1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Trzy strzały na Karl Johans Gate Bóg dał złej naturze kolor. Ten " kolor" działał w czasie swojego koloru.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie nie wiedzą kiedy są walentynki Troche mnie rozsmieszylo stwierdzenie, iz sa walentynkowe gustowne wiazanki kwiatow. Dla wiekszosci ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szczęśliwy koniec Etiudy korzystalem 2 lub 3 razy.wlasciwie nie wiadomo gdzie bylo gorzej,w srodku czy na zewnatrz.milo tez bylo popatrzec na ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Niepokojący gwałtowny wzrost bezrobocia w lutym Jak donosi portal MojaNorwegia.pl, 31 marca upływa termin, jaki dano agencjom pośrednictwa pracy na ...
ja pier.... gdzie nie popatrzysz to polacy jak sa wini to niech ich posadza
KATARZYNA A
27-02-2009 17:30
no faktycznie kryteria przyznawania zasiłku są wypisane,ale gdzie się składa taki wniosek napisane nie jest,a myślałam że takie forum jest po to aby sobie pomagać...myliłam się,trudno! ach no i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu BMW Bergen - Akcja na rondzie mysle ze jeszcze musisz troszke potrenowac albo zmienic auto na mocniejsze.moze rondo w ,miescie nie jest najlepszyj ...
popieram!uczyć się ,albo do domciu!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zawitał kryzys w norweskim futbolu i tak sobie poradza
brawo!politi! już i tak za dużo afer z udziałem ziomków! wstyd!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nordycki model rynku pracy - wzór do naśladowania? "system dystrybucji benefitów" Czego? Takiego słowa zdaje się w języku polskim ...
Iza _
23-02-2009 15:25
dlaczego nikt nie napisze jak tu bylo zanim sie dokopali do ropy?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Od marca będziemy latać w głąb Norwegii jest super,ale mnie interesuja polaczenia z polski poludniowo -centralnej do molde lub okolic
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia pozbawi Polaków prawa do zasiłków TAk właśnie się zastanawiałem kiedy wpadną na to aby sprawdzić IP komputerów z których zostają wysyłane ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia inwestuje w efektywność energetyczną i energię odnawialną Zachęcam aby teraz i Polska wzięła przykład z myślących o przyszłości norwegów. ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tłusty Czwartek - dzień wielkiego... pączka ...a ja kocham paczki;D...
mam tak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szklanka piwa za 5770 koron ...droga juni,zmien szybko karte i pin! po tym artykule ponad 4tys. polakow zna twoj pin kod!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jak się nazywa typowy Norweg? A ja myślałam, że typowy Norweg nazywa się Jan Erik Cośtamsen... Ech, żegnajcie złudzenia . (Swoją szosą, fakt, że ...
Izabela Gładys
17-02-2009 18:12
W pelni sie z Toba zgadzam ,zadawalam to pytanie wielu osobom ,i dostalam odpowiedz ze jestesmy tylko emigrantami z wyboru......nie musimy tu byc nikt nas nie zapraszal?tak to wyglada smutne ale ...
To wszystko co tu piszecie o norwegi ni do końca jest prawdą . W Norwegi panuje ukryty rasizm
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 8 przyczyn, dla których NAV zawodzi Nie tylko NAV zawodzi , ale również Skattekort, ponieważ zbliża się nowy okres rozliczeniowy za 2008 rok,a ja ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Obowiązek rejestracji biur pośrednictwa pracy oczywiscie tylko polacy pisza takie bez nadziejne komentarze wstyd za was
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bardal mistrzem Norwegii, Koivuranta najlepszy w Finlandii Pewnie dlatego Kojonkoski wystawił Toma Hilde do drużyny w Willingen - bo chłopak zajął 3 ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polak wydalony z Norwegii został ponownie aresztowany szkoda chłopa jesli naprawde jechał do syna
Rewelacja !!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Echo kryzysu w Norwegii mam pytanie - z jakich źródłowych materiałów jest przetłumaczony ten artykuł?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu W Norwegii strajkuje policja Proponuję aby spróbowali służyc w Polsce.Przecież mogą nauczyc się języka.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Urazy doznane przy pracy- jakie prawa mi przysługują? Mam pytanie ,miałem wypadek w pracy stłuczenie ręki i nogi, chorowałem w Norsku 5 dni i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pobyt czasowy w Norwegii a czy wie ktos jakie kary czekaja tych ktorzy jeżdżą samochodem na polskich blachach dłuzej niz rok??
Ile lat musze pracowac w Norvegii zeby wyrobic emeryture norveska?
dariusz slomski
02-02-2009 00:14
Pogoda mu się nie podoba?
dlaczego chcesz wracać?,
juz nic nie jest wstanie mnie zdziwic.Norwegowie nie musza placic prostytutka bo je poprostu sobie kupuja z filipin,somali,czy tajlandi a nawet z chin.Jak to wyglada bierze z nia slub podczas ...
przeczytalem od a do z.dobre mam wrazenie ze jestes w norwegii od urodzenia jestes spostrzegawcza albo nie przesypiasz okresu zimowego.
hihihihi
Czy w przypadku pracy sezonowej gdy sredni czas pracy przekracza 10h/24h i 70h/7 dni pracodawca moze nie wyplacac nadgodzin przesuwajac je na okres gdy nie jest sie pracownikiem (koniec kontraktu) ...
marcin mariusz filipowicz
29-01-2009 17:18
cos w tym prawdy jest .Trzeba przyznac ze w Bergen teraz slowo kryzys jest strasznie w modzie ....
To bylo cudne, dramatyczny mecz, a jaka piekna koncowka. Nie wiem co na nasze wrzaski szczescia nasi mieszkajacy pietro wyzej norwescy gospodarze...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 6 osób zginęło w pożarze domu mieszkalnego w Oslo To straszne w tym pozarze zginol mój znajomy
To był horror ale zakończony hepiendem>
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rośnie liczba zasiłków na dziecko od 1 roku do 3 lat pobieranych przez cudzoziemców Pisze na tej stronie,bo ju
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czas pracy Czy w przypadku pracy sezonowej gdy sredni czas pracy przekracza 10h/24h i 70h/7 dni pracodawca moze nie wyplacac nadgodzin przesuwajac ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dwoje zabitych w strzelaninie w pobliżu szkoły czy ten świat musi byc tak chory
krzysztof sojka
25-01-2009 18:31
praca dla sumiennego budowlanca
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zabrali mu prawko w Norwegii No coz typowo polskie.Kolega myslal ze pojedzie do kraju i doastanie nowe prawko.Nic z tego kolego.Nie te ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ingemar Stenmark przygotowuje się do detronizacji Ha! Ole Einar wymiata, ale trzeba przyznać, że nikt, absolutnie NIKT się tak nie zapluwa przy ...
Jezeli wszyscy pracowali od 2005 to w 2006 otrzymali pozwolenia na prace na piec lat. Cos sie tu kupy nie trzyma. Albo naduzywasz slowa "wszyscy" albo po prostu osoby , ktore nie maja ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dariusz Morsztyn wyrusza na wyprawę psich zaprzęgów do Norwegii mieszkam w miescie startu tj w alcie.faktycznie w zeszlym roku po raz pierwszy ...
- mysle, ze ta ustawa miala na celu ograniczenie liczby nigeryjeskich prostytutek niz ograniczenie streczycielstwa..
W szkolach juz zabronili ,dzieci rowniez nie moga przynosic do szkoly czekolady i cukierkow,maja za to owoce ,mleko, jogurty itp
najlepsza
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy kryzys finansowy doprowadzi do zmniejszenia się liczby Polaków w Norwegii? Jesli chodzi o kryzys to jest to juz odczuwalne zjawisko w calej ...
Wyborne,micha sama sie cieszy jak sie cos takiego czyta
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu W Norwegii jest super? no z praca lipa sie robi;/