Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

DEPORTACJA I ZAKAZ WJAZDU - Norwegia

2 Posty

(chmielu85)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ales kurwa debil
ciota jebana powinni ci wpierdoli ze 12lat do odsiatki w polskim wiezieniu i zakaz wjazdu na 50 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
dolozyc ze dwa gwalty,pobicie i dewastacje pomnikow i dolozysz i tak biednym rodakom na emigracji.Jedz lepiej do pl,buduja drogi w dzien a w nocy mozesz dzialac z ropa.Mandaty tez za darmo nie przychodza.Placz i plac.Skoro zle ci tu bylo-zegnamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
poszukaj sobie parkingu blizej domu,bedziesz mniej czasu na dojazd do pracy tracil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
chmielu85 napisał:
Witam! Mam pytanie odnosnie zakazu wjazdu do NO. Postaram sie opisac w miare zrozumiale o co mi chodzi, mianowicie w norwegii bylem i pracowalem od 2010r do czerwca 2011r, mialem zezwolenie na prace, staly numer personalny i wszystko w 100% legalnie, w trakcie tego pobytu dostalem dwie grzywny (5000 i3000kr) ktorych nie splacilem ze wzgledu na utrate pracy i powrot do polski. Na poczatku roku wrocilem do NO w poszukiwaniu pracy, jednak ze nie udalo mi sie to gdyz zostalem zatrzymany(72h) wraz z kolega przez policje i podejrzany o probe kradziezy ropy z ciezarowki(podejrzany i po przyznaniu sie skazany) ale na tym nie koniec po podpisaniu wyroku poinformowano mnie ze rozpoczeli procedure deportacji, po kilku godzinach poinformowano mnie ze zostane deportowany do polski i otrzymam zakaz wjazdu na teren Norwegii przez 2 lata.
Moje pytanie czy istnieje szansa odwolania sie od takiej decyzji badz mozliwosc wnioskowanie gdzies o pozwolenie na wjazd celem zabrania swoich rzeczy, gdyz deportowano mnie tak jak mnie zatrzymano??
Wiem ze troche te informacje pomieszane ale jesli ktos polapie sie i jest w stanie w jakis sposob podpowiedziec bede wdzieczny.
Pozdrawiam

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha
OOOOOOOOOOOOOOO KU....!!!!!!!!!!
Stary rządzisz!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
zreszta podejrzewam ze twoj kolega z pierdla juz te rzeczy opierdzielil Zawsze to jakis grosz Naprawde szacun. Ty chyba jestes ten bez orzełka na piersi)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
bergenmarekk napisał:
zreszta podejrzewam ze twoj kolega z pierdla juz te rzeczy opierdzielil Zawsze to jakis grosz Naprawde szacun. Ty chyba jestes ten bez orzełka na piersi)

po co mu na piersi sam jest "orzelkiem"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
2 lata?? malo troche... ja bym tego smiecia najchetnej zeslal na madagaskar.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
z innego postu pana leszka chmiela:

www.mojanorwegia.pl/forum/view/139/nauka...h_drammen.html#81088

a co za tym idzie... gulesider...

Leszek Jerzy Chmiel
966 51 241 Øvre Eikervei 7 3048 Drammen

jesli ten adres jest/byl aktualny... jak ktos mieszka w okolicy, niech no sprawdzi czy ta gnida nie wrocila przypadkiem... bedziemy dzwonic na policje i bedziemy Cie wyrzucac dopoki nie zamkna Cie na stale w kamieniolomie....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nic dziwnego, że ostatnio tzw polskie browary
zamiast chmielu
dają żółć bydlęcą
podobnie smakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis: