Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...wracajac

do pytania w temacie

- nie,nie ma szans! tylko mezczyzni

w sile wieku i do tego wyjatkowo przystojni...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
lelek32 napisał:
giovi2 jeśli wybierasz urlop nad Polski morzem musisz się liczzyć z pogodą, lubi nas zaskakiwać, co do zagranicznych wojaży, szczególnie ciepłe klimaty polecam szczerze . pozdrawiam

Otóż to, dlatego również z tego powodu, wolę wybrać się na wypoczynek letni, w miejsce, do którego jadąc, nie będę musiała pakować do walizki kaloszy, parasola i jesiennej kurtki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Marianek nie potrzebnie wysyłałej prywatna wiadomośćt tutaj tej dziewczyny. Nawet jesli to ona napisała czy nie ona to przyznam Ci racje, że niektórzy polacy a czasami niestety w większości zachowuje się jak "bydło" za granicą.

Byłam tego swiadkiem wczoraj w konsulacie w Oslo. Polecielismy z mężem wypełnić papiery o paszport dla synka. Konsulat otwierali o 10, bylismy 9.20 wiec czekalismy do 10.00 przyszło jeszcze z 10 osob i pytali grzeczni kto pierwsz kto ostatni i sie ustawiali. Jak tylko drzwi sie otworzyli to wszyscy Ci wpadki tam jak bydło, juz sie nie liczylo, że my z mezem bylismy pierwsi. Staranowali mnie dzieck wiec zaczelam mowic zeby moze uwazali. Juz mialam gdzies to, ze z pierwszego miejsca w kolejce bylam ostatnia. Trudno ale nam na poczatku chodzilo o to abym ja w okienku powiedziala, że przyszłam na zeznania. Rozmowa trwała by minute i bym sobie weszla do pokoju. A maz i tak musial najpierw isc do fotografa z maly aby fotki miec.

Nie wszyscy polacy potrafia sie zachowac za granica. Przykre ale prawdziwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Tuptusiowata napisał:
maz i tak musial najpierw isc do fotografa z maly aby fotki miec.

trzeba było ze sobą chociaż fotki kota zabrać, jak się idzie paszport wyrabiać
może by przeszły
ale fakt
nie wszyscy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Fotograf i konsul otwarty od 10, ja na 10 w konsulacie byłam umówiona na zeznania, więc paszport i tak załatwilibysmy trochę później. A jesli bysmy nie zdarzyli to sam konsul dał by mi wniosek i bymsmy z mężem wypisali je w pokoju zeznań i dali.

Ale przecież polacy musieli byc pierwsi w kolejce. Nie wazne czy kobieta trzyma male dziecko czy nie, ale mozna ja potracic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Tuptusiowata napisał:
Marianek nie potrzebnie wysyłałej prywatna wiadomośćt tutaj tej dziewczyny. Nawet jesli to ona napisała czy nie ona to przyznam Ci racje, że niektórzy polacy a czasami niestety w większości zachowuje się jak "bydło" za granicą.

Byłam tego swiadkiem wczoraj w konsulacie w Oslo. Polecielismy z mężem wypełnić papiery o paszport dla synka. Konsulat otwierali o 10, bylismy 9.20 wiec czekalismy do 10.00 przyszło jeszcze z 10 osob i pytali grzeczni kto pierwsz kto ostatni i sie ustawiali. Jak tylko drzwi sie otworzyli to wszyscy Ci wpadki tam jak bydło, juz sie nie liczylo, że my z mezem bylismy pierwsi. Staranowali mnie dzieck wiec zaczelam mowic zeby moze uwazali. Juz mialam gdzies to, ze z pierwszego miejsca w kolejce bylam ostatnia. Trudno ale nam na poczatku chodzilo o to abym ja w okienku powiedziala, że przyszłam na zeznania. Rozmowa trwała by minute i bym sobie weszla do pokoju. A maz i tak musial najpierw isc do fotografa z maly aby fotki miec.

potrzebnie, niepotrzebnie to nie ma znaczenia.......
Ona niebawem wróci, tylko z innym nickiem i inną fotką.....
aaaaaaaaaa i bedzie juz pisała w innym tonie.....
Strazak tez wróci, ale jako pokorne ciele....
ps: od dłuzszego czasu czuwam nad tymi, którzy na poczatku sapią, wyzywają, psy wieszają na nas "miejscowych",by potem wrócic jak syn marnotrawny......
ot nasza polska duma......
a ja swoje > mam wyjebane na to!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
Marianek skoro masz wyjebane po co ciągniesz temat.

Odnośnie pytania, praca jest i warto spróbować i przyjechać, nawet tylko z ang.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
beauty napisał:
lelek32 napisał:
No tak nasze Polskie złe, Norweskie lepsze
Nie no............ oczywiscie Norwskie gorsze musi byc,
inaczej bys tu nie przyjechal "zebrac" o grosz!!!

Jeśli podjęcie tu pracy nazywasz żebraniem o grosz to wszyscy jesteśmy żebrakami...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
amen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal