Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...to

w koncu

jak to jest

chodzi o myslenie,czy o walenie ?

(nie mylic z sympatycznymi morskimi ssakami)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(cytryna25)
Wiking
ktos wczesniej pisal cos o Twoim fb poszperałam , poczytalam.... i zwracam honor hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(HomoDelphinus)
Wiking
monika40 napisał:
Super sprawa,chętnie też nawiążę kontakt ze swingersami w Norwegi,jestem tu od nie dawna w polsce bawiliśmy się z mężem w takie układy

Faktycznie..super sprawa..a miedzy Toba i mezem zapewne bardzo wielka milosc..prawda?
Moim skromnym zdaniem macie nierowno pod sufitem..tyle tylko ze Wy uwazacie sie za jak najbardziej normalnych .........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
monika mizik
(monika40)
Wiking
U tu muszę cie zdziwić między mna a moim mężem relacje sa jak najbardziej ok.ufamy sobie na wzajem niczego nie robimy bez wiedzy drugiego jeśli ja się z kimś spotykam to on o tym wie i odwrotnie ale najczęściej spotykamy sie razem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(kow@lski)
Wiking
monika40 napisał:
U tu muszę cie zdziwić między mna a moim mężem relacje sa jak najbardziej ok.ufamy sobie na wzajem niczego nie robimy bez wiedzy drugiego jeśli ja się z kimś spotykam to on o tym wie i odwrotnie ale najczęściej spotykamy sie razem

Nie no oczywiscie, jesli ktoś zadaje głupie pytania to mówisz, że jesteś swingerką i pytań koniec...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
muchabzz muchabzz
(muchabzz)
Wiking
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:

o kolejny zazdrosny frustrat się znalazł pewnie to któryś z cioteksów , tych psów pospolitych - założy nowy profil i teraz będzie się produkował i zarzucał obywatelom, co kto i czego słucha heh... co za matoł

widać od razu, że się nie znasz na twórczości - pokaż mi swoją tworczość cieniasie to wtedy porozmawiamy
...co do reszty to jedno wielkie pudło!!!!! .... poza tym, że nie czytam książek. Książki niech czytają inni
Boli Cię to tak mocno że wylałeś frustrację fajnie ! ..... cieszę się
Moja strategia obrana tutaj jest perfecto - przekonacie się niebawem

pzdr

zazdrosny ? niby o co ? o role wioskowego idioty na tym portalu ? rozczaruje cie. Nie jestem i nie bede zazdrosny.

zalozylem nowy profil? no coz twoje swiescie postow tez nie wygladaja na jakas szalona ilosc. Choc raczej przypuszczam ze twoj typ mendowatej osobowosci internetowej ma kilkanascie roznych wcielen na roznych portalach.

ja ci nie zaqrzucam czego ty sluchasz ja po prostu widze co soba reprezentujesz . A reprezentujesz poziom budki z piwem za brama PGR w bialostockim.

Frustracje glownie ty wylewasz co widac po ilosci twoich durnych nic nie wnoszacych postow. Typowe dla mentalnosci przerosnietego gimbusa.

Swojej tworczosci tobie pokazywac nie ma po co . To jak rzucanie perel przed wieprza. Ani nie masz pojecia o tym co cie otacza, ani nie potrafisz sie porzadnie wyslowic. Rozmowa z kims o jakiejkolwiek tworczosci kto sie chwali tym ze nie czyta ksiazek , oglada glownie horrory i posluguje sie najwyzej 500-set slowami po polsku jest marnowaniem czasu. Tym sie zajmuja juz specjalisci z ktorymi kontakt ci polecam

ogolnie beka z ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów

(HomoDelphinus)
Wiking
monika40 napisał:

Mocne uzasadnienie..ja mowie o uczuciu..a Ty mowisz jak dobry macie miedzy soba uklad..oboje macie skrzywiona psyche..niestety, w Waszym czy podobnych przypadku/nie do naprawienia..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
muchabzz muchabzz
(muchabzz)
Wiking

uchodzić za idiotę w oczach sfrustrowanego kretyna to dla mnie rozkosz

pozdrawiam Cie zakamuflowana miernoto bez talentu, środkowym paluszkiem [/quote]

to ze ty nie znajac mnie napiszesz mi ze jestem sfrustrowany nie oznacza ze tak jest w odroznieniu od ciebie ty nie wiesz o mnie nic a ja wiem sporo. Tak wiec mozesz sobie te swoje komentarze tu wrzucac ile chcesz. Nie maja wielkiej wartosci bo nie wiesz nawet do kogo je odnosisz

a twoj paluszek ktory tak ochoczo wystawiasz musisz troche obetrzec zanim go pokazesz. Jakis taki brazowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nastaw się pokojowo człowieku w końcu

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
muchabzz muchabzz
(muchabzz)
Wiking

[b]Bździny... Jest na tej ziemi dosłownie kilka osób włączając w to moją rodzinę, które moga powiedzieć, że wiedza o mnie sporo.

a ty myslisz ze ja skad wiem o tobie to co wiem ?
zal mi tej rodziny tak naprawde bo uzeraja sie z toba i twoim patologicznym uzaleznieniem od internetu

muchabzz gówno wie, bo gówno je Więc wiedz/jedz sobie ile chcesz i co chcesz.
i tyle w tym temacie.[/b]

komentarz tylko potwierdza twoj prymitywizm intelektualny oraz braki w czytaniu ksiazek.
tylko tak dalej zyzaczku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok