Witam poszukuję pracy w Bergen lub okolicach. Najlepiej w magazynie lub w przemyśle stoczniowym. Jednak oczywiście, nie zamykam się na inne możliwości. Jeśli chodzi o magazyny czy też logistykę to posiadam dwuletnie doświadczenie oraz uprawnienia na wózki widłowe ITSAR.Co zaś do przemysłu morskiego się tyczy do pracowałem przez 8 lat w stoczni, na różnych stanowiskach, i przez 2 lata posiadałem własną firmę działającą w temtach rurarskich i konstrukcji stalowych, mam także pewne doświadczenie w pracy z rurarmi z laminatów, układania izolacji i stolarce, jednak sam nie posiadam uprawnień spawacza (wyprzedzając pytania ewentualne).Posiadam także doświadczenie w zaopatrzeniu i pracy administratora biura, firmy i zarządzania zespołem pracowników.Niestety nie znam norweskiego jeszcze, za to z angielskim nie mam problemu. Obecnie mieszkam w UK, zatem nie szukam niczego na już od zaraz, Raczej coś z wyprzedzeniem, na spokojnie tak by była możliwość rozpoczęcia w ciągu miesiąca, max, trzech. Nie zależy mi na pracy krótko okresowej czy sezonowej. Nie pogardzę także telepracą (jeśli chodzi o pracę biurową, oczywiście).Będę wdzięczny za każda propozycję, lub namiary (agencje, firmy, magazyny, stocznie itp.).Z góry dzięki i pozdrawiam.
9 Lat temu