Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
To ja staje w jej obronie a paulinka mi na priv takie kwiatki

19:43:42
Nie musisz być takim chodzącym chujem cebulaku.

Paulinko, nie ma sie co obrazac, orlem nie jestes, z zapowiedzi rocznej szkoly wyszedl chuj, pewnikiem nawet nie sprobowalas, z przyczyn obiektywnych. Nie trza sie pruc, tylko podziekowac za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(paulinabaranik)
Wiking
Co jak co, ale skądś te wszystkie opinie o polakach za granicą się wzięły. Żal mnie rozpiera jak patrzę na te wszystkie wasze aroganckie komentarze. Wstyd mi za was, że traktujecie ludzi w takich sposób, którzy w kulturalny sposób pytają o rzeczy, których zwyczajnie nie wiedzą. Będe wiedziała na przyszłość, że na tym portalu i w ogóle wśród polaków nie warto zadawać pytań, bo niestety większość z nich to potoczni i tak bardzo znani w internecie, buraczki-cebulaczki. Polecam nie wchodzić na różne dyskusje, skoro nie potraficie zachować odpowiedniej kultury i nie umiecie żyć w sposob godny w społeczeństwie, a tym bardziej polecam wam szanować drugiego człowieka. Brak mi słów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(paulinabaranik)
Wiking
Dziękuję ci za udostępnienie tej mojej wypowiedzi, powiem ci ze niczego tak nie pragnęłam jak to żeby wszystkie chuje usłyszały to co myślę na ich temat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(paulinabaranik)
Wiking
Przywykłam do takich jak ty, tych którzy wszystko wiedzą, tych którzy nie znają nikogo, a pierdolą jak to im w życiu było. Wiesz co jest w tym wszystkim najlepsze? Że nic kurwa o mnie nie wiesz, a śmiesz pierdolić co mi w życiu wyszło, a co nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(paulinabaranik)
Wiking
Nie zamierzam, jestem tylko przeciętnym studenciakiem kochani o niewielkim podłożu intelektualnym. Wy za to wybitni, obejmujecie same najwyższe stanowiska i możecie się pochwalić wybitnymi osiągnięciami zawodowymi, dlatego właśnie mieszkacie w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
....studentko...czy nią jesteś napewno?...
...zarzucasz forumowiczom cebulactwo a sama bluzgasz na ,,lewo i prawo,,
...wstydż się i oddaj indeks ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
optymysta napisał:To ja staje w jej obronie a paulinka mi na priv takie kwiatki
Nie musisz być takim chodzącym chujem cebulaku..
I dobrze ci napisała, jesteś właśnie takim wujem i nic na to nie poradzisz.
Przewartościowane ego forumowego "profesorka", rozpiera twoją czaszkę i ziejesz zwykłym rynsztokowym gnojem.
Startuj do takich wykształciuchów jak ty, to cię zjedzą bez mlaśnięcia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

()
Wyjadacz
paulinabaranik napisał:
Przywykłam do takich jak ty, tych którzy wszystko wiedzą, tych którzy nie znają nikogo, a pierdolą jak to im w życiu było. Wiesz co jest w tym wszystkim najlepsze? Że nic kurwa o mnie nie wiesz, a śmiesz pierdolić co mi w życiu wyszło, a co nie

A w jakim celu mam cie poznawac i cokolwiek o tobie sie dowiadywac? Nie mam zyczenia i ochoty. Opieram sie na tym co sama opublikowalas. Mianowicie, ze 9 miechow temu bylas w Norge, ze podobno poszlas do rocznej szkoly w Bergen i, ze jestes przecietnym a nawet slabym studentem, ktory stroni od nauk scislych.
Po 9 miechach bedziesz pracowac w N, nie potrafisz znalezc informacji w j. norweskim o zasadach rejestracji stad wniosek, ze ze szkoly wyszla dupa.

Nie widze tu nigdzie oszczerstw, jedynie fakty.

A teraz ciag dalszy...zastanawialem sie kiedy odezwie sie chlopczyk pokrzywdzonej, no i jest

20:08:05
Czesc. Poprosze Pana imie i nazwiko skoro pan taki rozgadany na forum. Zobaczymy jak to sie ma do prawdziwego zycia, Pozdrawiam.

Chlopiec zwie sie Arturek Charazka, na oko ze 70 kg i chce urzadzic porwanie w tiuturlistanie by pomscic swa niedouczona gwiazde.

Smialo chlopcze, przybywaj, ale nic ci nie bede ulatwial..inaczej nic bym nie robil tylko oprawial rozmaitych leszczy. Rowniez pozdrawiam.

PS przypomina mi sie jak kiedys Mariana kierowce tira zapraszalem na nasza salke, to bylo w poczatkach forum. To chyba tendencja wszystkich swiezakow.

Beka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
optymysta napisał:
To ja staje w jej obronie a paulinka mi na priv takie kwiatki

Nie musisz być takim chodzącym chujem cebulaku.

Paulinko, nie ma sie co obrazac, orlem nie jestes, z zapowiedzi rocznej szkoly wyszedl chuj, pewnikiem nawet nie sprobowalas, z przyczyn obiektywnych. Nie trza sie pruc, tylko podziekowac za pomoc.

-------
???? Tak Ci napisala ta Paulinka o kocich oczkach? Przeciez to widac, ze to jednsk damska lumpa. Obstawiam ostry Border line.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Gabriel- napisał:
optymysta napisał:To ja staje w jej obronie a paulinka mi na priv takie kwiatki
Nie musisz być takim chodzącym chujem cebulaku..
I dobrze ci napisała, jesteś właśnie takim wujem i nic na to nie poradzisz.
Przewartościowane ego forumowego \"profesorka\", rozpiera twoją czaszkę i ziejesz zwykłym rynsztokowym gnojem.
Startuj do takich wykształciuchów jak ty, to cię zjedzą bez mlaśnięcia.

Moge z toba jak z burakiem, jezykiem furmanow. Pytanie po co zlodzieju i damski bokserze.
Co do ciebie, to jestem przekonany, ze tak dluga ekspozycja na obelgi uruchomila w tobie mechanizm obronny, ktory nie dopuszcza do swiadomosci niczego co nie jest zgodene z twoja linia.
Taka asymetria w odbiorze wlasnej osoby w przeciwienstwie do opini innych musiala skutkowac uposledzeniem w postrzeganiu rzeczywistosci.

hoffnarr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok