Hej
Uważajcie na Paulinę Pogan która twierdzi że prowadzi rekrutację dla Agencji pracy w Norwegi na magazyny w Trondheim
"rekrytoinnin koordinaattori Paulina Pogan
WF Kiinteistöt OyY-tunnus 3199302-5
Virastotie 5, 40950 Muurame
W internecie brak opini o tej agencji i żadnego info.
Dostałem odpowiedź o rzekomej pozytwnej rekrutacji.
Paulina twierdzi że lot pokrywają i mieszkanie
Dostałem krótki opis pracy ale bez szczegółów jaki to magazyn?
Prosiłem dwa razy o informacje ale jej nie dostałem
Następnie Pani szybko przeszła do przesłania rzekomej rezerwacji z numerem konta do zapłaty za lot za który rzekomo potem zwracają kasę.
1050zł , dwie przesiadki...
Kulturalnie zasugerowałem że mogę dotrzec sam w ten sam dzień za 305 zł , i poprosiłem o rozmowę telefoniczną.
I tu zaczął się problem
Pani (dziewczynka) bardzo się oburzyła "co to ma.znaczyć?"
Postraszyła mnie tym że ma wielu na moje miejsce i że jestem uparty (bo nie jestem naiwny ? I chce znać szczegóły?)
Jej zachowanie było podejrzane i nakłanianie mnie do zapłaty za lot na ktory podobno się zgodziłem.. ale nie podpisałem żadnego dokumentu jeszcze...
Powiedziałem że z uwagi na jej zachowanie i brak szczegolów rezygnuje , a w ramach odpowiedzi dostałem groźbe że Pani dziewczynka umieści mnie na jakieś platformie międzynarodowej abym nie dostał już zatrudnienia
Przestrzegam, uważajcie i sprawdzajcie ogłoszenia i proście o szczegóły, jak ktoś jest profesionalny i kultiralny to nie będzie z tym problemu, a jak oszust to wyjdzie to raz dwa tak jak teraz.
Czy ktoś miał doczynienia z tą firmą?
Uważajcie na Paulinę Pogan która twierdzi że prowadzi rekrutację dla Agencji pracy w Norwegi na magazyny w Trondheim
"rekrytoinnin koordinaattori Paulina Pogan
WF Kiinteistöt OyY-tunnus 3199302-5
Virastotie 5, 40950 Muurame
W internecie brak opini o tej agencji i żadnego info.
Dostałem odpowiedź o rzekomej pozytwnej rekrutacji.
Paulina twierdzi że lot pokrywają i mieszkanie
Dostałem krótki opis pracy ale bez szczegółów jaki to magazyn?
Prosiłem dwa razy o informacje ale jej nie dostałem
Następnie Pani szybko przeszła do przesłania rzekomej rezerwacji z numerem konta do zapłaty za lot za który rzekomo potem zwracają kasę.
1050zł , dwie przesiadki...
Kulturalnie zasugerowałem że mogę dotrzec sam w ten sam dzień za 305 zł , i poprosiłem o rozmowę telefoniczną.
I tu zaczął się problem
Pani (dziewczynka) bardzo się oburzyła "co to ma.znaczyć?"
Postraszyła mnie tym że ma wielu na moje miejsce i że jestem uparty (bo nie jestem naiwny ? I chce znać szczegóły?)
Jej zachowanie było podejrzane i nakłanianie mnie do zapłaty za lot na ktory podobno się zgodziłem.. ale nie podpisałem żadnego dokumentu jeszcze...
Powiedziałem że z uwagi na jej zachowanie i brak szczegolów rezygnuje , a w ramach odpowiedzi dostałem groźbe że Pani dziewczynka umieści mnie na jakieś platformie międzynarodowej abym nie dostał już zatrudnienia
Przestrzegam, uważajcie i sprawdzajcie ogłoszenia i proście o szczegóły, jak ktoś jest profesionalny i kultiralny to nie będzie z tym problemu, a jak oszust to wyjdzie to raz dwa tak jak teraz.
Czy ktoś miał doczynienia z tą firmą?