Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Robert Olechna (4801 niezalogowanych)
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
gabriel....jesteś niesamowity w końcu ktoś powiedział o jakiego łosia chodzi u nas to sie nazywa kaffedoktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Losia rogi sa na biurku mego szefa tak mi doradzil Fazi no i sprawa si rypla.Gabriel przykro mi ale znajdz cos teraz co ma poroze,albo w plaw i za starym kajakiem ganiasz bede ci kibicowac!!!!!!!!!!!!a sobota nie daleko i wszyscy jestesmy u ciebie na bankiecisku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
sory zamiast gregolutek napisalam Gabriel
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
annamitaj napisał:
...Gabriel przykro mi ale znajdz cos teraz co ma poroze,albo w plaw i za starym kajakiem ganiasz bede ci kibicowac!!!!!!!!!!!!a sobota nie daleko i wszyscy jestesmy u ciebie na bankiecisku
KOBIETO CZY TY ABY NIE POWINNAŚ PRZESTAĆ JUŻ TO PIĆ...co pijesz...? .
IDŹ SPAĆ ... bo już zaczynasz bełkotać niezrozumiale...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
gabriel napisał:
annamitaj napisał:
...Gabriel przykro mi ale znajdz cos teraz co ma poroze,albo w plaw i za starym kajakiem ganiasz bede ci kibicowac!!!!!!!!!!!!a sobota nie daleko i wszyscy jestesmy u ciebie na bankiecisku
KOBIETO CZY TY ABY NIE POWINNAŚ PRZESTAĆ JUŻ TO PIĆ...co pijesz...? .
IDŹ SPAĆ ... bo już zaczynasz bełkotać niezrozumiale...

może Jagermeister pije? hihi bez urazy annamitaj,ale mi też troszkę ciężko połapać to co napisałaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
No wlasnie i kto tu pije????napisalan sprostowanie,ze imiona mi sie pokrecily.A w srodku tygodnia raczej ludzie nie pija,bo chodza do pracy!!!!!!!czasami trzeba tylko uwaznie czytac co ktos napisal!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
annamitaj napisał:
.... raczej ludzie nie pija,bo chodza do pracy!!!!!!RACZEJ TO WSZYSCY PIJĄ WSZYSTKO co jest akurat pod ręką I TO O RÓŻNYCH PORACH DNIA....
Bo inaczej byli by odwodnieni.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Poszukiwany widziany dzisiaj w okolicach Vinterbro!!!! Wzrost -wysoki,usta -wydatne,oczy-duze i zdziwione,nakrycie glowy-imponujace,nogi- raczej szczuple i zaznaczam JESZCZE DZISIAJ POZA HERBATA NIC NIE PILEM!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Siema Fazi co Ci tam zginelo???????Gabrielowi trzeba sie teraz tlumaczyc co sie pilo??? ten gosc zawsze wszystkim musi humor zjebac!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
wynalazkow nie pijam zreszta mam juz swoje lata i nie musze sie tlumaczyc!!!!!A temat sie nie zmienil zapomnialam o przecinku.Myslenie nie boli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok