Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Pawel Przybylek ala3 (1813 niezalogowanych)
1 Post

(Marco 14)
Wiking
Oooooooo Kurde poważna sprawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
Marco 14 napisał:
Hilton,szkoda jeszcze że nie Paris podróbka
Nie istotne
Zajmij się sobą i tym co robisz na co dzień bo obrażając mnie tylko się kompromitujesz
Tak na dobrą sprawę to mam gdzieś,wszystko to co piszesz a tym bardziej kierujesz w moim kierunku i w sumie tyle Twojego że sobie pogadasz a ja mam z tego ubaw po pachy...

Taka to chora mentalność polaków że patrzą się innym na ręce ale nie sobie a z zazdrości są gotowi oczy wydrapać ....

Wolnoć ,,Tomku,,w swoim domku

Ja nie jestem Hilton, ale udzielalam sie w tym watku i czuje sie urazona Twoja wypowiedzia Marco 14. Zajmujemy sie Twoja sprawa, bo to Twoja zona zalozyla ten temat i chciala, aby udzielono jej informacji na temat zasilku. Dlatego i tylko dlatego ten temat jest przez forumowiczow poruszany. Skoro sam wiesz jak i co, to po co to pytanie bylo zadane i zalozony watek? Trzeba bylo zonie ladnie wytlumaczyc co jej sie nalezy a co nie i nie byloby tematu i nie musialbys miec nas gdzie. Jestes nie uprzejmy i tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
ankaper napisał:
Marco 14 napisał:
Hilton,szkoda jeszcze że nie Paris podróbka
Nie istotne
Zajmij się sobą i tym co robisz na co dzień bo obrażając mnie tylko się kompromitujesz
Tak na dobrą sprawę to mam gdzieś,wszystko to co piszesz a tym bardziej kierujesz w moim kierunku i w sumie tyle Twojego że sobie pogadasz a ja mam z tego ubaw po pachy...

Taka to chora mentalność polaków że patrzą się innym na ręce ale nie sobie a z zazdrości są gotowi oczy wydrapać ....

Wolnoć ,,Tomku,,w swoim domku

Ja nie jestem Hilton, ale udzielalam sie w tym watku i czuje sie urazona Twoja wypowiedzia Marco 14. Zajmujemy sie Twoja sprawa, bo to Twoja zona zalozyla ten temat i chciala, aby udzielono jej informacji na temat zasilku. Dlatego i tylko dlatego ten temat jest przez forumowiczow poruszany. Skoro sam wiesz jak i co, to po co to pytanie bylo zadane i zalozony watek? Trzeba bylo zonie ladnie wytlumaczyc co jej sie nalezy a co nie i nie byloby tematu i nie musialbys miec nas gdzie. Jestes nie uprzejmy i tyle.

Wiesz Ankaper, sądzę, że coraz mniej będzie niedługo chętnych do pomocy, jeżeli każdy wątek kończyć ma się tym samym. Czytam forum aktywnie ale coraz rzadziej ostatni wpis danego tematu ma cokolwiek wspólnego z pierwszymi zdaniami...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Najwazniejsze, ze marco14 jest bogaty z domu i ze "ma firme", ktora nie zarabia
Dziekuje za uwage
Nie mam zamiaru juz nikomu pomagac i uprzejmie informuje wszem i wobec, aby nie pisac do mnie na priv z prosbami o pomoc. Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego w 2011.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Z dnia na dzien, jak plaga jakas, rosnie ilosc oszolomow odwiedzajacych forum w celu otrzymania informacji (praca, zasilki, podatki...). Napisalam oszolomow, bo kiedy dostaja konkretne informacje - sa albo oburzeni, albo dziekuja buractwem i chamstwem. Bron boze poprosic takiego o wiecej szczegolow, informacji, by udzielic mu konkretnej porady. Wtedy jest jeszcze gorzej.

Jakie jest wyjscie ? Chyba tylko takie jak napisala Hilton. Olac. Nie czytac, nie odpowiidac. Niech ida do odpowiednich urzedow,a jak maja problemy z dogadaniem sie nich zamawiaja sobie tłumacza. Niech dzwonia, wertuja przepisy na stronach. Poprostu niech sobie radza sami.Po 1-2 postach jeszcze sie wydaje, ze to moze jakis normalny potrzebuje pomocy, wiec naiwni wyrywaja sie zeby doradzic, zeby pomoc, a tu pikus Jajko z niesppodzianka i rece opadaja....
Coraz mniej ludzi, coraz wiecej burakow i oszolomow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Moim zdaniem ..."Marco14"... dlatego jest tak gburowaty i wręcz CHAMSKI , ponieważ Jego Żona .../o ile w ogóle to Fakt/... dowiedziała się za dużo więcej niż powinna ... .
I to nie Od Niego Samego , ...a tak powinno Być.....
Tylko od Osób całkiem Jej Obcych ... z Tego Forum ... .

I to , tak pewnie... Faceta rozsierdziło...

Ech co za Pech...Panie ..."Marco14"... nieprawdaż ...? .

A tak ładnie żarło... i nagle bubu... .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
wojciech zielinski
(wojtek.oscar)
Wiking
Witam Cie,moglabys mi udzielic info,moje dziecko tez urodzilo sie w pl i mieszka tam i matka Jego nie pobiera zadnych swiadczen tj,rodzinne,a ja mieszkam i prowadze firme 1-osobowa w norge od 2006r,place wszystkie naleznosci,tj.mva,skatt.Chcialbym Cie zapytac czy naleza mi sie jakies swiadczenia,jesli tak,-mysle ze tak-,jakie.Pozdrawiam serdecznie i dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok