Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Wandziula napisał:
napisali mi

W twoim pismie pisze:
Jezeli dalej chcesz otrzymywac pieniadze po powrocie z wakacji, to musisz wypelnic podanie o wznowieniu dagpenger:
www.nav.no/no/Person/Arbeid/Dagpenger+ve...dagpenger.247351.cms
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a tak z ciekawości
to czy nie trzeba mieć nasrane trochę,
aby w czasie bezrobocia sobie fundować wczasy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wanda Partyka
(Wandziula)
Wiking
nasrane to ty masz nic nie wiesz a piszesz ,moja matka ma raka i jest przed 3 operacjom .Mój syn ma 16 miesięcy i dopiero go ochrzciłam bo wcześniej nie mogłam na to sobie pozwolić więc zastanów się jak piszesz do ludzi takie teksty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
Norweski urząd pracy informuje, że wypłata zasiłku została wstrzymana od 2 lipca 2015. Powodem jest wyjazd w ramach urlopu – tak jak wspomnieliśmy na forum, zasiłek dla bezrobotnych nie jest wypłacany podczas pobytu poza Norwegią, jeśli nie wnioskowała Pani o eksport do Polski.
Urząd informuje również, że jeśli po powrocie z urlopu nadal spełnia Pani warunki wymagane to otrzymywania zasiłku, może Pani złożyć wniosek o wznowienie wypłaty zasiłku lub złożyć od nowa wniosek o dagpenger.

Jeśli potrzebuje Pani rady w tej sprawie, służymy pomocą. Może Pani skontaktować się z nami telefonicznie z Polski: +48 58 743 07 53, z Norwegii: +47 21 999 409 lub wysłać do nas wiadomość na adres: info@multinor.no.
Zgłoś wpis
9 Postów
Wanda Partyka
(Wandziula)
Wiking
dziękuje za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów

(PoProstuAdam)
Wiking
Wandziula napisał:
napisali mi...

Ja bym proponował usunąć zdjęcie dokumentu na którym widnieje numer identyfikacyjny i danych personalnych to można sobie narobić tylko kłopotów, to jest forum publiczne a dostęp do niego ma każdy... te dane mogą zostać wykorzystane do jakiś przekrętów...

Jeśli publikujemy jakieś dokumenty publiczni to chociaż w najzwylejszym paincie zamażmy np. czarnym kolorem wrażliwe dla nas dane!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
proponuje nastepnym razem jak jedziesz na wakacje nie informowac Nav o tym. Ilu to polakow siedzi w polsce i ciagnie kase z nav to nawet nie macie pojecia ludzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
6e6 napisał:
proponuje nastepnym razem jak jedziesz na wakacje nie informowac Nav o tym. Ilu to polakow siedzi w polsce i ciagnie kase z nav to nawet nie macie pojecia ludzie

Czyli wsrod Polakow oszustow jest od cholery, albo jeszcze wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tylko POwiaki oszukują, te z PISu to są uczciwe
jak się taki upije na ten przykład to się przyzna, że nie pamięta co z nim się działo

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok