Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
195 Postów
Stały Bywalec
No... a ja tak czytam i czytam ten watek ..... i .... Wiecie co .... !! Uwazam ze kazdy z nas ma swoje fantazje , tylko ze ... niektozy z nas tylko fantazjuja a drudzy wcielaja ja w zycie i to jest fenomenalne. Sluszne spostrzezenie martcool - jedni mysla o sasiatc a drudzy o szefie i jak to sie ma do tematu??- Jak to mozna nazwac ...?? Jesli chodzi o mnie to nie mam nic przeciwko takiemu stylowi zycia i musze przyznac ze mnie kreci ... bo w zycu trzeba robic to ... co sprawia nam przyjemnosc !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Mussa napisał:
Jesli chodzi o mnie to nie mam nic przeciwko takiemu stylowi zycia i musze przyznac ze mnie kreci ... bo w zycu trzeba robic to ... co sprawia nam przyjemnosc !!
A nie da się tak, żeby sprawiało nam przyjemność to co trzeba robić??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
martcool napisał:
A jeszcze lepiej smakuje jak sie doda odrobine pieprzyku, dla wielu jest to wlasnie swingowanie
Tak sobie mysle, ze wielu osobom chociazby na tym forum zdarzalo sie miewac mysli np. o...trojkacie i wiekszosc nawet by sie nie przyznala, byc moze to kwestia naszego wychowania

Ja tam sie do trojkata przyznalam i niewidze nic zdroznego w ekserymentach mlodzienczych .

Tak mi sie tez pomyslalo, ze jak kobiete i mezczyzne zapyta sie o ilosc partnerow seksualnych to dosc typowym jest ze kobieta czesto zaniza ( zeby nie wyjsc na latwa ) a mezczyzna zawyza ( zeby nie wyjsc na niedoswiadczonego)

Ja nie mam nic przeciwko swingerskiego stylu zycia ale nie mam potrzeby w ten sposob urozmaicac mojego zycia erotycznego ( mam na to inne pomysly)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
barbara67 napisał:
martcool napisał:

Ja nie mam nic przeciwko swingerskiego stylu zycia ale nie mam potrzeby w ten sposob urozmaicac mojego zycia erotycznego ( mam na to inne pomysly)

Barbaro , kazdy robi to co lubi .... i nie chodzi tu o ocenianie kogos czy krytyke. Najwazniejsze w zyciu jest postepowanie wedlug wlasnych zasad i tyle !!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
jasta102 napisał:
Mussa napisał:
Jesli chodzi o mnie to nie mam nic przeciwko takiemu stylowi zycia i musze przyznac ze mnie kreci ... bo w zycu trzeba robic to ... co sprawia nam przyjemnosc !!
A nie da się tak, żeby sprawiało nam przyjemność to co trzeba robić??

Eeech... w zyciu trzeba tylko(!) wyciagnac kopyta
Wszystko pozostale jest kwestia naszego wyboru..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
A więc i kwestią wyboru może być co ma sprawiać nam przyjemność, aby na starość nie żałować, albo się nie wstydzić, jak nadejdzie pora wyciągnąć kopyta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
jasta102 napisał:
A więc i kwestią wyboru może być co ma sprawiać nam przyjemność, aby na starość nie żałować, albo się nie wstydzić, jak nadejdzie pora wyciągnąć kopyta

To zapytanie, czy twierdzenie?... bo glebokie gardlo nie jest znakiem interpunkcyjnym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Twierdzenie. Pytaniem natomiast, czy te ciekawskie eksperymentatory próbowali już się pieprzyć z krową, krokodylem, maciorą, kurą ..... bo to może też przyjemne, a nie wiedza o tym. Tyle mogą stracić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
jasta102 napisał:
Twierdzenie. Pytaniem natomiast, czy te ciekawskie eksperymentatory próbowali już się pieprzyć z krową, krokodylem, maciorą, kurą ..... bo to może też przyjemne, a nie wiedza o tym. Tyle mogą stracić

Tu toczy sie dyskusja na temat swingersow a nie zoofili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok