1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Statystyki dotyczące samobójstw w norweskich więzieniach szokujace...skad znam ten temat?......ale prawdziwe......mój wujek obecnie 63 lata przez ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sukces norweskich celników łodny rzut
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Godzina dla Ziemi"2010 Szkoda, że to tylko godzina! Godzina nie wystarczy na ocalenie Ziemi.Przez technikę i tak czeka nas zagłada
BiZi Z Wlochaczewa
27-03-2010 21:00
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Awaria hamulców spowodowała katastrofę kolejową w Oslo ze znów oskarżą "biednych" polaków o np: skradzioną trakcje kolejowa...... cos ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wypadek w Oslo – wagony towarowe wykoleiły się i uderzyły w magazyn, inne wpadły do fiordu [VIDEO] ale szopa ..ciekawe jak to musialo wygladac
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zamordowani Wikingowie w 1002 r., odnalezieni 1000 lat później Dla ciekawskich optymistyczny komentarz. Córka Mieszka I i siostra Bolesława ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Drogowy skandal i gdzie sa teraz "obroncy" norwegow?? no przeciez to taki uczciwy narod, przeciez to tylko my , Polacy, robimy wałki , ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwesko-duńska artystka znów prowokuje sztuką Zdjęcia, o które chodzi przedstawiają córkę Kleivan, kiedy miała roczek. Przebrana jest na nich za ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy aresztowani za kradzież części samochodowych a co to są "kraty", lampy rozumiem ale kraty samochodowe? a marki VM nieznam... kurde ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zaproszenie na debatę panelową ...może przestaniemy ich okradać, to powinno pomoc przy budowie "pomostu".
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowe przepisy dotyczące budowy mieszkań Gospodarka Wolnorynkowa hehe... A z innej beczki... jedna-trzecia z tych 55.000 symuluje... wiec wszystko ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Multiprzestępstwa pięciu Polaków w Norwegii "grubo"
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zjazd na sankach w topless na Lofotach Takie sa warunki ze polakom wstep wzbroniony haa haa
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jednorazowa zapomoga przy porodzie lub adopcji "becikowe" MAM PYTANIE CZY MOJ OBECNY PARTNER NIE MAZ TEZ MOZE STARAC SIE O JEDNORAZOWA ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wkurzony Małysz znokautował w drugiej serii Widziałem i zasadniczo zgadzam się, ale: dojazd? STANOWCZO zbyt daleko od skoczni-gdybym wiedział ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Postępowanie w sprawie polskich busów umorzone jak juz wczesniej pisalem, norki NIC nie zrobia hehehe
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Agnieszka Grochowska została nominowana do nagrody filmowej w Trondheim Napewno interesujacy temat!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kalvøya nowym gospodarzem festiwalu Extrema Outdoor ja juz kupiłem biety,mały problem z potwierdzeniem zakupu ale mam nadzieje ze organizatorzy to ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwescy artyści pobici przez polską policję ktorzy zamiast swiecic przykladem odgrywaja sie za wlasne nieudane dziecinstwo....brak slow!
K L:
15-03-2010 20:41
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Chora Kowalczyk wystartuje tylko w niedzielę zycze ci abys wygrala ale ta nie wyparzona gebe zatkala. troche skromnosci kretynko. wielu norasow w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweska gospodarka popadła w recesję, po raz pierwszy od 20 lat No to nie zle ktoś namieszał. Czy to banki centralne w USA,a jacy ludzie nimi ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy Norwegia odpowie za zakaz reklamy tytoniu? niech spadaja z tymi smrodami....papieros powinien byc uznany za narkotyk o wysokim poziomie ...
