Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Ania T. Mycha Mycha Tamara E Iga Starostka (6190 niezalogowanych)
8 Postów
aryl dor
(arydor)
Wiking
mi brakuje tutaj tylko zony i syna
za polska wogole nie tesknie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
arydor napisał:

to w czym tkwi problem żeby ich tutaj ściągnąć?? my jesteśmy tutaj rodzinką...i ja jestem takiego zdania,że rodzina powinna być razem...wiadomo,czasami jest tak,że się nie da i to jest smutne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
aryl dor
(arydor)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
arydor napisał:

to w czym tkwi problem żeby ich tutaj ściągnąć?? my jesteśmy tutaj rodzinką...i ja jestem takiego zdania,że rodzina powinna być razem...wiadomo,czasami jest tak,że się nie da i to jest smutne

tak jak napisalas czasami sie nie da ale mam nadzieje ze kiedys to nastapi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Toz to jakas MASAKRA. Jacy Wy wszyscy biedni jestescie. Znajomych nie macie. Plakac sie chce
Ruszcie dupy z domu i wyjdzcie do ludzi.
Nawet siedzac przed komputerem mozna znalezc znajomych, ale chcac z nimi pogadac trzeba sie spotkac.

Taki problem wielki. Tyle bylo propozycji spotkania sie nawet na tym forum i co???
Skoro problem sprawia polakom na obczyznie zakup ogurkow kiszonych to moze cos z nimi nie tak???
Jak Wam nie szkoda klawiatury na pisanie takich glupich postow.

TRAGEDIA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
mnie tutaj rozwala to ze jak kogos poznam to sie okazuje ze mieszka okolo 50km ode mnie.to troche duzo zeby sie spontanicznie spotkac na kawe albo lazenie po sklepach. a szukanie po forach,coz.wynajduje ludzi w okolicy pisze i przewaznie nic.moze sie boja ze jestem z Polski i znajomosc na pewno chce do czegos wykorzystac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
zgadzam sie z toba <Grzes203> w 100%.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Naprawdę , nie mogę się nadziwić wam
Czy norwegia jest w kosmosie, lub wyspą bez połączeń?
To czemu nie wracacie do domu jeśli nie macie przyjaciół i znajomych ?
Jeszcze w jakąś depresję wpadniecie i co wtedy
A mep sama nie da rady pomóc wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Grzes203 napisał:
Toz to jakas MASAKRA. Jacy Wy wszyscy biedni jestescie. Znajomych nie macie. Plakac sie chce
Ruszcie dupy z domu i wyjdzcie do ludzi.
Nawet siedzac przed komputerem mozna znalezc znajomych, ale chcac z nimi pogadac trzeba sie spotkac.

Taki problem wielki. Tyle bylo propozycji spotkania sie nawet na tym forum i co???
Skoro problem sprawia polakom na obczyznie zakup ogurkow kiszonych to moze cos z nimi nie tak???
Jak Wam nie szkoda klawiatury na pisanie takich glupich postow.

TRAGEDIA

słuchaj Grześ taka biedna to ja nie jestem, znajomych mam i spotykam sie również z nimi, może nie czesto ale spotykam, kontakt utrzymuje z nimi codziennie!!!!!! codo spotkania to u mnie było akurat tak, że dziecko mialam chore... a tobie to nie szkoda tak tej klawiatury na pisanie twoich wypocin???? mi tylko chodzilo o to,ze brakuje mi tej takiej prawdziwej przyjaźni jaką mam w PL,ale to nadrabiam za każdym razem będąc na urlopie!

retier w kosmosie NO nie jest dla mnie najwazniejsze jest to zeby byc tutaj razem z mezem a nie w rozlace bo wtedy bym mogla popasc w depresje przez rozlake a nie przez brak prawdziwej przyjaciolki/la.

to tyle ode mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Magdaleno, to bardzo szlachetne ze jestes charytatywnym adwokatem skazanych przez zycie na pobyt w norwegii.
Akurat Twojej osoby moja odpowiedz najmniej dotyczyla.

Nie potrafie pojac jak mozna nie miec wogule ZNAJOMYCH (nie chodzi mi o przyjaciol bo przyjazn hoduje sie dlugimi latami) przeciez to jak zaznaczyl Retier1 nie kosmos.

Z tego co wiem to w ostatnim czasie odbyly sie trzy spotkania forumowiczow, ale rozumiem, choroba dziecka to nie jest taki sam powod jak "nie ide bo jest zimno i nikogo nie znam"

Klawiatury mi nie szkoda poniewaz mam norweska a chce zminic na polska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
w takim razie zwracam szacunek, troche mnie ponioslo myslalam,ze to tez sie mnie dotyczy i zaraz przystapilam do pisania.... ja i adwokat hahahah a no nie powiem chcialam kiedys prawo studiowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok