Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Marek Kys (3654 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A moze chlopak po prostu nie wierzy w bezinteresownosc rodakow i chec niesienia przez takowych pomocy gratis i dlatego wychowany w systemie lapowkowym taka wlasnie opcje uznaje za normalna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ania_s napisał:

PS jasta wez ty sie oganij czlowieku w koncu

no nie. następna z Koła Gospodyń Wiejskich do mnie z motyką. a idźcie sobie oglądać polską TV, to może tam waszego idola Waldemara Pawlaka pokażą i w końcu jakiś orgazm zaliczycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marek 37)
Wiking
jasta odwal się od kobiet i spadaj do swojej ukochanej Ameryki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
jasta twoj niedorozwój umyslowy jest nabyty czy wrodzony?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Marek 37 napisał:
jasta odwal się od kobiet i spadaj do swojej ukochanej Ameryki.

Hahah, wiza turystyczna mu sie skonczyla i po latach nielegalnego pobytu trzebabylo w koncu uciekac z julesej, ale milosc pozostala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
giovi2 napisał:
jasta twoj niedorozwój umyslowy jest nabyty czy wrodzony?

facet ciezko nad tym pracuje, by oba te rodzaje sie wspaniale uzupelnialy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
aj waj, aj waj. nie pokazali Pawlaka w tewe i gospodynie wściekłe jak osy. Spokojnie dziewuchy!! Dzisiaj Waldek ma być, i to w mundurze generała Ochotniczej Straży. Będzie dobrze i mokro. Cierpliwości . Dla ciebie Fioła też
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
Fiona66 napisał:[/b]

zybi, nie sadz innych swoja miarka
Ty bys, jak widac, nieco sie wzbogacil na takim "interesie"

nie znasz mnie wiec nie pisz ze takich bzdur.
znam osobiscie ludzi , ktorzy zyja z takowego procederu i ja z tym walcze jak chcialabys wiedziec.
osobiscie nikomu nie zalatwilem pracy bo nie nalezy to do moich obwiazkow.

takich ludzi jakim jest zakladajacy watek nalezy informowac, czy to na forum czy na priv ze tak sie nie robi , a nie wprowadzac go w jeszcze wieksze przekonanie ze ,,moze to za malo,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
zybi kapusta napisał:

znam osobiscie ludzi , ktorzy zyja z takowego procederu i ja z tym walcze jak chcialabys wiedziec.

takich ludzi jakim jest zakladajacy watek nalezy informowac, czy to na forum czy na priv ze tak sie nie robi , a nie wprowadzac go w jeszcze wieksze przekonanie ze ,,moze to za malo,,

Zybi kapusta napisal :
,a pewnie nie jeden z was wzial kasiore za zalatwienie pracy i to pewnie wiecej niz dyche, ale oczywiscie nikt sie nie przyzna bo jak tak mozna!

To nie ja napisalm te bzdury, to Ty je napisales. To Ty, a nie ja oceniles uzytkownikow forum (wiec i mnie razem). To Ty jakoby znasz wszystkich tu na forum i to Ty napisales, ze nieejden wzial za to kase i ze to pewne. O co teraz wiec sie zapieniasz ? he ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
Fiona66 napisał:
zybi kapusta napisał:

Zybi kapusta napisal :
,a pewnie nie jeden z was wzial kasiore za zalatwienie pracy i to pewnie wiecej niz dyche, ale oczywiscie nikt sie nie przyzna bo jak tak mozna!

To nie ja napisalm te bzdury, to Ty je napisales. To Ty, a nie ja oceniles uzytkownikow forum (wiec i mnie razem). To Ty jakoby znasz wszystkich tu na forum i to Ty napisales, ze nieejden wzial za to kase i ze to pewne. O co teraz wiec sie zapieniasz ? he ?

oczywiscie ze faktem jest to ze to napisalem bo jak juz wczesniej moglas przeczytac to ze znam ludzi ktorzy robia to za kase i sa uzytkownikami tego forum i wylapuja takich poszukiwaczy pracy. nie napisalem o konkretnej osobie(ach) bo to nie jest miejsce na tego typu wywody. kazdy , ktory wie kogo to dotyczy to zrozumnie i pewnie glupio mu sie zrobi.
pozatym wazne jest to ze tem proceder jest niedopuszczalny nie tylko w norwegii ale w kazdym kraju i z tym trzeba walczyc!

nie same aniolki siedza na tym forum jak to sie niektorym wydaje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok