Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy Norwegia odpowie za zakaz reklamy tytoniu? - Norwegia

Czytali temat:
(417 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy Norwegia odpowie za zakaz reklamy tytoniu?
niech spadaja z tymi smrodami....papieros powinien byc uznany za narkotyk o wysokim poziomie uzalezniania i zakazany w calej europie

W Polsce rocznie umiera 70 tys ludzi na choroby spowodowane paleniem tytoniu !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Sierko)
Wiking
Nie wiem czy podzielicie moje skromne słowo, nie interesuje mnie to- bo mam swoje własne słowo na ten temat po
1-nie powino być żadnych reklam tytoniu i alkoholu
2-to uzaleznia
3-rygorystyka? a kupil ktos piwo po godz 20?
4-po co wykladac na widocznym miejscu? - masz ochote zapalic kupujesz (reklama- co za burak)
5-Norwegia jako mały kraj zdaje sobie sprawe z użależnień
6-nie udowodnione pretensje, czyżby ich kryzys gospodarczy dosięgnął że panuje moda nie niepalenie!!!! Buractwo - zarabiają na nazych nałogach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Oczywiscie wiadomo, ze palenie jest szkodliwe. jednak kazdy jest kowalem swojego losu. jezeli decyduje sie na palenie to jest jego sprawa. Nie zmienia to faktu, ze jest konsumentem, a kazdy konsument ma prawo widziec co kupuje i miec prawo wyboru. Nie sadze zeby dzieki temu ze w sklepach papierosy sa pozaslaniane spadla ilosc palaczy. Reklam papierosow w tv czy gazetach nidgy nie widzialam, wiec w tej kwestii sie nic nie zmienilo.
Jak ktos chce palic to bedzie palil, taka prawda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aleksandra konarska
(olgierda18)
Wiking
kolejny raz się z Tobą zgadzam Olivcia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok