Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Kys (3658 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
gabriel napisał:
ulv72 napisał:
... obrazliwe slowa kierowane do uzytkownikow nie beda tolerowane...
Chciałem tylko zauważyć przy okazji ...
Ze jak zwykle przy takich okazjach to FIONA jest prowodyrem całego zamieszania i to ONA w pierwszej kolejności obraża TYCH czy też INNYCH użytkowników Forum ...

Faktem jest ,że Jej obraźliwe Teksty są umiejętnie zredagowane ... bo ma w tym dobrą kilkuletnią praktykę ...

jak już się zwraca uwagi publicznie i personalnie , to jednak uważam iż powinno się to robić ....xxxxxxxxx....kompletnie a nie wybiórczo...

Niemniej ........ bez dalszego komentarza...

(na gościnnych występach)

gabriel, wiesz dobrze, ze chce aby forum bylo na tyle "wolne" dla wypowiedzi uzytkownikow, na ile sie da ... nie jest to latwe i wcale nie uwazam sie za takiego, ktory ma racje tylko i tylko ... prowadze tak jak potrafie i tyle, jesli uwazasz, ze mozesz to robic lepiej zglos sie do glownego admina, wszelka pomoc jest mile widziana

swiat nie jest pelen kolorow i nieuniknione sa klotnie, wieksze czy mniejsze miedzy nami ... ale wcale niepotrzebne jest uzywanie jakichkolwiek wulgaryzmow, mozna wyrazic swa opinie chocby np. umiejetnie ja redagujac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pyzdralinski)
Stały Bywalec
Ulf 72 czy zrozumiales moje zastrzezenia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
gabriel napisał:
ulv72 napisał:
... obrazliwe slowa kierowane do uzytkownikow nie beda tolerowane...
Chciałem tylko zauważyć przy okazji ...
Ze jak zwykle przy takich okazjach to FIONA jest prowodyrem całego zamieszania i to ONA w pierwszej kolejności obraża TYCH czy też INNYCH użytkowników Forum ...

Faktem jest ,że Jej obraźliwe Teksty są umiejętnie zredagowane ... bo ma w tym dobrą kilkuletnią praktykę ...

jak już się zwraca uwagi publicznie i personalnie , to jednak uważam iż powinno się to robić ....xxxxxxxxx....kompletnie a nie wybiórczo...

Niemniej ........ bez dalszego komentarza...

Pierwszy post Fion66 w tym watku:

"hit wieczoru"

Pierwszy post gabriela w tym watku:

"tym samym nie jesteś Oryginalny ...
a wręcz sztampowym skąpcem ...
WĄTPIĘ czy ktoś pójdzie z Tobą na układ przy tak marnej kwocie...
niemniej pozdrawiam i życzę szczęścia w TYM SPECYFICZNYM INTERESIE..."

I tym sposobem Fiona66 wywolala cala burze w watku, obrazila, wyzwala i co jeszcze gabrielu ? buhahahahhahahha

Powinienes juz od dawna wiedziec, ze takie gierki slowne i zarzuty bez pokrycia, to nie ze mna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
[b]ulv72 napisał:[

obrazliwe slowa kierowane do uzytkownikow nie beda tolerowane
[/quote]

W zwązku z tymi słowami ,mam pytanie moderatorze.
Są one kierowane do całej społeczności,czy tylko do wybrańców?
Jakoś nie widzę pokrycia z rzeczywistocią.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
katarzyna fiolek
(bobek1)
Nowicjusz
nie czytałem wcześniejszych wypowiedzi bo i tak nie ma sensu , zawsze i tak wybuch kłótnia mądralińskich kto ma rację-- ja powiem tak że pan ADMINISTRATOR siedzi i tylko blokuje komuś dostęp jak nie do forum to do MN, bo sobie ktoś przeklną na forum albo coś tam jeszcze , na świecie jest więcej gorszych spraw i rzeczy że takie wypowiedzi czy inne to już każdego sprawa z osobna. A co do postu to według mnie tzw. ,,załatwienie,, czegoś jest bardzo popularne u Polaków w tym kraju-widzę że ,, załatwienie,, czegokolwiek sprawia niektórym dużo bólu-- poza tym niech zastanowią się te osoby które dopiero wymyśliły sobie że chcą znaleźć pracę w Norwegii-- czy lepiej za te 10000 nok kupić coś w Polsce i nie robić z siebie dziada w obcym kraju
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
Ja nie wiem o co cały ten dym, gościu chce zapłacić za znalezienie pracy a tu wielki bulwers, u mnie w firmie na liście bonusów jest że jeśli jakaś osoba zostanie przyjęta z mojego polecenia to dostaję 10 000NOK, bonus jest traktowany jako dochód i jest opodatkowany, nic w tym nielegalnego. Firmy headhunterskie też biorą pieniądze za zrekrutowanie pracownika, za mnie biorą co mieniąc 3000 NOK przez 1,5 roku i to też jest legalne.

Z tego co widzę to na tym forum dobrała się grupka cwaniaków którzy potrafią udowodnić że nawet słuszna sprawa nie ma tu racji bytu, a każdy "nowy" na forum jest baranem i nic nie wie o Norwegii, prawda jest taka że 90% z tych cwaniaków to buractwo które nie potrafi brać udziału w merytorycznie skomplikowanym temacie, ale doskonale odnajduje się w ubliżaniu ludziom o których ma zerową wiedzę. Rozumiem że dla tych osób rzucanie obelgami jak gnojem po polu jest próbą dowartościowania się i podniesienia swojej rangi w imigranckim społeczeństwie. Już nie wspomnę że 50% tej ekipy z polszczyzną zatrzymała się w podstawówce.... albo tam w ogóle skończyła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:
Faktem jest rowniez, zybi kapusta, ze wszyscy, ktorzy zareagowli na ten temat, wyraznie napisali, ze taki proceder jest niedopuszczalny. Moze oprocz jednego oszoloma, dla ktorego okazal sie on calkiem na miejscu.
Więcej cytatów Twojego autorstwa nie będę szukał...
I nie ważne kogo Miałaś na myśli...
WAŻNE , ŻE OBRAZIŁAŚ .... PONIŻYŁAŚ ...WYŚMIAŁAŚ ...
Już kiedyś udowodniłem Tobie , że jesteś osobą ...Chamską i robisz to w perfidny zakamuflowany sposób ...
Teraz wiem skąd to masz ...Pedagogika... , niemniej w złym kierunku obrałaś Jej praktyczne użycie .
Mało tego , Twoje ataki są i może dobre ...dla Osób które , nie miały do czynienia z zagadnieniami o ERYSTYCE...
Jednak pamiętaj , kij ma zawsze dwa końce , nawet gdy się ten kij złamie...

Ja , opisałem zagadnienie w sposób ASERTYWNY ... , jednak TY już dawno zapomniałaś co ten zwrot oznacza i atakujesz na oślep... , a może się i uda...

ECH Kończę z Tobą boś żadna i powtarzasz się jak zacięta płyta ... zwłaszcza z tą Twoją osobistą pomocą Innym Twym bliskim ....
ŻAL MI CIEBIE ...

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
retier1 napisał:
[b]ulv72 napisał:[

obrazliwe slowa kierowane do uzytkownikow nie beda tolerowane
[/quote]

W zwązku z tymi słowami ,mam pytanie moderatorze.
Są one kierowane do całej społeczności,czy tylko do wybrańców?
Jakoś nie widzę pokrycia z rzeczywistocią.

www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_...!!!!!!!!!.html#33442
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
gabriel napisał:
Fiona66 napisał:
Faktem jest rowniez, zybi kapusta, ze wszyscy, ktorzy zareagowli na ten temat, wyraznie napisali, ze taki proceder jest niedopuszczalny. Moze oprocz jednego oszoloma, dla ktorego okazal sie on calkiem na miejscu.
Więcej cytatów Twojego autorstwa nie będę szukał...
I nie ważne kogo Miałaś na myśli...
WAŻNE , ŻE OBRAZIŁAŚ .... PONIŻYŁAŚ ...WYŚMIAŁAŚ ...
Już kiedyś udowodniłem Tobie , że jesteś osobą ...Chamską i robisz to w perfidny zakamuflowany sposób ...
Teraz wiem skąd to masz ...Pedagogika... , niemniej w złym kierunku obrałaś Jej praktyczne użycie .
Mało tego , Twoje ataki są i może dobre ...dla Osób które , [b][size=4]nie miały do czynienia z zagadnieniami o ERYSTYCE...[/size]/b]
Jednak pamiętaj , kij ma zawsze dwa końce , nawet gdy się ten kij złamie...

Ja opisałem zagadnienie w sposób ASERTYWNY ... , jednak TY już dawno zapomniałaś co ten zwrot oznacza i atakujesz na oślep... , a może się i uda...

ECH Kończę z Tobą boś żadna i powtarzasz się jak zacięta płyta ... zwłaszcza z tą Twoją osobistą pomocą Innym Twym bliskim ....
ŻAL MI CIEBIE ...

Umieram ze smiechu
Opisales w sposob asertywny powiadasz

Mam nadzieje, ze juz konczysz, choc tak na prawde nic nie zaczales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ulv72 napisał:...gabriel, wiesz dobrze, ze ....
TAK WIEM...wiem... , niemniej zastanawiam się , dlaczego dzisiaj forujesz Fionę która w paru tematach , bezpardonowo OBRAŻA JAK LECI I JEST DOBRZE...

Ponad rok temu , też był z NIĄ , TUTAJ KŁOPOT... , i daliśmy sobie z Nią radę ...

Była cicho ...było dobrze...teraz znowu się zaczyna ...

OJ...JOJ ... czas Mi wrócić do Mojego... strejkującego... tymmatu...

CZAS...

(na gościnnych występach... pewnie ostatni raz )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok