Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Robert Olechna (4802 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
alma78 napisał:
Puki co , musisz go karmić i dawać pic , bo zdechnie i wtedy będzie kłopot .
Najlepiej, zeby zdechł tak przed swietami. Wtedy sie od razu rzuci świeże żeberka na sklepy, a skóre pod nogi lub przy kominku tak pieknie sie prezentuje. Rogi nad kominek i chata urządzona. Już ten gregolutek wiedział po co kopie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Różowa dupa)
Wiking
A ja myślę gregolutku że nie chciało się tobie pilnować tej spiżarenki i nie opłacało się tobie stróża najmować więc znalazłeś sobie łosia do tej roboty za free
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
A moze to samica ????? wrzuc ksiazke kucharska niech sie uczy gotowac z produktow ze spizarki!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Przychodzi BABA do spiżarki otwiera a tam łobcy ŁOŚ w środku zażarcie żarcie wcino..
ŁO BABO co tak łoczy wytrzeszczasz...łosia ni widzołaś ...

A może tyn Łoś myślał że to zwykły paśnik i dla tego się tam wtrynił i stołuje się jak u siebie ..wszak LAS to jego domena NI...i i i i .....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Norwedzy jedza te mieso moze i Tobie zasmakuje nie ma co sie martwic jeden osobnik wiecej moze alimeta dostaniesz na losia,bo sa pod ochrona.pozdrawiam.ale nie powinien CIsie w gary wpierniczac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(gregorlutek64)
Nowicjusz
ale ta gadzina wszystko mi zzarla a zima juz niedaleko...wiec lepiej zeby ten rzeznik,wedliniarz sie do mnie zglosil.Hilton jak te kozy chodzily po drabinie???Ale kitujesz.
Czekam na powazne rady a Wy tylko zaetujecie...Tymczasem los agresywny sie robi i strasznie wierzga w spizarni...Boje sie zeby mu sie ziemia na leb nie zwalila
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Dzwig tu nic nie pomoze dzis kazdy ma wolne od roboty na ranczo lepiej sie zglos.Mysle ze musisz sobie kupic nowa lodowke bo ta Ci los komornik zaja.Hilton swoje kozy wytrenowala moze i tobie sie uda.pozdrowienia dla losia tez.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Po pierwsze uśmiałam sie do łez... a po drugie przestań chłopie biadolic tylko pędź chociażby do własciciela domu i poinformuj o całej sprawie.I niech ci doradzi gdzie to zgłosic bo problemy to bedziesz miał jak ci ten łoś zdechnie a ktoś sie dowie,że nie pomogłes biednemu zwierzęciu.Przechowywanie zywności w taki sposob nie jest niczym nadzwyczajnym i napewno nie zostaniesz za to ukarany...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
No skocz na ranczo moze siodlo wypozyczysz! Hmmm jak zdechnie to musi troche polezec zeby skruszal,bedziesz mial zapas miesa na zime. Wrzuc troche trufli bedzie Los w truflach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(lucas25)
Wiking
Zasyp ta swoja spirzarnie nikt sie niedowie no poza nami
Ps. Radzil bym ci zainwestowc w zamrarzarke na przyszlosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok