Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(16318 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
giovi2 napisał:
thomas71 napisał:
a ja tam dałem Kikuni klaska. niech i ona sie ucieszy i pomyrda ogonem.......

Kikunia docenia,ale pani Kikuni i tak ma sapy,wiec nie cukruj thomasDzisiaj i tak Kowalski pierwszy jest w kolejce

Czemu mowisz do mnie "Kowalski"??!!
No chyba, ze to tak pieszczotliwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(thomas71)
Wiking
No tak giovi kolejka......................
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
thomas71 napisał:

Bo Ty Thomas zle sie za to zabrales. Trzeba bylo mnie dac plusika, to bym Ci zalatwil co nieco.
A tak to ani plusika, anikikuniani....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
ciekawe co na to lizanie kikunia, jakoś nikt jej nie pyta o zdanie??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
thomas71 napisał:

No dokladnie,chyba nie myslisz,ze mozesz ja ominac. Nie ma ze boli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:
thomas71 napisał:
a ja tam dałem Kikuni klaska. niech i ona sie ucieszy i pomyrda ogonem.......

Kikunia docenia,ale pani Kikuni i tak ma sapy,wiec nie cukruj thomasDzisiaj i tak Kowalski pierwszy jest w kolejce

Czemu mowisz do mnie "Kowalski"??!!
No chyba, ze to tak pieszczotliwie

Jakos tak Kowalski bardziej mi do Ciebie pasuje a i na osobnosci latwiej wymowic(i szybciej)niz Niekowalski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Niekowalski napisał:
thomas71 napisał:

Bo Ty Thomas zle sie za to zabrales. Trzeba bylo mnie dac plusika, to bym Ci zalatwil co nieco.
A tak to ani plusika, anikikuniani....

A co Ty sobie myslisz?
To nie PRL ze towar spod lady mozesz zalatwic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
retier1 napisał:

o przepraszam! chcialem do niej wpierw napisac, bajere jakas wrzucic, wierszem przemowic, ale Govi nie chce zdradzic nicka.
raz gralem z nia tylko w szachy wirtualne. nie powiem, zeby byla w tym jakas dobra - dalem jej mata w szesciu posunieciach!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:

Niby nikt jej nie pytal,ale ona jest bardzo tolerancyjna,wiec bez obaw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
AniaRNorway napisał:
to "chamstwo" jest raczej za całokształt, bo nie pierwszy raz sie w tym tonie wypowiadałaś, bywało nawet gorzej, dałam się sprowokować, bo już mi się przelało i tu mnie masz, chociaż nadal "fałszywie skromnie" twierdzę, że w moim poście nie było agresji, a raczej chęć zwrócenia uwagi, że można inaczej, generalnie, nie tylko w tym wątku czy temacie, bo szacunek sie należy wszystkim i ja mówiąc prawdę ten szacunek ci okazałam (za wiedzę, a kiedyś tam za coś innego), ale to nie ważne, i dołączając się do twoich życzeń, życzę innym i tobie również więcej wiary w Boga i szacunku do ludzi w myśl zasady "kochaj bliźniego swego jak siebie samego", a może banalnie świat stanie się lepszy, takie tam dyrdymały fałszywie skromnej AniR

Tu przyznam ci racje, odezwałam sie kilka razy bardzo nieładnie tutaj, ale nie do ciebie. Poza tym zostałam sprowokowana, tak jak i ty podobno. Taka juz jestem, zawsze sobą i przyznałam wczoraj ze klne itd. Jesli chodzi o wiare w Boga, to mnie w to nie mieszaj i moze tez nie narzucaj zasad kochania. jesli juz mowa o szacunku, to jak mozna miec szacunek dla tych, ktorzy bez podania dowodów publicznie pomawiaja innych ( jak w tym wątku z Kowalskim), albo dla tych, ktorzy podają cudze wypowiedzi jako własne ( nieszczesny wątek o buncie) ??? Mozesz mi konkretnie na to pytanie udzielic odpowiedzi? ja bezpodstawnie nikogo nie krytykuje, jesli mam wątpliwosci to zadaje konkretne pytanie - lecz niestety jest prwie zawsze odbierane jako atak - i to jest dla mnie wystarczająca odpowiedz, potwierdzająca moja teze.A najlepiej to juz zakonczmy te wywody, bo bedzie to trwało w nieskonczonosc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok