Grzes203 napisał:
BiZi napisał:
gdyby nie bylo systemu, zycie bylo by prostsze....no i przetrwalby najsilniejszy..czyz nie tak dziala natura??
Dla mnie pewnie byłoby prostsze.
Może nie byłoby Ciebie, nie musiałbym czytać Twoich durnych postów i niepotrzebnie się denerwować.
Jeszcze mi włosy wypadną i będę wyglądał jak Ty.
Poczytaj swoje posty w tym wątku od początku i opisz to co wyczytałeś.
Zwróć szczególna uwagę na to że niby jesteś uczciwy(tak napisałeś), ale innych namawiasz aby oszukiwali
dlatego że Nas okrada państwo. Czy to jest mądre??
Alez ja Ci wcale nie kaze czytac moich postow, zyj dalej w swoim matrixie i nie przejmuj sie otoczeniem, badz dalej, szara, nic nie
znaczaca myszka jak 80 % spoleczenstwa....
Przykro mi, ze to co napisalem jest za trudne dla Ciebie do ogarniecia....
nie uwazam tematu tego watku za oszustwo, poprostu odbierasz to za co zaplaciles w podatkach :]
BiZi napisał:
gdyby nie bylo systemu, zycie bylo by prostsze....no i przetrwalby najsilniejszy..czyz nie tak dziala natura??

Dla mnie pewnie byłoby prostsze.
Może nie byłoby Ciebie, nie musiałbym czytać Twoich durnych postów i niepotrzebnie się denerwować.
Jeszcze mi włosy wypadną i będę wyglądał jak Ty.
Poczytaj swoje posty w tym wątku od początku i opisz to co wyczytałeś.
Zwróć szczególna uwagę na to że niby jesteś uczciwy(tak napisałeś), ale innych namawiasz aby oszukiwali
dlatego że Nas okrada państwo. Czy to jest mądre??
Alez ja Ci wcale nie kaze czytac moich postow, zyj dalej w swoim matrixie i nie przejmuj sie otoczeniem, badz dalej, szara, nic nie
znaczaca myszka jak 80 % spoleczenstwa....
Przykro mi, ze to co napisalem jest za trudne dla Ciebie do ogarniecia....
nie uwazam tematu tego watku za oszustwo, poprostu odbierasz to za co zaplaciles w podatkach :]