Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
eve28 napisał:
Właśnie weszłam na te stronę i pokazuje mi że taka strona nie istnieje będę próbować dzięki

Weź skopiuj ten link, inaczej wyświetla się pasek mojanorwegia.
- następnie naciśnij na niebieski napis
>Hjelp og veiledning<
- następnie naciśnij niebieski napis
>Internasjonal innlogging<
-następnie naciśnij na niebieski napis
>Utenlandsk innlogging til norsk tjeneste<
następnie naciśnij na niebieski napis
>ID-porten<
Następnie naciśnij na niebieski napis
>Registrer ny bruker i ID-porten<

Następnie czytaj na spokojnie co na tych kolejnych stronach pisze i tak wypełniaj te polecenia.
Rejestracja osoby zagranicznej może trwać i ponad dzień, dlatego też, nie baw się na forum w dyskutantkę tylko zakasaj rękawy i pracuj, bo następne upomnienie będzie kosztować dodatkowe 250koron i tak do skutku aż polski komornik zajmie wam konta bankowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Eve28 eve28
(eve28)
Wiking
Gabriel- napisał:
eve28 napisał:
Właśnie weszłam na te stronę i pokazuje mi że taka strona nie istnieje będę próbować dzięki

>Hjelp og veiledning<
>ID-porten<

Następnie czytaj na spokojnie co na tych kolejnych stronach pisze i tak wypełniaj te polecenia.
Rejestracja osoby zagranicznej może trwać i ponad dzień, dlatego też, nie baw się na forum w dyskutantkę tylko zakasaj rękawy i pracuj, bo następne upomnienie będzie kosztować dodatkowe 250koron i tak do skutku aż polski komornik zajmie wam konta bankowe.

Dzięki zaraz będę próbować .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a jutro okulista i to bez żartów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
a jutro okulista i to bez żartówDOKŁADNIE
Zwłaszcza, że i w Polsce nasze "krawężniki" też zaczynają walić bardzo słone mandaty i nawet zabierają prawa jazdy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a nawet na alkohol dybią
chowają się po wsiach i łapią
na całe szczęście jeszcze w Polsce jest dopuszczone CB radio i dobrzy ludzie zdążą uprzedzić przed gadami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
a nawet na alkohol dybią
chowają się po wsiach i łapią
na całe szczęście jeszcze w Polsce jest dopuszczone CB radio i dobrzy ludzie zdążą uprzedzić przed gadami
Tu w Norge, Europa też wchodzi ukradkiem, niedawno ktoś z naprzeciwka, puścił trzy razy długie, przed wioską na dop. 60.
Nie bardzo zrozumiałem przesłania, wszak to Norge a nie Polandia.
Zatrzymałem się na przystanku, myślałem, że nie mam świateł, a było ku wieczorowi,
za nim siem rozpendziła moja skorupa, to zdonżyłech obaczyć iże na chodniku, stoi zamontowana kamera, a za krzokomi politi i trzy wozy do kontroli.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Eve28 eve28
(eve28)
Wiking
eve28 napisał:
Gabriel- napisał:
eve28 napisał:

>Hjelp og veiledning<
>ID-porten<

Dzięki zaraz będę próbować .

Chyba nic z tego nie wyjdzie bo obojetnie gdzie wejde potrzebuje Personal ID number a ja go nie posiadam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
z tego co sprawdziłem to raczej ci się nie uda
opcja druga
pogoń mendę do zbierania złomu, makulatury, albo truskawek
bez wyzwisk, ale umiał jego mać szaleć tą swoja szpachlą, to niech teraz odrabia, a nie ty masz się kłopotać
albo najlepiej pogoń buraka , hmm gdzieś tam, bo łatwego życia z nim nie będziesz miała
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Eve28 eve28
(eve28)
Wiking
jasta102 napisał:
z tego co sprawdziłem to raczej ci się nie uda
opcja druga
pogoń mendę do zbierania złomu, makulatury, albo truskawek
bez wyzwisk, ale umiał jego mać szaleć tą swoja szpachlą, to niech teraz odrabia, a nie ty masz się kłopotać
albo najlepiej pogoń buraka , hmm gdzieś tam, bo łatwego życia z nim nie będziesz miała

Jeździł kilka lat po Norwegii i to jedyny mandat . Kolega dostał w Norwegii mandat 20000Nok tylko za to ze w ciezarówce mial zamontowana pólke przy szybie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
eve28 napisał:

Jeździł kilka lat po Norwegii i to jedyny mandat . Kolega dostał w Norwegii mandat 20000Nok tylko za to ze w ciezarówce mial zamontowana pólke przy szybie

i co przez kilka lat żadnego numeru się nie dorobił?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok