Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

oddam sprzatanie - Norwegia

Czytali temat:
diana p Anna Anna Kiraa Aaa Karolina Karolina Igus (1367 niezalogowanych)
102 Posty
iza nowak
(nowa2014)
Początkujący
oddam sprzatanie
lokalizacja domku : Drammen i Skoger

dni pracy : Dwa razy w miesiacu , dzien do wyboru , 3 godziny, najalepiej rano do 15:00

platnosc : 500 koron za jeden dzien, w miesiacu wychodzi 1000 koron.

osoba ktora mowi po angielsku lub norwesku

od kiedy : od poczatku wrzesnia, taka osoba pojedzie ze mna i zostanie przedstawiona pani u ktorej bedzie sprzatac

prosze o kontakt osoby ktora chcialaby przejac domek rzeczywiscie, nie odpowiadam na pytania ,gdzie odpowiedzi sa zamieszczone w watku....(prosze przeczytac, bo wszystki jest napisane)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(ewa261984)
Wiking
Jestem zainteresowana tym domkiem. Mieszkam w Drammen. Mam juz kilka domkow i szukam wiecej. Jesli masz te domki jeszcze to napisz do mnie. Ewa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Arletaw)
Wiking
Jestem rownież zainteresowana ponieważ bardzo szukam pracy , choćby na 1 czy 2 dni w mc. Bardzo proszę o telefon 410 11 234 . Pozdrawiam Arleta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(ewa261984)
Wiking
Zapomnialam o numerze tel 45080554. Pozdrawiam Ewa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Joanna 355
(anett222)
Wiking
Jestem bardzo zainteresowana domkami, bardzo potrzebuje pracy, prosze o kontakt email badz tel, bede wdzieczna, znam jezyk ang i jestem w rakcie nauki norweskiego bardzo prosze , bardzo mi zalezy bo mam ciezka sytuacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Wiecie co kobitki? Fajne jesteście i az mi Was żal. Ale serio mówię Ja bym nie pozwolił żeby moja dziewczyna, żona tak pracowała. Kurde co tu jest nie tak? Chociaż powiem Wam że swoją chętnie bym dał do takiej roboty bo za łatwo zarabia, wszyscy Ją rozpieszczają jeszcze i nie potrafi docenić pracy innych Żeby zrozumiala że jednak nie każdy ma lekko i doceniła to co ma A powiem Wam że mnie to wkurwia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(kaja20)
Nowicjusz
Zamień ją na nowszy model . Mniej kapryśny h hi.....................
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
A polecisz mi taka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Inez Pawłowska
(InezPawlowska)
Wiking
Ciesz się z tego co masz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
Ja bym nie pozwolił żeby moja dziewczyna, żona tak pracowała. Kurde co tu jest nie tak? Chociaż powiem Wam że swoją chętnie bym dał do takiej roboty bo za łatwo zarabia, wszyscy Ją rozpieszczają jeszcze i nie potrafi docenić pracy innych Żeby zrozumiala że jednak nie każdy ma lekko i doceniła to co ma

to jak? dalbys ale nie pozwolil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok