Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
paulinabaranik napisał:
Dziękuję ci za udostępnienie tej mojej wypowiedzi, powiem ci ze niczego tak nie pragnęłam jak to żeby wszystkie chuje usłyszały to co myślę na ich temat.
--------
Lecz sie, skonczona idioto. Masz ewidentne objawy Bordera, + dwubiegunowke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
HeartB napisał:
optymysta napisał:
To ja staje w jej obronie a paulinka mi na priv takie kwiatki

19:43:42
Nie musisz być takim chodzącym chujem cebulaku.

Paulinko, nie ma sie co obrazac, orlem nie jestes, z zapowiedzi rocznej szkoly wyszedl chuj, pewnikiem nawet nie sprobowalas, z przyczyn obiektywnych. Nie trza sie pruc, tylko podziekowac za pomoc.

-------
???? Tak Ci napisala ta Paulinka o kocich oczkach? Przeciez to widac, ze to jednsk damska lumpa. Obstawiam ostry Border line.

Eeee, ladne dziewcze wiec troche jej szkoda. Zainwestowala uczucia w chlopca, ktory kopiac doly po 12 godzin nie byl w stanie dowiedziec sie jak to ukochana ma sie zarejestrowac.
Przez chwile myslalem nawet, ze to mezalians, ale swoim zakonczeniem na forum upewnila mnie w przeswiadczeniu ze beda ze soba szczesliwi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
HeartB napisał:
paulinabaranik napisał:
Dziękuję ci za udostępnienie tej mojej wypowiedzi, powiem ci ze niczego tak nie pragnęłam jak to żeby wszystkie chuje usłyszały to co myślę na ich temat.
--------

Daj jej spokoj Krystaian, dla nas to rutyna a dla niej i jej chlopca to szczyt mozliwosci jak mawial Bogus L.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
optymysta napisał:
HeartB napisał:
optymysta napisał:
To ja staje w jej obronie a paulinka mi na priv takie kwiatki

19:43:42
Nie musisz być takim chodzącym chujem cebulaku.

Paulinko, nie ma sie co obrazac, orlem nie jestes, z zapowiedzi rocznej szkoly wyszedl chuj, pewnikiem nawet nie sprobowalas, z przyczyn obiektywnych. Nie trza sie pruc, tylko podziekowac za pomoc.

-------
???? Tak Ci napisala ta Paulinka o kocich oczkach? Przeciez to widac, ze to jednsk damska lumpa. Obstawiam ostry Border line.

Eeee, ladne dziewcze wiec troche jej szkoda. Zainwestowala uczucia w chlopca, ktory kopiac doly po 12 godzin nie byl w stanie dowiedziec sie jak to ukochana ma sie zarejestrowac.
Przez chwile myslalem nawet, ze to mezalians, ale swoim zakonczeniem na forum upewnila mnie w przeswiadczeniu ze beda ze soba szczesliwi.

----
Uwazam sie, glupio, za experta w pewnych sprawach. Ale w tym przypadku naprawde wymiekam. Do lba by mi nie przyszlo, ze otwor gebowy umieszczony w tak ladnej twarzy moze byc taka kloaka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
optymysta napisał:
HeartB napisał:
paulinabaranik napisał:
--------

Daj jej spokoj Krystaian, dla nas to rutyna a dla niej i jej chlopca to szczyt mozliwosci jak mawial Bogus L.

-------1
Ok...choc mam imperatyw reakcji niekiedy.
W imie zasad... jak mowil Bogus L.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok