paulinabaranik napisał:
Przywykłam do takich jak ty, tych którzy wszystko wiedzą, tych którzy nie znają nikogo, a pierdolą jak to im w życiu było. Wiesz co jest w tym wszystkim najlepsze? Że nic kurwa o mnie nie wiesz, a śmiesz pierdolić co mi w życiu wyszło, a co nie
A w jakim celu mam cie poznawac i cokolwiek o tobie sie dowiadywac? Nie mam zyczenia i ochoty. Opieram sie na tym co sama opublikowalas. Mianowicie, ze 9 miechow temu bylas w Norge, ze podobno poszlas do rocznej szkoly w Bergen i, ze jestes przecietnym a nawet slabym studentem, ktory stroni od nauk scislych.
Po 9 miechach bedziesz pracowac w N, nie potrafisz znalezc informacji w j. norweskim o zasadach rejestracji stad wniosek, ze ze szkoly wyszla dupa.
Nie widze tu nigdzie oszczerstw, jedynie fakty.
A teraz ciag dalszy...zastanawialem sie kiedy odezwie sie chlopczyk pokrzywdzonej, no i jest
20:08:05
Czesc. Poprosze Pana imie i nazwiko skoro pan taki rozgadany na forum. Zobaczymy jak to sie ma do prawdziwego zycia, Pozdrawiam.
Chlopiec zwie sie Arturek Charazka, na oko ze 70 kg i chce urzadzic porwanie w tiuturlistanie by pomscic swa niedouczona gwiazde.
Smialo chlopcze, przybywaj, ale nic ci nie bede ulatwial..inaczej nic bym nie robil tylko oprawial rozmaitych leszczy. Rowniez pozdrawiam.
PS przypomina mi sie jak kiedys Mariana kierowce tira zapraszalem na nasza salke, to bylo w poczatkach forum. To chyba tendencja wszystkich swiezakow.
Beka.