Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Robert Olechna (4805 niezalogowanych)
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
ZAWSZE ZNAJDZIE SIE KTOS KTO SPROWADZI NA ZIEMIE
JAK W REALU NIE MA SIE Z CZEGO SMIAC TO CHOCIAZ Z LOSIA MOZEMY CO
JESZCZE NIKOMU SMIECH NIE ZASZKODZIL POZDRAWIAMY LOSIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Dobra z bankieciska nici musimy dziewczyny znalesc innego losia na inpreske wlasciciel jak sie dowiedzial,ze na gotowac dla takiej ekipy to sie pewnie wylogowal.Alkohol jest losi brak.Albo przestrzszyl sie ze nie dosc los dupskiem mu w lodowke sie wpakowal to dol mu chca zalac na zupke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
to może skoro właściciel łosia nic się nie odzywa to my kontynuujmy historyjkę? Łosiu daj znać o sobie! poi cię właściciel?? bo jak nie to my ekipa ratunkowa do ciebie przyjedziemy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
ja do oslo mam niedaleko,ale jak zajade to wlasciciel tez do gara wleci za to ze nie dal znac.Co z jego pupilkiem!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(gregorlutek64)
Nowicjusz
Hei,hei Kochani.
Juz jestem....na miejscu.Dzis wczesnym rankiem zaprzegnalem swoje 4 husky do nartorolek,worek z resztka zarcia i ruszylem w puszcze cos upolowac bo los do dziupli mnie nie dopuszczal i jakby zamiast slabnac to sily diabelskie w niego wstapily...wiec sami rozumiecie ze bylem zmuszony wyruszyc na lowy.
Ale......jestem zly ze napisalem wam o tym losiu bo po powrocie do domu zastalem pusta spizarke.
Przyznajcie sie ktore z was dmuchnelo mi losia?
Blagam oddajcie losia bo juz go nawet polubialem i mialem nim zastapic psy przy saniach zima.
Mam juz nagrana fuche jako Sw.Mikolaj wiec pasowalby super.
ODDAJCIE LOSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(gregorlutek64)
Nowicjusz
A wiecie po czym poznalem ze to ktores z was?
Na miejscu znalazle pusta paczke po popularnych i odcisk gumowca z napisem STOMIL GRUDZIADZ....ODDAWAC LOSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ja jestem czysta) jestem nie paląca

a teraz oddawać tego łosia właścicielowi!!!! kto z Was go dmuchnął jemu??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
gregorlutek64 napisał:
A wiecie po czym poznalem ze to ktores z was?
Na miejscu znalazle pusta paczke po popularnych i odcisk gumowca z napisem STOMIL GRUDZIADZ....ODDAWAC LOSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Däniken i Lem razem wzięci wymiekają przy tobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
P.S. pytam bo może u tej osoby zrobimy tą bibe piwko nadal chłodzi się w lodówce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(gregorlutek64)
Nowicjusz
Bardzo jestem w plecy przez tego losia.Nie dosyc ze gadzina wsio w spizarce wyzarla to jeszcze bede musial zaplacic 679 NOK za ksiazke pt Domowa hodowla losi ktora zamowilem wczoraj pozna noca w ksiegarni wysylkowej...Niech wszystko LOS trafi...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok