Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Josephvol.2 napisał:
jasta 102 napisał:
HeartB napisał:
jasta 102 napisał:
HeartB napisał:
jasta 102 napisał:
dzapardo napisał:
Witam,

czy orientuje się ktoś w zakresie możliwości podjęcia pracy w administracji? Jakie są możliwości znalezienia pracy w takim kierunku i jakie są wymagania? Czy trzeba robić jakieś dodatkowe kursy w norwegi?

Kolego za wysoko mierzysz, jeżeli nie potrafisz sam sobie odpowiedzieć na te pytania.
Było śmiesznie, ale juz wystarczy.

------
Ej Jasta ! Fuck off!! Co Ty za moderatora robisz? Nie te buty prowincjonalny fascynacie kibli. My z Martinem rozwinelismy wątek i my będziemy decydować o jego końcu.

Wlasnie brak moderatora sprawia ze mamy taki a nie inny poziom tego forum.
Nie badz dziecko. Ile jeszcze bedziesz pastwil sie nad nim? Teraz juz kopiesz lezacego. Nie stac Cie na wieksze wyzwanie?

----------
Doskonale wiesz,że mnie stać. Znamy się już bardzo długo. Nie kopie lezacego- cieszę się,że rośnie grono inteligentnych,fajnych jajcarzy. Twój świat to doopa i cyc. Mój - nieco więcej.

Wiem i dlatego mnie dziwi ze jeszcze piszesz w tym temacie. W zyciu mam inne priorytety niz dooopa i cyc. Nie znasz mojego imienia.

Cały świat opiera się na dupie, jak byś tego nie tłumaczył to się oszukujesz, trzeba to zaakceptować i umieć wykorzystać, a nie negować.

-------
A Boże broń!! Ja nie mam nic przeciwko doopie ani cycowi - choć wolę dwa w komplecie. Ich wykorzystanie jest jednak dla mnie dopełnieniem s nie spełnieniem życia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Josephvol.2 napisał:
HeartB napisał:
700 no tak...choć wczoraj widziałem Polaka, walil robotę na 2 !!! lopaty. Pytam go ile bierze? 970 nok/ godz !!! Idiota. Bo powinien chyba z 1100 brać, no bo lewą gorzej mu szło,ale zawsze.....

Autentyk, kiedyś się dowiedziałem od znajomego który pił flaszkę z goście który pracował w tej samej firmie co ja że mam 400 kr/h bo jestem nowy i robię dopiero trzy miechy, a na start miałem 260 (śmieszna stawka) ale jako jeden z niewielu dostałem te 400 już po miesiącu a nie po trzech jak większość. Ten pijacy miał oczywiście dużo więcej, ale nie chciał dołowac mojego kumpla więc mu nie powiedział ile ma na godzinę.

Śmiać się , płakać czy podejść i zajebać w ryj....

-------
To stąd, że w Norwegii pijący w pracy maja specjalny dodatek : alcoholtrygd. Trudniej im pracować więc stawkę maja 32% wyższa. Zwłaszcza w biurach.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
I to jest wlasnie ten oslawiony dumping socjalny. Ale nie ma co narzekac ... za komuny to by flaszke dawali do reki na poczatek dnia pracy a tak czlowiek moze sobie wybrac co dzisiaj bedzie chlal. Swoja droga za takie stawki nie godzi sie robic... Przez takich ja Wy to inni prace traca.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
Josephvol.2 napisał:
HeartB napisał:
700 no tak...choć wczoraj widziałem Polaka, walil robotę na 2 !!! lopaty. Pytam go ile bierze? 970 nok/ godz !!! Idiota. Bo powinien chyba z 1100 brać, no bo lewą gorzej mu szło,ale zawsze.....

Autentyk, kiedyś się dowiedziałem od znajomego który pił flaszkę z goście który pracował w tej samej firmie co ja że mam 400 kr/h bo jestem nowy i robię dopiero trzy miechy, a na start miałem 260 (śmieszna stawka) ale jako jeden z niewielu dostałem te 400 już po miesiącu a nie po trzech jak większość. Ten pijacy miał oczywiście dużo więcej, ale nie chciał dołowac mojego kumpla więc mu nie powiedział ile ma na godzinę.

Śmiać się , płakać czy podejść i zajebać w ryj....

Patrzec i delektowac sie jego klamstwem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
Nicas napisał:
weekend a ludzie praca zyja i kasa a kiedy wolny umysl ? za godzine koncze prace
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
No... robota w sobote to pewnie 1500 na godzine. Inaczej to by szefa do wiezienia wsadzili za takie przesladowanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
Skromnie 650 bo jestem bez doswiadczenia i jezyka. Ale mam juz 6 przerwe dzisiaj.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
jasta 102 napisał:
Skromnie 650 bo jestem bez doswiadczenia i jezyka. Ale mam juz 6 przerwe dzisiaj.
---------
Weź koniecznie ten dodatek obiadowy ( 400 nok/ dzień) bo pewnie ta darmowa kantyna w firmie byla dziś zamknięta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
KING napisał:
No... robota w sobote to pewnie 1500 na godzine. Inaczej to by szefa do wiezienia wsadzili za takie przesladowanie.
---------
Martin, daj spokój - szef z ofertami dla Polaków już od 7 rano stoi na Gardemoen ( gate 16).
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(jasta 102)
Stały Bywalec
HeartB napisał:
jasta 102 napisał:
---------
Weź koniecznie ten dodatek obiadowy ( 400 nok/ dzień) bo pewnie ta darmowa kantyna w firmie byla dziś zamknięta.

Na tym zleceniu nie ma dodatku bo przywoza duza pizze w ilosci 6 i do tego fanta coca cola no kto co tam lubi. Ale jak to jest bo na ubrania dostalem ino 4000 nok a przeciez to malo. Gdzie mam to zglosic?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok