Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(8117 niezalogowanych)
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
marianek napisał:
Kamień Jedenasty napisał:
To co ty robisz , obecnie w Bytomiu ?

z ust mi tu purple wyjąłes...

jak dla mnie to moze nawet i u cioci w odwiedzinach siedziec.. albo pracowac w times polska... albo nawet studiowac na slunsku.... jak przymkniesz oczy to i optimusem troche podchodzi wtedy wiec jak dla mnie legit )

jak dla mnie to ,dziewczyna inteligentna i optimusowi daleko do takiego pisania
a co do mnie kamieniu jedenasty -anonymouse.org/ to nie bądź taki cwany bo twoje ip też mogę sprawdzić tylko po co chcesz odwiedzin i wypraszam sobie porównywanie mnie do jakiejś jasnej czytałam co potrafi a mianowicie nic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Ja wcale Marianek nie miałem złych intencji pisząc tego posta Tak jak i ty jestem już dość długo 6 lat na emigracji i z róż nymi osobami miałem do czynienia Więc już zdarzyło mi się poznać ludzi "POLAKÓW' którzy po 3 mies zapominali jak się mnówi w ojczystym języku
Zwracam honor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
skafander00 napisał:
marianek-Ostatni raz wypowiadam się na tym forum.Wszystko co człowiek napisze jest negowane,obśmiewane i ganione.
Moi rodzice kupili nieruchomość na Bielanach,więc wiem jakie są stawki.Moi znajomi pozaciągali kredyty odnośnie ww.Owszem na rynku wtórnym agencje pośrednictwa oraz klienci prywatni dysponują niższymi stawkami niźli rzeczone.Oosbiście egzystuje w tow.osób zajmujących się mieszkaniami,więc wiem jak to wygląda.
Co do kredytów lokalowych.To ciekawa jestem jak zdobyć zdolność kredytową jeśli pracodawcy nie chcą zatrudniać na umowę o prace.Rzadko kiedy jakiś bank przyznaje kredyt.Należy spełniać określone wymogi względem potentatów.
Gratuluje,że Twoi znajomi,rodzice zarabiają takie pieniądze.Ja takich stawek nie widuję.Chyba,że u kolegi lekarza(nawet wyższe).
Naprawdę przykre jest to,że człowiek coś napisze a wszyscy go krytykują i wyśmiewają.Gratuluje Wam super prac,pensji i cudownej relacji w świecie pracy.
Ja jestem stąd od pokoleń.Nie idę po trupach,nie depcze moralności itd.Gdybym wchodziła starym pierdzielą w dupe pewnie bym żyła godniej.
" to kapke nie rozgarnieta....".Nie znasz mnie,więc nie oceniaj.Internetowe krytykowanie wychodzi najlepiej zwłaszcza tym którzy nie borykają się z problemami w Polsce i kontrastują zza swych ekranów.

uspokój się laska i wbijaj w NO ,a czym ty się przejmujesz ,daj spokój
mankiem ,jacusiem ,stasiem,zenusiem ,jankiem od kiszonych ogórków i ciepłej wódki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
skafander00 napisał:
Wacek1-Hahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahaha-4879 brutto ciekawe.

Ja nie jestem z Warszawy, wiec trudno cos powiedziec, jak to jest naprawde. Ale artykul podaje 4800 wiec pewnie tak jest. Macie tam w stolicy roznych dyrektorow, prezesow, ministrow wiec zawyzaja wam srednia. Nie sadze, ze art klamie. Dlatego to sie nazywa srednia. Jezeli sama nie masz takich zarobkow to szybko do nas przyjezdzaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Avanti -Daj spokój.Gówno więdzą.Też byś się zelziła,gdyby padało a ktoś będący w innym kraju gdzie nie pada wmawiałby Ci,że w gazecie napisali,iż nie pada,więc"pewnie tak jest".
Posiłkujcie się wiedzą manipulatorów medialnych którzy wypaczają obraz.Wyspisują specjalnie takie stawki by społeczeństwo chciało dokoptować do grona wygranych z rubryki"4800 ".Szkoda,że potem ci sami łapią deprechy,bo nie jest tak kolorowo i nie ma"4800".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
skafander00 napisał:
.....
Ty energie klawiatury przeznaczaj na oczka a skoncza sie Twoje problemy w ojczyznie )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
skafander00 napisał:
Avanti -Daj spokój.Gówno więdzą.Też byś się zelziła,gdyby padało a ktoś będący w innym kraju gdzie nie pada wmawiałby Ci,że w gazecie napisali,iż nie pada,więc"pewnie tak jest".
Posiłkujcie się wiedzą manipulatorów medialnych którzy wypaczają obraz.Wyspisują specjalnie takie stawki by społeczeństwo chciało dokoptować do grona wygranych z rubryki"4800 ".Szkoda,że potem ci sami łapią deprechy,bo nie jest tak kolorowo i nie ma"4800".

nie denerwuj sie tak... wsrod moich znajomych jest tak jak Ci napisalem... 2k do reki okolice 2k do reki albo 10k na raczke... wiec srednia wyjdzie ze 3... a brutto, netto... ile sie placi podatku w PL i do tego zusu i inne badziewia? 4800 brutto to bedzie ze 2-3 na reke??

taniej to juz chyba tylko w mcDonaldzie, przy ulotkach albo skladaniu dlugopisow....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Nie denerwuje się.Mierzi mnie swołocz która depcze wartości będące niegdyś podwaliną Polski.Tworząc bastion chamstwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
skafander00 napisał:
Nie denerwuje się.Mierzi mnie swołocz która depcze wartości będące niegdyś podwaliną Polski.Tworząc bastion chamstwa.

O, a mozesz rozwinac o jakie wartosci tobie chodzi? I kiedy byly podwalina Polski. Nie tak dawno zdawalem mature i chetnie poslucham.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Wacek1-Pasuje,szkoda mi energii marnować bezproduktywnie.Zasięgnij wiedzy u źródł tj.w historiografii średniowiecznej Polski.I przed tym okresem.A także w międzywojniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok