Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
maniek znow zaczynasz...,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
spuźnieni3 napisał:
aaa i ja marianku nie błyszczę na tym forum tak jak ty...twoje posty błyszczą tak jasno że większość osób kojarzy twoją osobę.

Noo i tu masz rację z ortografii zawsze miałam banie ale za to inne tematy i przedmioty ciągnęłam na wystarczającym poziomie żeby zdać

aaaaa czy twój slubny wie, ze "ciągnęłas na wystarczającym poziomie"? macie chyba luzny związek, ze nie wstydzisz sie o tym głosno mówic : )
Studia to studia i nie musi byc to polonistyka, zeby nie skonczyc ich z powodu koszmarnych błędów ortograficznych.....
Ale dzis wszystko da sie załatwic, takze szacun pani mgr, badz "pół mgr"
ps: I nie pluj juz na monitor, bo zwarcie zrobisz.....
Brzydko to brzmi, jak kobieta z wyzszym wykształceniem uzywa słów "jebie mnie to"
Twoja psiapsiółka tez nie błysnęła....

psII: Krzysiu > to tak z przyzwyczajenia : ), ale juz nie bede > obiecuje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
1 Na geodezji nie było licencjatu kolego tylko inżynieria jak już więc zanim coś palniesz to najpierw sprawdź PANIE wykształcony...
2 Ciągnięcie tematów i przedmiotów ( w sensie nauki ciołku) no ale w sumie co może się kojarzyć niewyżytemu facetowi w podeszłym wieku z jakąś pół nagą lalą w awatarze...
3 Już ci napisałam że cieszę się że ty masz wyższe wykształcenie ale skoro nie rozumiesz że do studiów wystarczy się przyłożyć i liczy się to co umiesz i masz w głowie a nie jak piszesz to pewnie ty żadnych nie skończyłeś i jak to się mówi "żal ci dupę ściska"
4 Nie mów mi jakich mam słów używać a jak już to robisz to najpierw spójrz na siebie jakich sam używasz bo nie ładnie...

tyle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
spóźnieni3 napisał:
1 Na geodezji nie było licencjatu kolego tylko inżynieria jak już więc zanim coś palniesz to najpierw sprawdź PANIE wykształcony...
2 Ciągnięcie tematów i przedmiotów ( w sensie nauki ciołku) no ale w sumie co może się kojarzyć niewyżytemu facetowi w podeszłym wieku z jakąś pół nagą lalą w awatarze...
3 Już ci napisałam że cieszę się że ty masz wyższe wykształcenie ale skoro nie rozumiesz że do studiów wystarczy się przyłożyć i liczy się to co umiesz i masz w głowie a nie jak piszesz to pewnie ty żadnych nie skończyłeś i jak to się mówi "żal ci dupę ściska"
4 Nie mów mi jakich mam słów używać a jak już to robisz to najpierw spójrz na siebie jakich sam używasz bo nie ładnie...

tyle...

widze,ze jednak czary podziałały <> nick napisany prawodłowo : ))

ja nie jestem tak "dobrze" wykształcony jak ty, ale powiem ci ,ze nie załuje!
Wstyd by było miec takie papiery i pisac "spuznieni" ze o reszcie babołów nie wspomne.....
tzn.cieszysz sie, ze mam wyzsze, a niebawem "zal mi dupe sciska" ze nie mam > ocb(?)

ps: szkoda było tylu lat na studiach......
Ja juz koncze tą nierówną dyskusje i kolezance polecam to samo, bo zaraz krzys i reszta gangu mnie opierdoli, ze sie napinam....
pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Napisałam że cieszę się z twojego wykształcenia to była ironia (bo mi jedziesz że takiego nie mam chociaż mnie nie znasz), a potem stwierdziłam że żal ci tyłek ściska bo jeżeli dla ciebie osoba która ma dysortografie dysgrafie dysleksje albo inne zaburzenia nie może skończyć studiów to albo sam się z tym nie spotkałeś albo takich nie skończyłeś bo nie znasz zasad panujących na studiach gdzie liczy się wiedza...

nie dyskutuję z tobą bo szkoda mi nerwów, poczytaj sobie regułkę na ten temat dopiero wtedy będziesz mi jechał.

A poprawić poprawiłam(wcześniej nie byłam świadoma tego że tam jest błąd)...jeszcze raz poczytaj a potem pisz i nie prowokuj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
nie kłócmy sie juz (?)

ja ci nie zazdroszcze niczego, ba nawet ciesze sie ze społeczenstwo nasze(poslkie) jest lepiej wykształcone niz kiedys! (przynajmniej na papierze).....
ciekaw tylko jestem, czy kierunek jaki skonczyłas dał ci dobra prace tutaj i czy oby tyle lat (póki co) nie poszło na marne?
Nie chce wiedziec czym sie tu zajmujesz, bo pewnie robisz to co 90% naszych pań!
Dlatego uwazam,ze starcialas pare lat, bo mogłas przeciez juz dawno tu przyjechac i robic to co robisz(jesli robisz).....
i nie denerwuj sie tak, bo nie ma takiej potzreby : )
kazda dyskusja czegos uczy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja się nie kłócę tylko prowadzę konwersację...albo tzw burzę mózgów hymm.

Dla twojej informacji nie robię tutaj nic bo przyjechałam do męża i nie zaczęłam nawet pracować z powodu ciąży... a co robią inni mnie nie interesuje jak wyśle dziecko do przedszkola co jeszcze trochę potrwa to może zacznę pracować w kierunku jakim jestem wykształcona. W sumie tu chyba sprzątaczki lepiej zarabiają niż geodeta w PL.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
spóźnieni3 napisał:...jak wyśle dziecko do przedszkola co jeszcze trochę potrwa to może zacznę pracować w kierunku jakim jestem wykształcona. W sumie tu chyba sprzątaczki lepiej zarabiają niż geodeta w PL.
Niemniej Tu w Norge ... Geodeta z Norweskim potwierdzeniem zawodowym z Innego Państwa , Zarabia więcej na etacie /150t/m/ niż Marianek przy 200 godzinach na zespole ciężarowym ...
---
Z tego co pamiętam , to stawka wyjściowa dla stażysty , zaczyna się od 300 tys.Nok.Brutto /Rok .w pierwszym roku pracy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
W sumie tu wszyscy dobrze zarabiają... W Polsce po studiach jest 3 lata stażu za najniższą krajową potem dopiero dodatkowe egzaminy i można zakładać swoją firmę w którą też trzeba dużo zainwestować w specjalistyczny sprzęt. Oj
tylko bez norweskiego ta stawka by na pewno spadła

ale mam jeszcze czas a języka już się uczę.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
maniek k.... przestan bo ci psorze bede pisal ,gamoniu jeden, polonista trzebabylo zostac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok