Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
hygris napisał:
Polacy najpierw zaczeli wyjezdzac bo nie bylo pracy potem bo za malo placa nie dawno zeby zarobic a teraz zwalaja na rząd. Wiec gadanie ze za granica jest ciezko i nie pomozemy to bzdura bo przeciez sami wyjezdzacie za granice bo jest niby latwiej?
Prace mialbym w angli niemczech czy holandii bez problemu a wszyscy mi mowia ze jest ciezko serio?

Ale dlaczeko ktokolwiek ma ci pomagac? Nikt ciebie tu nie zna, nie wie co umiesz a co nie. Ogładą tez nie grzeszysz. Moze faktycznie lepiej jedz do Niemiec czy Holandii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty

(Prodiz)
Początkujący
Elise napisał:
hygris napisał:
Polacy najpierw zaczeli wyjezdzac bo nie bylo pracy potem bo za malo placa nie dawno zeby zarobic a teraz zwalaja na rząd. Wiec gadanie ze za granica jest ciezko i nie pomozemy to bzdura bo przeciez sami wyjezdzacie za granice bo jest niby latwiej?
Prace mialbym w angli niemczech czy holandii bez problemu a wszyscy mi mowia ze jest ciezko serio?

Ale dlaczeko ktokolwiek ma ci pomagac? Nikt ciebie tu nie zna, nie wie co umiesz a co nie. Ogładą tez nie grzeszysz. Moze faktycznie lepiej jedz do Niemiec czy Holandii.

Pewnie umi wszystko, widzial jak szfagjer kafle kladl itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Chyba sie chlopie pomyliles...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
lucky69 napisał:
ja?do mnie chlopie ? to my jestesmy na ty ? smrodzie jeden ,,,chlopcy to u szewca gwozdzie prostuja ,synku

Kolejeny podprofil Gabriela?

PS
Widze problem w czytaniuwiec, to nie jak planuje wyjazd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przyjdzie Kukiz i wyrówna
bo on umie
bo u bauera gnój wyrzucał widłami za dojczemarki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
lucky69 napisał:
nie wiem kim jest Gabriel i mnie to nie specjalnie obchodzi ,, jesli ja mam problem z czytaniem ,, to ty masz problem ze soba

Predzej Jasniepan z czytaniem, bo nigdzie nie napisalem, ze szukam pracy i planuje wyjazd bez planowania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
lucky69 napisał:
walic to ,,..do lasu ,,,albo na pole truskawki ,,moze jeszcze zdazysz

Jakiś czat czy jak? Jak już do kogoś coś tam piszesz to zacytuj albo "@nick" bo tak to huj wie o co ci chodzi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
hygris
(hygris)
Wiking
ale ja nie mowie ze ma mi ktos pomagac tylko ze juz tacy sa Polacy ze pierwsze co to dobije
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty

(Prodiz)
Początkujący
hygris napisał:
ale ja nie mowie ze ma mi ktos pomagac tylko ze juz tacy sa Polacy ze pierwsze co to dobije

Kto Cie dobil?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
hygris
(hygris)
Wiking
Eliza K masz problem z czytaniem ? ze nie rozumiesz? myslalem ze to stereotyp ze wyjezdzaja te mniej ogarniete...
nikt mnie nie dobil poprostu mam rodzine za granica, sam tez duzo jezdze i oni tez duzo jeżdżą

Znam też historie zwiazane z tą stroną i tylko wytlumaczylem czemu Polacy nie pomogą a Eliza K sie bulwersuje ze jak ma mi ktoś pomóc jak mnie nikt nie zna. Smieszne to jest to najpierw trzeba byc z kims w łózku zeby mu pomóc? pomocą moze byc udzielenie wskazówek ale po co odrazu hejt cisnąc trzeba. Inne narodowosci sobie pomogą, a my? doskonale widać tu to w tym temacie ze nie.
I jeszcze nikogo nie prosilem o pomoc ale po waszej reakcji widac ze tylko na to czekacie, brakuje wam tego? smieszne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok