Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Multiprzestępstwa pięciu Polaków w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Oxana (1970 niezalogowanych)
2 Posty
B. J
(xxl2009)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Multiprzestępstwa pięciu Polaków w Norwegii
"grubo"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Proponuje zaczac przemycac z Polski mozgi dla takich oszolomow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Policja povinna ich roztrzelac na miejscu.Przez takich gnoi wszyscy maja zla opinje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
^^^ADA ^^^^^
(Ada.Cz)
Wiking
WSTYD!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Waldemar ..
(waldemaar)
Wiking
wstyd ale czy nie wstydem jest zachowanie polskich busikow na Torpie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Hej hej Ty chyba nie wiesz co piszesz. Nie pochwalam takich ludzi ani zachowań ale Twój komentarz jest straszny. Rozstrzelać.... proszę bardzo. Ja nie czuję żeby ktoś przez ten wredny bądż co bądż incydent patrzył na mnie inaczej czy mówił do mnie jak do przestępcy. Nie oni pierwsi i nie ostatni. Ale to są ludzie. W Kanadzie zamordowano faceta i jest ok...tak, a Polaków rozstrzelać. Norwedzy też mają już niejedno na swoim koncie ale oni sa u siebie i wolno im.kropka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Olivia :)
(Olivia)
Wiking
Proponuje nauczyc sie rozrozniac kto co pisze na forum. komentarz danej osoby znajduje sie pod kreska..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
B. J
(xxl2009)
Wiking
ja tam ich nie chwale i nie popieram,ale znam ich wszystkich i dziękuje BOGU ze nie mam z ty nic wspólnego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
A G
(dron68)
Nowicjusz
Roztrzelac,to nie bylo doslownie.Ty hyba za krotko jestes w Norwegii.Przez takich "polakow"jest probliem chociaz z wynajeciem mieszkania.I napewno patrza inaczej,tylko tego nie zauwarzasz.Pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
K L:
(noen)
Wiking
To ty chyba nie wiesz co piszesz .Zastanow sie kogo ty bronisz i tu nie chodzi czy to byl polak ,pakis czy norweg .Przestepstwo jest przestepstwem i takich powinno sie karac . Ty nie pochwalasz !!!! Matka Polka sie odezwala. Olivcia brawo popieram
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok