Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (11984 niezalogowanych)
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
hej no to dziewczyny i oczywiscie chłopaki tyż bo się obrażą to gdzie i kiedy i o której?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
brak znajomych to brak zycia,dusisz sie w pewnym momecie.Taki stan osiagnelam.Tak wiec RAZ DZIEWCZTNKA A RAZ CHLOPACZEK.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Chetnie poznam ludzi a jeszcze chetniej z nimi porozmawiam,tak wiec spieszmy sie DZIEWCZYNKI i CHLOPAKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
frihad masz racje człowiek bez dobrego powtarzam dobrego towarzystwa usycha ja mam nadzieje że znajde fajne dziewczyny na pogaduchy bo ileż to można z męzem i dzieckiem gadać a i tak facet nie wszystko zrozumi a córka 15 lat ma już swoje sprawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
wiewióra napisał:
frihad masz racje człowiek bez dobrego powtarzam dobrego towarzystwa usycha ja mam nadzieje że znajde fajne dziewczyny na pogaduchy bo ileż to można z męzem i dzieckiem gadać a i tak facet nie wszystko zrozumi a córka 15 lat ma już swoje sprawy

no...teraz to tylko kolezanki odpowiedza na post...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
PRAWDA! Ja z mezem od 2 lat niedizela-piatek tak ze szesliwa jestem jak jedziemy do Karlstad. Ale chcialabym to tez jakies zycie miec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Niekowalski napisał:
wiewióra napisał:

no
...teraz to tylko kolezanki odpowiedza na post...

Witam
..czas powietrza nadciaga-czuje to.Czuje powiew wiatru i oddech w plucach.
..czuje ze nabieram checi i powoli staje sie silniejsza.

..sa w zyciu wartosci,wyselekcjonowane i wybrane przez karzdego z nas osobno.
..sa pytania na ktore nie odpowie wielu,sa momenty kiedy ....................
..sa ludzie ktorych zrozumiesz
..sa chwile,kiedy potrzebujesz

..Jest piepszona samotnosc

..zmien to,sprubuj
..ja postanowilam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Ulv nic bez Ciebie!!!hihihihi Tak rano przed praca sobie pomyslalem ze mozna byloby sie skrzyknac znowu gdzies na miescie.

dzieki to co, mozemy spotkac sie w te sobote 23.01 na spacerniaku albo od razu w jakiejs knajpce ?

Scottmann czy Hard Rock Cafe Oslo ?

Dalej pisac kto przyjdzie

krolestwo za konia i ja i.... ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
Monkan napisał:
PRAWDA! Ja z mezem od 2 lat niedizela-piatek tak ze szesliwa jestem jak jedziemy do Karlstad. Ale chcialabym to tez jakies zycie miec.

witam

..zmienic zycie,zmieniasz je gdy zaczynasz szukac
..droga- ciezka(nie dla wszystkich)
..lecz dla chcocych - osiagalna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
tak tak liczyłam sie z tym jak napisze że mam męża i dziecko to mina zrzednie niektórym ale ja nie szukam przygód tylko koleżanek !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok