Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Kys (3654 niezalogowanych)
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
ania_s napisał:

PS jasta wez ty sie oganij czlowieku w koncu

no nie. następna z Koła Gospodyń Wiejskich do mnie z motyką. a idźcie sobie oglądać polską TV, to może tam waszego idola Waldemara Pawlaka pokażą i w końcu jakiś orgazm zaliczycie

no to byla wypowiedz na poziomie <brawo>
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
A tak w temacie moze pan,ktory zamiescil to ogloszenie (podobno ogloszenia mialy byc na swoim miejscu a nie na forum ) nie zna zadnego jezyka poza polskim i nie ma tu zadnych zyczliwych znajomych skorych do pomocy, ale uslyszal gdzies, ze Norwegia to raj na ziemi, wiec uciulal te 10.000 i wyrusza na podboj z cala rodzina? Zawsze fajnie jest miec jakas pomoc na poczatku.
I to ,ze ktos wezmie te pieniadze i zalatwi mu prace jeszcze nie jest takie najgorsze, ale ile jest takich osob, ktore biora i tak nie wywiazuja sie ze swoich obietnic. To jest dopiero dno. Wyrwac ostatnie pieniadze naiwnej osobie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
a moze to prowokacja??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
mikkii874 napisał:
SOLAK właśnie o to mi chodzi ze zadna praca nie hańbi! ale Fiona twierdzi inaczej. jej zdaniem lepiej nic nie miec niż niższą stawke.Poje...a baba

mikkii874 , mozesz wyrazic swoje zdanie na wiele sposobow ale obrazliwe slowa kierowane do uzytkownikow nie beda tolerowane

pierwsze

d
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
mikkii874 napisał:
SOLAK właśnie o to mi chodzi ze zadna praca nie hańbi! ale Fiona twierdzi inaczej. jej zdaniem lepiej nic nie miec niż niższą stawke.Poje...a baba

trzecie i ostatnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ulv72 napisał:
... obrazliwe slowa kierowane do uzytkownikow nie beda tolerowane...
Chciałem tylko zauważyć przy okazji ...
Ze jak zwykle przy takich okazjach to FIONA jest prowodyrem całego zamieszania i to ONA w pierwszej kolejności obraża TYCH czy też INNYCH użytkowników Forum ...

Faktem jest ,że Jej obraźliwe Teksty są umiejętnie zredagowane ... bo ma w tym dobrą kilkuletnią praktykę ...

jak już się zwraca uwagi publicznie i personalnie , to jednak uważam iż powinno się to robić ....xxxxxxxxx....kompletnie a nie wybiórczo...

Niemniej ........ bez dalszego komentarza...

(na gościnnych występach)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
no i obudzil sie nasz mod admin! i co teraz zrobisz z tym watkiem oprocz tego ze napisales 1-2-3?
mam nadzieje ze bedziesz surowym sedzia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pyzdralinski)
Stały Bywalec
ulf 72 Drogi adminie czy mozesz zadzwonic do mnie telefon znajdziesz w moich danych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Pyzdralinski napisał:
ulf 72 Drogi adminie czy mozesz zadzwonic do mnie telefon znajdziesz w moich danych

mozesz pisac na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
TEN TEMAT....WĄTEK ...JAK NAJBARDZIEJ POWINIEN ZOSTAĆ KU PAMIĘCI DLA INNYCH NAWIEDZONYCH...
MAŁO TEGO ...
RÓWNIEŻ I WSZYSTKIE POSTY KTÓRE TU ZOSTAŁY UMIESZCZONE ...

By ogół forumowiczów wiedział , jakie to niesie ze sobą negatywne emocje...

Tak jak pisałem wcześniej ... teraz coraz częściej będą takie teksty umieszczane... taka kolej ....

Niemniej Moim zdaniem ,za jakimś razem ,nikt na takie tematy nie odpowie ani półsłówkiem ...
Już dużo jest takich pustych tematów ...
MY TEŻ POTRAFIMY WYCIĄGAĆ WNIOSKI Z NASZYCH WEWNĘTRZNYCH NAPARZANEK...

(NA GOŚCINNYCH WYSTĘPACH)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok