Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Robert Olechna (4806 niezalogowanych)
1 Post

(annamitaj)
Wiking
dobre rady nie sa zle a te trufle noga smakowac napisz to wpadniemy na kolacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
poczkaj jak zdechnie bedziesz mial dywanik a kielbase kupisz sobie w sklepie polskim Hilton da adres a moze CI kupi nawet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
172 Posty
Marek S
(telemarek)
Stały Bywalec
A ja z tej okazji proponuje pierwsze oficjalne spotkanie forumowiczow.

Miejsce: las pod Oslo

Menu: Pieczen z Losia, zeberka z Losia, kopytka z Losia i reszta zapasow, ktorych Los jeszcze nie zdazyl zjesc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Siemka jak sie miewa nasza potrawka dzis?zyje?????????????!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
he he cala historia smieszna az do lez zrob zdjecie tego biedaka w tej twojej spizarni to bedzie widok
a tak naprawde to idz na policje i zglos to,ale jakby co to ty go znalazles i nie wiesz nic wiecej ,albo faktycznie powiedz chociaz sasiadowi zawsze jak norweg zglosi takie cos to lepiej brzmi no nie ,a polak to pomysla ,ze pijany i tez cie wysmieja ,a los bedzie coraz bardziej agresywny nie dziwi mu sie tez bym sie wsciekla ,
gratulacje za pomyls z ta dziura he he duzo rodzina ci tych wazyw przywozi ,sorry ,ale nie mozna sie z tego nie smiac ,los w dziurze z warzywami zalej woda i gotowe

ZUPA Z LOSIA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
A KIEDYS SLYSZALAM ,ZE JAK KOBIETA MA OKRES TO NA LOSIE DZIALA WABIACO TO MOZE ZNAJDZ JAKAS OCHOTNICZKE (JA OD RAZU SIE WYPISUJE Z TEGO INTERESU )I MOZE JAK ON JA POCZUJE TO WYLEZIE Z TAMTAD
PISZE SERIO ZAWSZE TO JAKIES WYJSCIE HE HE

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Hehe, to prawda,nie sposób się nie śmiać...ale współczuję Ci tego strachu...
mam nadzieję,że łoś żyje i już znalazłeś sposób na wyciągnięcie go z tej spiżarki,a jeśli nie to poświęcę się i przylecę specjalnie do Oslo i sama jakoś go rozpatroszę(czy jak to mówią)...widziałam jak to robią rzeźnicy i nie boję się krwi, sama mamie pomagałam przy rozbieraniu świniaka więc z łosiem powinnam sobie poradzić a później zrobimy grilla,polejemy go na ruszcie piwem i będzie pycha ktoś się dołącza??

to czekamy na wieści jak się miewa biedny łosiu i jak tam spiżarka....może żyje,w końcu ma tam coś jeszcze do zjedzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
monisia napisał:
A KIEDYS SLYSZALAM ,ZE JAK KOBIETA MA OKRES TO NA LOSIE DZIALA WABIACO TO MOZE ZNAJDZ JAKAS OCHOTNICZKE (JA OD RAZU SIE WYPISUJE Z TEGO INTERESU )I MOZE JAK ON JA POCZUJE TO WYLEZIE Z TAMTAD
PISZE SERIO ZAWSZE TO JAKIES WYJSCIE HE HE

ja się na to nie piszę pokazałabym mu tasak,może się wystraszy i sam wyskoczy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Cholera zrobil tylko ochoty na gratisowy obiad pewnie sam go juz zjadl.Smakowalo cudze????????!!!!!!!!!!!co!!!!!moze chociasz piwo zostawil bydle z tego losia? lub lezynapity
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Proponuje w slad za filmem "uwolnic orke" zawiazac komitet "uwolnic losia"!!!! Przeciez my faceci "rogacze" napewno znajdziemy wspolny jezyk z biedakiem!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok