Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
gabriel napisał:
spóźnieni3 napisał:...jak wyśle dziecko do przedszkola co jeszcze trochę potrwa to może zacznę pracować w kierunku jakim jestem wykształcona. W sumie tu chyba sprzątaczki lepiej zarabiają niż geodeta w PL.
Niemniej Tu w Norge ... Geodeta z Norweskim potwierdzeniem zawodowym z Innego Państwa , Zarabia więcej na etacie /150t/m/ niż Marianek przy 200 godzinach na zespole ciężarowym ...
---
Z tego co pamiętam , to stawka wyjściowa dla stażysty , zaczyna się od 300 tys.Nok.Brutto /Rok .w pierwszym roku pracy .

i tu cie musze purple rozczarowac!
Marianek pracuje wiecej niz 200h/mies!
ale nie narzeka, bo w koncu przyjechał tu do pracy, wiec pracuje wiecej zeby wczesniej móc wrócic do domu!
marianek ma wykształcenie średnie( srednio pisze, srednio czyta, srednio mówi),za to dobrze jezdzi, uczciwie pracuje i dobrze całuje, aaaaaaa za tamten rok wyhaczył 485.000 nok : ))
Teraz marianek mysli, gdzie by tu na wakacje poleciec za te 49.000 nok : )
ps: jakies pomysły?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marianek73 napisał:
marianek (...) za tamten rok wyhaczył 485.000 nok : ))

skoro tak bardzo ci na kasie zalezy to zrob tak zeby miec 12% a nie 10,2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
bob norek
(bob74)
Początkujący
możżee.....na ukraine??? jak dziadek dorobiłbyś sobie parę kategorii...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kryss napisał:
maniek k.... przestan bo ci psorze bede pisal ,gamoniu jeden, polonista trzebabylo zostac

mówisz i masz
mam do ciebie słabosc, wiec odpuszcze
kroi mi sie pare kursów do st.ger wiec musze byc grzeczny, bo tam janka i twoje landy......
pozdro : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
manius to jak ty walisz ponad 200/h na miesiac i tylko tyle nakreciles to ile ty czlowieku masz na /h?
120?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
JLK21 napisał:
marianek73 napisał:
marianek (...) za tamten rok wyhaczył 485.000 nok : ))

skoro tak bardzo ci na kasie zalezy to zrob tak zeby miec 12% a nie 10,2

ziomek > a ty tu przyjechałes z miłosci do tego czegos?
kazdemu chyba na kasie zalezy, a ja mam pewne plany w polandii, wiec łoje ile wejdzie : )
Te 12% to raczej nie zalezy odemnie, bo to firmowe ustalenia......
a ja w zadnych związkach (juz) nie jestem, wiec przytulam 10,2%

ps: zapewniam was, ze bardzooooo ciezko pracuje i w chuj godzin, wiec nie ma czego zazdroscic.....
Janek > juz "niebawem" mój plan sie zrealizuje > "a tam gdzie to kretowisko, bedzie stał mój pub" : )
pozdrawiam wszystkich kierowców C+E
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kryss napisał:
manius to jak ty walisz ponad 200/h na miesiac i tylko tyle nakreciles to ile ty czlowieku masz na /h?
120?

hehe : )
wariacie, mam kapke wiecej > 175 i aktualnie prowadzimy rozmowy z prezesem o podwyzce od marca..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
beczkami z browrem tez sie fajnie kreci.....,mozna tez nosic jak kto lubi,powodzenia i nie zazdroszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
marianek73 napisał:
ziomek > a ty tu przyjechałes z miłosci do tego czegos?
kazdemu chyba na kasie zalezy, a ja mam pewne plany w polandii, wiec łoje ile wejdzie : )
Te 12% to raczej nie zalezy odemnie, bo to firmowe ustalenia......
a ja w zadnych związkach (juz) nie jestem, wiec przytulam 10,2%

pozdrawiam wszystkich kierowców B

no niby zobaczymy jak bedzie u mnie z tymi zwiazkami w tym roku... juz mi przylecialo ile firma odciagnela na zwiazki... i juz w rocznym rozliczeniu stoi... wiec zobaczymy jak to sie bedzie mialo jak przyleci roczne ze skattu ) hmmmm....

a z milosci do szwedzkich blondynek przyjechalem... pozniej zmienilem priorytety i teraz $$ jest numero uno bo chyba jak kazdy tutaj ma jakies plany.... chociaz znam i takich co z miesiaca na miesiac juz od kilku lat i nadal brak pomyslu na zycie.. tzn. pomysly sa - z kosmosu a i nic w kierunku ich osiagniecia nawet... heh ale to juz inny temat....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
cos manius oszukujesz,ja ledwie 350 nadgodzin za rok a stawka i dochod podobny....
no przyznaj sie 130 masz ,obiecuje ze nie bede sie smial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok