Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Kys (3652 niezalogowanych)
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
Ania sie nie zajmuje sprzedaza pracy, bylam ciekawa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Hilton napisał:
Retier,wyjasnij prosze o jakie "dobre porownanie " ci chodzilo wymieniajac z nickow dane osoby? Bo wszystkich nie wymieniles, wiec wyglada na to, ze do tych wymienionych przez ciebie zywisz szczegolne uczucia.
P.s. Odczep sie wreszcie i skoncz doszukiwac sie czegos,czego nie ma.

I wice wersa Hilton ! Nie jesteś jakąś wyrocznią wokół której wszystko się kręci !
Ktoś gdzieś pierdnie a Ty od razu oskarżasz go że robi to by Ci dopiec.
Świat nie kończy się na tobie czy na mnie.
Jeśli jednak prosisz to proszę bardzo.
Porównanie zrobiłem w oparciu o przeciwieństwa i są całkiem przypadkowe.
tz. czy Marteszka brała kiedykolwiek udział w podobnej wymianie zdań jak tutaj i z udziałem BiZiego,twoim czy moim ? Jakoś nie pamiętam. itd
Nie będę się powtarzał za gabrielem, ale czytaj uważniej bo znowu powtórzysz za Fioną jakieś słowa.Jeśli chcesz więcej wyjaśnień to wiesz gdzie mnie szukać, tutaj już chyba wystarczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szarusny)
Wiking
Jak macie ochote sobie popisać o pierdołach to jest opcja priv-prywatna wiadomosc do użytkownika
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:
ostatnie twoje działania pokazują nam tylko na czym polega kolesiostwo. .[/quote]

Pora chyba na mnie

A wiec retier, nie spodoba Ci sie to co napisze, ale Twoje gmeranie, dla samego gmerania robi sie upierdliwe.
Jak zdazyles juz zauwazyc, nie ma mnie na liscie znajomych Ulva, nawet nie mam pojecia kim jest, oprocz tego, ze moderatorem na tym fourm. Jednak Ty zarzucasz, jak nie rodzinne koligacje, to kolesiostwo. Wiec tu Twoja wydumana teoria upada, bo Ulv przyszedl i "postawil do pionu" jakiegos "mikkii..." - nawet mnie nie ineresuje jego poprawny nick-, ktory zalogowal sie na forum, napisal 3-4 posty.W pierwszym wyzwal wszystkich, ktorzy sie udzielali, a wkolejnych (pomomo, ze odpisywalam mu kulturalnie!) zdazyl kazac mi sp......c z forum, napisal, ze wyj.....li mnie z pracy, poslal jeszcze inne kwiatki i zakonczyl swa perrore nazywajac mnie "poj...a baba".
Ulv, moj drogi retierze zareagowal, nie dlategego, ze jestem jego "kolesiem", tylko dlatego, ze zareportowalam posta ! A Ty retier zareagowales ???? Nie? Dziwne... i przykre! bo to wlasnie Ty pretendujesz(pretendowales, jak dla mnie to juz czas przeszly) do rangi mojego "kolesia", prowadzac ze mna prywatna korespondencje. Nieprawdaz??? Jak kogos szanuje, lubie, nie wiem jak to najzwyczajniej nazwac, to reaguje!!! I niejeden raz na forum to zrobilam.Jak jakas panienka, nikomu jeszcze nie znana, nazywa Hilton "portowa.....eghm", to mnie to nie lezy ! I reaguje, choc z Hilton nigdy prywatnie nie zaminilam slowa.
Kolesiostwo mogles sprawdzic sam, kiedy np szanowny jasta102 nazwal wypowiadajacych sie w konkretnym watku "swolacza", to Ciebie tez, bo sie tam wypowiadales i co??? nie zauwazyles, czy stwierdziles ze deszcz pada..., a nie pluja ?

Co do tego, ze zareportowalam posta tego "mikki,,,jak mutam", to tak moj drogi retierze, zrobilam to pierwszy raz.
Nieraz scieramy sie tu, po to jest forum dyskusyjne, ale sa pewne granice, dla mnie sa ! I jesli jeszcze raz ktos napisze o mnie/do mnie tak wulgarne slowa, zrobie to ponownie. Jak Ty bys zareagowal, nie wiem, ale ja nie pozwole sobie na to by ktokolwiek w taki sposob o mnie pisal.
Bede rowniez tepic buractwo i prostactwo, tak jak to robilam wczesniej. A ty bedziesz nadal siedzial i rozkminial (jak mawia synio) kto, z kim, dlaczego.....itp. i czekal na kolejna okazje, by szukac dziury, tam gdzie jej nie ma,a tam gdzie jest, przyjmujesz bezpieczna pozycje zza krzaka...

Juz chyba wiesz, ze moim kolga (kolesiem jakos mi nie lezy) juz nie bedziesz....moi koledzy, gdyby ktos mnie tak przy nich nazwal, dali by w ryja

Dla Ulva podziekowania, za szybko reakcje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
retier1 napisał:
Hilton napisał:
Retier,wyjasnij prosze o jakie "dobre porownanie " ci chodzilo wymieniajac z nickow dane osoby? Bo wszystkich nie wymieniles, wiec wyglada na to, ze do tych wymienionych przez ciebie zywisz szczegolne uczucia.

I wice wersa Hilton ! Nie jesteś jakąś wyrocznią wokół której wszystko się kręci !
tz. czy Marteszka brała kiedykolwiek udział w podobnej wymianie zdań jak tutaj i z udziałem BiZiego,twoim czy moim ? Jakoś nie pamiętam. itd
Nie będę się powtarzał za gabrielem, ale czytaj uważniej bo znowu powtórzysz za Fioną jakieś słowa.Jeśli chcesz więcej wyjaśnień to wiesz gdzie mnie szukać, tutaj już chyba wystarczy.

Ja ciebie mam szukac??? To sie usmialam. Wyrocznia nie jestem, ale jesli juz zahaczyles o to, powiem ci tak : jezeli bedziesz przynajmniej w polowie tak oczytany i obeznany w pewnych sprawach jak ja, jezeli pomozesz ludziom na forum chociaz w polowie jak ja pomoglam, to bedzie i tak za malo, zebys mial prawo wypowiadac w ten sposob na moj temat.
Zastanow sie jak sie maja slowa o wyroczni do twoich pretensji i pomawiania o kolesiostwo?
Ty nie jestes wladny dyktowac co kto i kiedy bedzie mowil i czy zostanie to poddane moderacji.
Kompletnej glupocie z twojej strony dowodzi tlumaczenie sie z porownan, ze byly przypadkowe i na zasadzie przeciwienstw. Przypominasz sobie moze wypowiedzi Limetki? Nie sadze.
Poza tym skoncz pierniczyc glodne kawalki ze ktos pierdnie a ja oskarzam ze chce mi dopiec. Nie umiesz czytac, masz skleroze i jestes slepy. Uwazasz ze personalne ublizenie mi jest pierdnieciem i nie mam sie o co burzyc? to ok, moze niech ktos napisze na forum ze twoja zona to kurwa ( jak napisal o mnie jeden z uzytkownikow) , a corka daje dupy na promie w porcie ( tak zasugerowala na moj temat jedna z forumowiczek) . No i co retier? nie smiejesz sie? Przeciez to tylko pierdniecie
Zawsze dyskutuje na forum, tlumacze ludziom bledy, np. dlaczego nie powinni pracowac na czarno za 80 koron, czasem sie smieje. I bardzo czesto pomagam, w tygodniu na skrzynce MN mam po kilka maili z prosba o pomoc, z pytaniem jak sie to czy tamto zalatwia itp. Siedze, wyszukuje, wklejam linki, podaje nazwy dokumentow itp.
Wiec ugryz sie w jezyk i omijaj mnie. A jak ci sie na forum nie podoba, to wyjdz stad i nie wracaj. Forum nie jest obowiazkowe. A autorytetem nie bedziesz nigdy, gdyz nie masz nic madrego do powiedzenia, na niczym sie nie znasz, ani na komputerach ani na kuchenkach indukcyjnych, ani na prawie norweskim, ani nawet na polskiej ortografii, ze nie wspomne juz o jezykach obcych. Gwozdzie kazdy potrafi wbijac, badz ostrozny, zebys sam sobie ostatniego do trumny nie wbil panie "retier uprzejmie donosze1".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(szarusny)
Wiking
Hilton napisał:
retier1 napisał:
Hilton napisał:

Ja ciebie mam szukac??? To sie usmialam. Wyrocznia nie jestem, ale jesli juz zahaczyles o to, powiem ci tak : jezeli bedziesz przynajmniej w polowie tak oczytany i obeznany w pewnych sprawach jak ja, jezeli pomozesz ludziom na forum chociaz w polowie jak ja pomoglam, to bedzie i tak za malo, zebys mial prawo wypowiadac w ten sposob na moj temat.
Zastanow sie jak sie maja slowa o wyroczni do twoich pretensji i pomawiania o kolesiostwo?
Ty nie jestes wladny dyktowac co kto i kiedy bedzie mowil i czy zostanie to poddane moderacji.
Kompletnej glupocie z twojej strony dowodzi tlumaczenie sie z porownan, ze byly przypadkowe i na zasadzie przeciwienstw. Przypominasz sobie moze wypowiedzi Limetki? Nie sadze.
Poza tym skoncz pierniczyc glodne kawalki ze ktos pierdnie a ja oskarzam ze chce mi dopiec. Nie umiesz czytac, masz skleroze i jestes slepy. Uwazasz ze personalne ublizenie mi jest pierdnieciem i nie mam sie o co burzyc? to ok, moze niech ktos napisze na forum ze twoja zona to kurwa ( jak napisal o mnie jeden z uzytkownikow) , a corka daje dupy na promie w porcie ( tak zasugerowala na moj temat jedna z forumowiczek) . No i co retier? nie smiejesz sie? Przeciez to tylko pierdniecie
Zawsze dyskutuje na forum, tlumacze ludziom bledy, np. dlaczego nie powinni pracowac na czarno za 80 koron, czasem sie smieje. I bardzo czesto pomagam, w tygodniu na skrzynce MN mam po kilka maili z prosba o pomoc, z pytaniem jak sie to czy tamto zalatwia itp. Siedze, wyszukuje, wklejam linki, podaje nazwy dokumentow itp.
Wiec ugryz sie w jezyk i omijaj mnie. A jak ci sie na forum nie podoba, to wyjdz stad i nie wracaj. Forum nie jest obowiazkowe. A autorytetem nie bedziesz nigdy, gdyz nie masz nic madrego do powiedzenia, na niczym sie nie znasz, ani na komputerach ani na kuchenkach indukcyjnych, ani na prawie norweskim, ani nawet na polskiej ortografii, ze nie wspomne juz o jezykach obcych. Gwozdzie kazdy potrafi wbijac, badz ostrozny, zebys sam sobie ostatniego do trumny nie wbil panie "retier uprzejmie donosze1".

Brawo dla Ciebie ale załóż sobie nowy temat i pisz tam sobie.
Fajnie ze sie pochwaliłeś co to nie ty.Zaimponowałeś mi jak nikt dotąd ale zawijaj żagle i pokaz jak to do ciebie wchodzi w ciagu 2 dni 3tyś ludzi.Wbijasz śmiecisz i nic wiecej.Wiem ze jestes super i wogole ale idz na miasto pochwal sie tym.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
szarusny napisał:
FAJNIE ZE SOBIE KLIKACIE ALE WRÓĆCIE DO TEMATU - "10000koron za załatwienie pracy!!"

Tu jest forum i ludzie piszą co chcą,(moderator podejmuje decyzje co można a co nie, więc pretensje miej do niego)Już wszyscy chyba wyrazili swoje zdanie na ten temat. liczysz na oferty to nie ten dział, a nawet jak jest tu jakiś łowca jeleni tzn. głów to ci na priv. będzie wiadomości słał co by się nie afiszować. Jeszcze będzie miał urwanie głowy z chętnymi, a po co mu to.

PZDR św.Mikołaju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A ty sie ode mnie rowniez odczep, a jak sie doczepiles to doczep sie rowniez i do Fiony 66.
Nikt ci tu na forum nie bedzie szukal pracy w magazynie ani przy sprzataniu, w Norwegii potrzebni sa ludzie z wyksztalceniem kierunkowym. Masz takie? I nie ironizuj do mnie, bo za cienki w uszach jestes.
Pytam jeszcze raz, jakie masz wyksztalcenie kierunkowe, ty i twoje dziewczyna? Jakie studia ukonczyliscie? Lub o jakim kierunku szkoly srednie? Wypisz wszystko, a ja ci pomoge, za darmo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Szymon Kowalski
(solak)
Wiking
To sie Hilton pisze jak za darmo (coc podobno umarlo ) Srednie techniczne, operator cnc, 5 lat doswiadczenia...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton ( siostrzyczko ) Fiona , po co wogole dyskutujecie z tym przyglupem.....szkoda slow i nerwow....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok