ani nikt inny nie musi nad niczym mysle膰. Jeste艣 jedn膮 z kilku os贸b na tym forum, ktore nie maja w艂asnego zdania, tylko przepisuja teksty innych, szczeg贸lnie te bardziej elokwentne teksty. Zenada. Kolejna zenada jest pisane ze Grzegorz Ciechowski pozostanie w twoim sercu na zawsze - brzmi to tak, jakby艣 zna艂a i uwielbia艂a ca艂a jego tw贸rczosc, a tym czasem kilka minut wczesniej przyzna艂as sie ze nawet nie wiesz coi to za utw贸r " gdzie sa moi przyjaciele" i ze jest to jedyny jaki kojarzysz. Kolejna zenada - jajko tamagotchi - tu akurat "uda艂as" taka nie na czasie z lat 90tych, bo nie wierze ze nie pomysla艂as aby wpisac has艂o w wyszukiwarke.
艢miech na sali.
Hilton wiedzy w kazdej dziedzinie mozna ci pozazdroscic, ale bywasz czasem naprawde chamska w stosunku do ludzi, nie rozumiem jaki to ma sens, naprawde. Nie wiem, czy cieszy cie, ze taka dobra jestes, bo znalazlas skad to moze skopiowala? Dla mnie to nie znaczy, ze nie ma swojego zdania, raczej, ze znalazla takie, z ktorym sie w 100% zagadza. Potrafisz swietnie doradzac i brakuje ci czasem zwyklej ludzkiej wrazliwosci i ciepla, szkoda, bo wchodze na to forum, zeby sie zrelaksowac, czegos dowiedziec, a takie teksty jak powyzej to dla mnie zawsze kubel zimnej wody. Ja w ogole nie widze sensu pisania w ten sposob do ludzi. Rujnujesz, nie budujesz.
Nic sie nie b臋dzie dzia艂o Niekowalski. czy ty rozumiesz Aniu znaczenie sowa "chamski" ??? Bo w艂asnie to co zrobi艂a pscullcas to jest chamstwo. Przypisa艂a sobie cudze s艂owa jako w艂asne a takze ok艂ama艂a swojego rozm贸wce. Po drugie, znalezienie w interniecie wypowiedzi to nie jest zaden wyczyn, wiec nie "ciesze sie ze jestem taka dobra".
Jezeli nie rozumiesz jaki to ma sens, to ja ci wyja艣nie - a taki to ma sens, zeby ludzie zaczeli sie wypowiadac samodzielnie i jezeli nie sa w stanie ud藕wign膮c poziomu dyskusji, to nalezy sie wycofac, a nie szukac w necie opracowan maturalnych na temat buntu i udawac ze "to moje" i cieszyc sie ze zrobi艂a wrazenie. Trzeba to przeczytac , ZROZUMIEC, i zinterpretowac w艂asnymi s艂owami. Co mam budowac wed艂ug ciebie? Mam dostawiac ceg艂e do ludzkiej g艂upoty? Promowac kradzie偶 cudzych wypowiedzi? Jestem jaka jestem, mam wady jak kazdy, pr贸cz tego klne, pije czasem alkohol - jestem cz艂owiekiem, ale nie pozwole sobie wm贸wic pewnych rzeczy.
Niestety obalam tw贸j argument, kt贸ry zaznaczy艂am , bo jest nie do przyj臋cia.