Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
anders b. problem w tym, ze jak w takiej pracy na czarno wydarzy sie wypadek, to kto zaplaci za szpital i leczenie? Aw razie wypadku smiertelnego wybierajac opcje kremacji zwlok, wszystkie formalnosci w biurze pogrzebowym wynosza okolo 25 tys. koron i to trzeba zaplacic. Plus koszt biletow aby przewiezc urne...
Mysli ktos o tym?
P.s. podkablowac sie nia da, inspekcja pracy nie przyjmuje anonimowych doniesien.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
najwyższy czas zrobić porządek
trzeba również zgłaszać tych co strzygą nielegalnie, podwożą na lotnisko, przemycają produkty z TESCO i Biedronki, handlarzy marlboro i ukraińskiego płynu do spryskiwaczy w butelkach z napisami dobra polska wódka, tych co świadczą nielegalne usługi przewozowe do Polski itd
trzeba okazać w końcu polski honor i tradycję
donosicielstwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:...nawet milicja zatrzymywała na chodnikach przechodniów i sprawdzała, czy mają wbitą do dowodu pieczątkę zatrudnienia...
A skąd Ty TO wiesz ...!?! .
---
Moim zdaniem , Jesteś za ździebko Młody , by to znać z autopsji ... ! - / mogiem sie mylać /
---

znam z autopsji
jak się nie mylę to tak 82-83
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
retier1 napisał:
[quote]jasta102 napisał:
[quote]retier1 napisał:

niech grafoman ma szanse się uczyć

Chyba miales na mysli gramofon? Choc czesto nazywaja te przypadlosc Dysortografia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
retier1 napisał:

chyba na prawde ktoś ci dogryzł że się ortografi czepiasz....czy może o jednego za mało....a może za dużo?

strasznie z ziziakiem jesteście ciekawi
to dla waszej wiadomości ostatni raz raczyłem się piwem przy grillu nad fiordem 27 maja
nie jestem taki głupi by pić bez powodu
miałbym już ze 100 plusów, gdybym to robił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Hilton zgadza się wszystko ale nie zmienimy tego tak czy inaczej, zawsze bedzie czarny rynek pracy i nie tylko. Ja osobiście jestem przeciwko czarnej robocie ale kiedyś gdyby nie to nie było by mnie tu na pewno już bo dzieki temu przetrwałem ciężki okres bez pracy. Wszystko tylko trzeba robić z głową a nie jak idzie pseudo fachowiec bez języka i zaczyna na czarnucha i robi nawet nie wie za ile i lata po drabinach przywiązany na linach malując chałupy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
jasta102 napisał:
retier1 napisał:

chyba na prawde ktoś ci dogryzł że się ortografi czepiasz....czy może o jednego za mało....a może za dużo?

strasznie z ziziakiem jesteście ciekawi
to dla waszej wiadomości ostatni raz raczyłem się piwem przy grillu nad fiordem 27 maja
nie jestem taki głupi by pić bez powodu
miałbym już ze 100 plusów, gdybym to robił

na prawde , nie bądź śmieszny...ja i ziziak

mnie raczej zastanawia wasza tz. twoja i beauty wspólna polityka od jakiegoś czasu?

odnośnie tego biedronkowo-komuszego śmiecia jak wy to raczycie nazywać

sami raczej nie wyglądacie na szlachetnie urodzonych

widać należę do głupich że pije kiedy mam chęć i smak,bez względu na dzień tygodnia i jego porę

dobrze że chociaż o tym nie wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Hilton napisał:
anders b. problem w tym, ze jak w takiej pracy na czarno wydarzy sie wypadek, to kto zaplaci za szpital i leczenie? Aw razie wypadku smiertelnego wybierajac opcje kremacji zwlok, wszystkie formalnosci w biurze pogrzebowym wynosza okolo 25 tys. koron i to trzeba zaplacic. Plus koszt biletow aby przewiezc urne...
Mysli ktos o tym?
P.s. podkablowac sie nia da, inspekcja pracy nie przyjmuje anonimowych doniesien.

i tu racja

najwyższy czas zrobić porządek
trzeba również zgłaszać tych co strzygą nielegalnie, podwożą na lotnisko, przemycają produkty z TESCO i Biedronki, handlarzy marlboro i ukraińskiego płynu do spryskiwaczy w butelkach z napisami dobra polska wódka, tych co świadczą nielegalne usługi przewozowe do Polski itd
trzeba okazać w końcu polski honor i tradycję
donosicielstwa

i tu tez racja

a kto zna zloty srodek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
złoty środek? wracać do PL i do roboty w Tesco lub do biedronki na legalu. Dobry pracownik nie pracuje tu na czarno tylko ma robote legalną i za dobrą stawke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
[quote]retier1 napisał:
[quote]jasta102 napisał:
retier1 napisał:

niech grafoman ma szanse się uczyć

Chyba miales na mysli gramofon? Choc czesto nazywaja te przypadlosc Dysortografia.

przyznaje sie bez bicia...a byłem pewien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok