Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Ania T. Mycha Mycha Tamara E Iga Starostka (6190 niezalogowanych)
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Ja również nie tęsknie za ogórkami , kupuje je w Szwecji , Polskie z "Krakusa" . Nie palę , więc nie mam z tym problemu . Wódki czy piwa też mi nie brak , a jak mam ochotę na drinka to wolę już whisky z colą . Rodzinę mam tutaj i znajomych również . Co do kina , no cóż , mamy komputery i internet to na pewno nie to samo co kino , ale ja nie narzekam ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(SAS)
Wiking
Po kilku ladnych latach przejda wam tesknoty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Tęsknię za wszystkim, tu nigdy nie będę czuła się tak jak w Polsce. To inny świat, chyba jednak nie dla mnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
TO znaaczay wracamy do macierzy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Wróciłabym, gdybym mogła. Niestety, przez rok jestem uziemiona w tym nie "moim" kraju
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marzena)
Wiking
witaj renat35
a czym się obecnie zajmujesz w Norwegii ? jeżeli mogę zapytać ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Dorosłą kobietę mogą uziemić tylko dwie rzeczy:1)dziecko(ci) ewentualnie ślepa "miłość" ewentualnie okoiczności niezależne o demnie???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Marzena)
Wiking
Bo ja z kolei nie mogę się wyrwać z Polski do Norwegii. Nic mnie tutaj nie trzyma. Szukam od dłuższego czasu pracy- i widzę że przez ten kryzys jest bardzo ciężko.
Ale jak mi się to w końcu uda to będę skakać z radości .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Oj marzena,marzena życzę ci tego z całego serca,naprawdę.Sądząc z twarzy mamy pokrewną duszę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
renat35 napisał:
Wróciłabym, gdybym mogła. Niestety, przez rok jestem uziemiona w tym nie "moim" kraju
Renatko 35 do czego Ty chcesz wracać , do rodziny? do przyjaciół ? Zaproś ich do siebie.Do byłej pracy ? Ile zarabiałaś ? Tęsknisz za krajobrazem ? Przyjedź na wczasy!
Za kilka lat wrócisz do tego postu i powiesz: " jaka ja byłam głupia" ( bez urazy )
Chyba, że są sprawy o których nie wiem np. mąż ,dziecko w pl, wtedy jestem w stanie to zrozumieć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok