Przykro mi chłopaki ale nie mam styczności z takim specjalistycznym sprzętem...
jak bym miała tak jak wy to może bym i wiedziała jak to się prawidłowo pisze.
nie trzeba miec stycznosci, bo tego w szkole uczyli....
ty chyba na waxach czesto byłas, bo nawet nicka porzadnie nie napisalas!
a moze naprawde jestescie lekko opUznieni
Ale zdjecie I liga
psroponuje zostawic kolege juz w spokoju, bo zycie i tak najebało mu kopów w dupe wystarczająco....
Chodziłam do szkoły a nawet na studia geodezja i kartografia...ale mam dysortografie od podstawówki a nie zawsze jak piszę zwracam uwagę czy mnie podkreśliło czy nie...
więcej się usprawiedliwiać nie będę z resztą nie odczuwam takiej potrzeby a twoje docinki są w tym momencie nie na miejscu trochę...
jak chcesz to powiedzmy o tak "ciepłej wódki się napiłam" he he he
ps: w mojej podstawówce pani od polskiego oblała by mnie gdybym napisał "pużno"....
a ty wyhaczyłas min.licencjata nie potrafiąc skleic zdania na kartce papieru.....
Nie czepiam sie, ani nie docinam, ale skoro chcesz błyszczec i wieszac na kims psy, to zachowaj przynajmniej odrobine samokrytyki i zwracaj uwage czy cię "podkresliło" ......
można skończyć studia bo to nie polonistyka...
napisałam co chciałam takie mam prawo na tym forum tak jak i ty teraz...ty nie docinasz he he a to dobre nie od dziś tu jestem i czytam
szczerze mówiąc myśl co chcesz jebie mnie twoje zdanie i nie będę na ten temat z tobą dyskutować cieszę się za to ogromnie że ty jesteś wykształconym człowiekiem i nigdy nie popełniasz błędów
a teraz łaskawie zejdź już ze mnie bo tylko niepotrzebnie mi ciśnienie podnosisz.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.