Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lek czy narkotyk? - Norwegia

10 Postów

(piotr_bzyk)
Wiking
Witam. W piątek w centrum Bergen jakiś norweg zaproponował mi kawę. Po wypiciu (jakieś 15 minut później) dosłownie urwał mi się film. NIe pamiętam co działo się do 4 nad ranem. Gdy odzyskałem świaomość byłem w okolicy jakiejś stacji benzynowej, bez portfela, dokumentów, telefonu (nawet gumy do żucia ktoś mi zabrał), ze skręconą nogą. Pracownik stacji zadzwonił na policje która po przyjeździe stwierdziła, że jestem trzeźwy ale pod wpływem jakiegoś środka, Odwieźli mnie do domu. Wie ktoś może co to mogło być i dlaczego miało tak dziwne działanie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
141 Postów
Agata jackowska
(agataja)
Stały Bywalec
Skoro byla politi mogles od razu im to zglosci. Najlepszym rozwiazaniem bylo wtedy jechac ,zrobic badanie krwi, wtedy bylaby jakas szansa zebys sie dowiedzial co to bylo. Teraz juz sie nie dowiesz, a ludzie z forum moga tylko gdybac co to moglo byc i to wszystko .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Dostales GBH albo rohypnol. Na bank cię wyruchali jak pisze Janek. Po tygodniu zaobserwujesz wyciek, ew po 5 tyg( inkubacja kily) lub musisz zrobić test na hiv po 3 miechach.
No chyba, że wyglądasz na brudasa, to istnieje szansa, że się zabezpieczyli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(piotr_bzyk)
Wiking
Nie sądzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
piotr_bzyk napisał: W piątek w centrum Bergen jakiś norweg zaproponował mi kawę.
Piszesz tu, że jakiś norweg, czyli facet zaproponował kawę. tak sobie na ulicy i ty się na taką propozycję zgodziłeś.
Natomiast poniżej napisałeś iż wolisz kobiety.
To jak to jest, wolisz kobiety a na kawę chodzisz z nieznajomymi facetami.
Mało tego, obrażasz wulgarnie matki innych użytkowników, gdy pada całkiem sensowna diagnoza.
Nie będę dalej pisał co osobiście myślę o twoim postępowaniu tak w realu jak i na forum.
Proponuję jednak tak jak i poprzednicy, byś już jutro zawitał niezwłocznie do lekarza i zlecił podstawowe badania związane z.
Pamiętaj iż pozytywna diagnoza wykryta na początku, zwiększa możliwość szybszego i skuteczniejszego wyleczenia wszystkich nieprzewidzianych skutków kontaktu z obcym facetem przy "kawie".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Bym pomyślał że historyjka jest wymyślona. Ale raz na stacji jakiś Norweg bardzo uparcie mnie i kolegę zapraszał na jakoby imprezę firmową bo jakoby przygotowali sporą imprezę ale nie wszyscy przyszli i szkoda żeby się zapłacone miejsca zmarnowały. I nie jest wykluczone żebyśmy sie dali namówić , ale akurat spieszyliśmy się na prom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(ktosgdzies)
Wiking
Tyle, ze zadnego kontaktu nie było. Z tego co mi wiadomo po owym kontakcie zostają pewne "skutki uboczne". Byłem na komisariacie, sprawa wyjaśniona, temat do zamknięcia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
slovian slovian
(slovian)
Początkujący
Nie zamykaj tematu, historyjka (czarny humor) pouczajaca. Co sie wyjasnilo? Moze kogos uratujesz.
Co do ww wypowiedzi to, simloka mogli zdjac po, czyms takim. Gwint zerwany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
ktosgdzies napisał:
Tyle, ze zadnego kontaktu nie było. Z tego co mi wiadomo po owym kontakcie zostają pewne "skutki uboczne". Byłem na komisariacie, sprawa wyjaśniona, temat do zamknięcia.

Przecież nie pamiętasz. Niczego nie można wykluczyć. Jedno jest pewne, ciąża ci nie grozi.
Podziękuj bogu i na przyszłość kopuluj bez używek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok