1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ponad 600 000 Norwegów zarażonych grypą H1N1 zapewnienie ciepła to najlepszy sposób na wzmocnienie organizmu podczas infekcji
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mecz towarzyski Polska Rumunia 0:1 www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_...rskiej!!!.html#20972
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu W JEDNOŚCI SIŁA ! Pomagamy poszkodowanym przez los Masakraaa .widzialam na wlasne oczy.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu W zgliszczach spalonego domu, znaleziono dwa zwęglone ciała Kondolencje dla rodzin,Polacy 3MAJMY SIĘ RAZEM,pomagajmy sobie na emigracji
Pawel Grubich
15-11-2009 09:40
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dwóch Polaków podejrzanych o zabójstwo zaginionego w Norwegii Tomasza Kuśnierza Ciekawe dlaczego?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweg Będzie grał w Wiśle Kraków? nie wiem jak mozna wogole takie bdury pisac . Daniel to Polak ktory pare lat temu wraz z rdzicami przyjechal do ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Narodowe Święto Niepodległości )))
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kalendarz szczepień MAM PYTANIE RAZ BYLAM JUZ SZCZEPIC CORKE W NORWEGII ALE PAN POWIEDZIALA ZE MUSZ MIES NUMER PERSONALNY TERAZ MAM ALE UPLYNELO 6 ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV/EURES Informuje po polsku - Drammen Byłem na tym spotkaniu świetna robota mam niemałą wiedzę na temat spraw socjalnych, ale zawsze to lepiej ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Norweskie Wakacje" - dziennik: Wtorek - dzień dziewiąty Byłem tam i żal mi jak pomyślę że wybrałem inny kraj U.K. norwegia jest piękna ...
zuzanna k
08-11-2009 01:09
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Stavanger: Otwarcie centrum informacyjnego dla pracowników zagranicznych czekamy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tamiflu bez recepty fakty.interia.pl/newsroom/news/rmf-ubocz...-leku-tamiflu,892153
Tomasz Tomasz
07-11-2009 10:57
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Masakra w bazie wojskowej. 12 zabitych 31 rannych ten artykół to porażka pod względem ortografii, ja w podstawówce za takie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Trzymajmy kciuki za polskich matematyków! Trzymam za Was kciuki
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szczepionka dla każdego ! Ciekawe czy obejmie to też mieszkańców Norwegii nie mających obywatelstwa
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowe prawo dla obcokrajowców w Norwegii czyli jak to jest- najpierw jest napisane, ze latwiejsze laczenie rodzin a pozniej, ze ostrzejsze przepisy...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zasiłek rodzinny i zasiłek opiekuńczy - Zagraniczni pracobiorcy w Norwegii Słyszałam że zasiłek rodzinny ma przysługiwać tylko dzieciom mieszkającym ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wygryźmy gryzonie! Sprzątanie miasta ze szczurów to jak?? zderatyzuja norwegow w Oslo???
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polska:Koniec pospiesznych i ekspresów moze w koncu skoczy sie jazda na stojaco za pelna cene w opoznionym pociagu ))))
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu PKP ogłasza bankructwo cos co nie ma kasy nie moze zbankrutowac.... smieszne....
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jak Polski rząd pomógł powracającym? 4 banki za cos o czym prawie nikt nei slyszal?? ciekawe gdzie ta kasa zniknela ) jakie to polskie hehehe
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV/EURES Informuje po polsku - Oslo Termin i godzina trafione w dziesiatke!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu U wybrzeży Norwegii coraz częściej pojawiają się rosyjskie okręty podwodne aaahhhh te ruski...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kierowcy omijajcie "centrum Oslo" nowe pasy na niewiele sie zdadza jesli E18 Drammmen Oslo nadal bedzie miala tylko dwa pasy... rano to ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu POLSKI HALLOWEEN 2009 gdzie to jest na toyen
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 300 NOK/tydzień i dom bez prądu - Czytelnik na tropie nieuczciwego pracodawcy szkda ze nie mozna przecztac calllłego artykułu
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kontrola pracy (Arbeidstilsynet) -informacje po polsku w ajim kościele bedzie te spotkanie, chodzi mi o adres.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pół miliarda euro dla Polski od Norwegii Więcej idzie do kieszeni niż dla kultury...
Emil Rybczak
28-10-2009 16:20
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweskie Ferrari czyli Th!nk :) male smieszne plastikowe... brrr
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu National Geographic: Fiordy w Norwegi najpiękniejszym miejscem na świecie i chyba mi sie to nie znudzi, te widoki zza okna oczywiście
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Maria Nowakowska z Legnicy - nową Miss Polonia 2009!!! śliczna
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dziś POLSKA WALKA STULECIA : Andrzej Gołota kontra Tomasz Adamek stawiam na Golote ,a jestem z Adamkiem!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Premier Jens Stoltenberg przedstawił skład nowego rządu Wyglądają porywająco zobaczymy co zarządzą.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie wierzą w wodór że zrobią super bryki na ten wodór
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polskie drużyny ruszyły do walki o Norgesautomaten Indoor Cup - Polacy vs Polacy ja z mila checia bym pogral z wami...czy mozna dolaczyc?? obecnie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wirus świńskiej grypy w wielu hodowlach w Norwegii wie ktos moze dokładniej gdzie w rogaland???
Grzegorz Szymczak
20-10-2009 19:54
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu DO NORWEGII DOTARŁA ZIMA ""W poniedziałek rano na górze w okolicy Sandvika ciężarówki musiały pomagać samochodom, które utknęły w śniegu. ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweskie gminy nie chcą przyjmować uchodźców teraz sie norwegowie zorientowali że wydają tyle kasy na nierobów a nam dają takie podatki żeby ich ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Co oznacza budżet w Norwegii na 2010 rok dla szarego obywatela? Słowem CZAPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grzegorz kolodziej
15-10-2009 21:07
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jest praca: Wzrost zapotrzebowania na pracowników z Europy Wschodniej w Norwegii witam wszystkich. mam taki problem z moja obbecna firma ! o tuż ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pożar w centrum Oslo mam tylko nadzieje ze nie była to "znow" wina polakow
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Będą zdjęcia na papierosach Swietny pomyśł
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kiedy emigracja staje się porażką i z takich historii tworza pozniej scenariusze do na przyklad londynczykow i ludzie to ogladaja pozniej i lapia ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bar Lodowy w Oslo ale mi nowosc... ICEBAR na Panskiej w Warszawie dziala juz kilka lat...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koza Nosa ukończyła półmaraton buhahahaha
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu POLACY W SPIRALI ZADŁUŻENIA przerażające!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu PRACA ZA 30 KORON ZA GODZINĘ 30nok/t ???? uwzgledniajac dzisiejszy kurs usredniony PLN-NOK 0,50260 : ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nieludzkie warunki mieszkaniowe w Norwegii że oni wytrzymali nie pozabijawszy się wzajemnie ;P tylko współczuć!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szok kulturowy na emigracji przeczytałem i jestem w szoku............
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu POLSKA „melina alkoholowa” ROZBITA ! może to Litewska melina a nie Polska bo Litwinów była większość
wojciech t
04-10-2009 21:55
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dramat w ZUS. Brakuje 50 miliardów mam pomysl: niech ZUS obnizy wiek emerytalny a sejm niech wymajstruje jakas kolejna ustawe o emeryturach ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu KOLEJNA WPADKA:POLACY PROBOWALI PRZEMYCIĆ KOKAINĘ DO NORWEGII TAKICH LUDZI POWINNI NIE WPOSSZCZAC DO ZADNEGO KRAJU WIECEJ
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Thorbjørn Jagland nowym przewodniczącym Rady Europy niech ten Jagland tak nie popiera tej unii , bo dzięki temu, że No w niej nie jest ma się tak ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu WYSTAWA PRAC A. NIEMCZYK I A.NIEMI sliczna wystawa !
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu MAŁO NORWEGÓW W KOŚCIELE racja...mieszkam naprzeciw koscioła,i troche jaby "nieczynny" w niedziele,a mój szefu jak se nie pokopie w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NORWEGOM BRAKUJE …....ŚMIECI niech importuja z pl tam ich wbrod nie idzie wyjechac z gdanska przez szadułki latem bo jedzie niczym ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zespół Zakopower wyrzucony z USA Polański siedzi,nasze zespoły muzyczne mają problemy z wizami lub są wyrzucane na zbity p..k, offset olali a my im ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia: jeden kraj, dwa światy Zgadzam sie z trescia tego artykulu ale niestety nie w pelni. Polnocna norwegia to fantastyczne miejsce na ...
Wojciech Zapiór
29-09-2009 11:17
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu EUROSTAT: W ZNAJOMOŚCI JĘZYKÓW OBCYCH PRZODUJE NORWEGIA Coś chyba przeoczyłem
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gotówka odleciała ukradzionym śmigłowcem Może trochę podniesie się koniunktura. Balcerowicz nie byłby zadowolony, ONI wszyscy są zadowoleni jak ...
B. J
28-09-2009 10:59