aleksandra konarska
12-03-2010 21:46
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lebara oferuje jedne z najtańszych połączeń międzynarodowych! reklama dzwignia handlu... jednak Chess ma lepsze nadajniki i nie zrywa polaczen w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polska: Zakaz palenia w miejscach publicznych gratuluje!! teraz to z checia pojde do pubu w PL , niebede smierdzial fajami
BiZi Z Wlochaczewa
11-03-2010 23:33
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy można zabronić swoim klientom kupowania dużej ilości jednorazowych pieluch? Pan kierownik Stian chyba powinien zostać przesuniety na inne ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 4 główne powody, dla których Norweg rzuci pracę chciałbym mieć takie problemy jak oni...to moje marzenie... Polaka , może nie wszyscy ale ja ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 110 Polaków straciło pracę w Norwegii w wyniku bankructwa firmy skonczy sie jak zazwyczaj cos tam dostaniecie nalezy wam soe ostatnia pensja itd ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zagadkowa śmierć Polaka na Lofotach i po chlopie :/
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Krzysztof Urbanski til TSO Dette er jo helt supert Gratulerer så mye til Krzysztof og Polen
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zaproszenie dla drużyn z Polski do piłkarskich rozgrywek "NORWAY CUP 2010" Szanowny Panie Darejko! Niech bedzie Pan taki dobry i napisze ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polska drużyna piłkarska w Oslo - Nabór rozpoczęty a co z dziewczynkami ? Oj nieładnie, w Norwegii kobieca piłka też coś znaczy. Pozdrawiam
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Klub Polski w Norwegii informuje Kto ustalił datę spotkania na tę niedzielę, gdy Małysz i Kowalczyk będą rywalizować w Oslo. Ludzi olejcie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Survival po polsku przepraszam ale z polski wyjechało za granicę w ciągu ostatnich 10 lat okolo 5 milionów ludzi w wieku produkcyjnym, a bezrobocie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Imigranci bardziej samotni Nie dziwię się, że tak mało Norwegów deklaruje się jako samotni, bo oni kochają samotność i traktują ją w rzeczywistości ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Darmowe usługi zdrowotne dla nielegalnych imigrantów Zdążyliście błędy poprawić zanim komentarz napisałem. Brawo.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zegary odmierzają czas w sądzie! jeśli winni to wsadzić do ciupy po sam czubek d...y
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Uroczyste otwarcie nowej skoczni Holmenkollen w Oslo – Galeria zdjęć a pamietacie mowili cos o jakim zadaszeniu nad bula itd to ma byc taki 1 ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Miał być Małysz, będzie Sagen Projekt - DANIA Wykonawca - SZWECJA Material - POLSKA Pracownicy - NIEMCY Zdobywcy zlota - POLSKA Sponsor - OLEJ ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu WOŚP - rekord za rekordem 41 tys Nok to przeciez grosze.Wstyd ze tak malo.Byc moze dlatego ze to pierwszy raz,mam nadzieje ze za rok bedzie 400 ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Marit pozostanie królową igrzysk!” JUSTYNA KOWALCZYK www.tvn24.pl/504826,live.html
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Od dziś - Moja Norwegia TV Ma być szkoła (np.narciarstwa, łyżwiarstwa), to ja proponuję telewizyjny kurs norweskiego.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Świetny finisz Kowalczyk i upragnione olimpijskie złoto! Zobacz film ! Brawa dla Justyny!! Widzialam ten bieg na zywo...caly lakier z paznokci ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegian rozszerza ofertę nawet jak pisze po polsku trzeba sie domyslac
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia w XIX wieku zajebista tylko sienie otwiera
Renata Kwiatkowska
27-02-2010 13:56
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wydłużenie okresu wypłacania zasiłku dla bezrobotnych to nam si podoba
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Utrzymanie dróg w Norwegii bomstasjon co skrzyzowanie, paliwo najdrozsze w europie, jezdzi sie najwolniej w europie, kamienie leca na łeb,tunele ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nauka języka norweskiego za darmo- marzenie czy realna szansa? Popieram taką inicjatywę
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Król Harald V otrzymał kultowe spodnie od curlerów OSs Harald lubi bawic sie w te gierki ? Watpie ! Ale skoro odebral nagrode tzn .wie o co chodzi ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zachowanie fair play Kristin Størmer Steira ... Kristin Størmer Steira żebyś się tylko nie zesr.ła , nic by nie znaczył ten medal dla ciebie, to ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy Norwegowie odbiorą brązowy medal Justynie Kowalczyk? He he, super dała radę. Wielki sportowiec i wspaniała polka! a słyszeliści komentarze w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Będzie promować sport pozując do rozbieranych zdjęć Niemogę się doczekać
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Obawy przed utraceniem zdolności do pracy przez Polaków To pakistanczycy w latach 70 siatych nakrecili koniunkure, bo norwegia by sobie nie dala ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 18.02 odbyło się pierwsze spotkanie GRUPY MAM w Drammen! byłam i podobało mi się
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Adam Małysz po raz drugi wicemistrzem olimpijskim w Vancouver Gratulacje Mistrzu!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Stroje norweskiej drużyny curlingu rozbawiły świat pierwszy raz jak ich zobaczylam to nie mogla przestac sie smiac hahaha
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Didrik Solli-Tangen reprezentantem Norwegii na Eurowizji Z ta piosenka raczej slabe szanse.. Do Rybaka sie nie umywa
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Policja pilnowała lokali gazety Dagbladet zwartym kołem! Allah Akbar AS Norge ) ) )
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gdzie można kupić płaszcze ze skór wilków i psów nice
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie daj się okraść! Policja w Oslo ostrzega ! nie tylko w oslo ,niedługo w całej norwegii pokarzą co potrafią,tylko rozpracują teren !!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Uwaga! Spotkanie organizacyjne: Dni kultury Polskiej w Oslo/FESTIVAL ERAS 2010/FESTIVAL VÆR STOLT hej nie wiem, ktora jest prawidlowa, ale jesli ...