Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
Aneta Kowalska
(anetkakowal)
Wiking
Witam wszystkich
seks w większej grupie osób był dla mnie tematem kontrowersyjnym dopóki sama nie zaczęłam się nad tym zastanawiać. Niezbyt wiedziałam, czym dokładnie jest swinger, poszperałam w necie, przeczytałam artykuł-polecam, nie stygmatyzuje tak jak większość monrewv.info/news0062.php. Między mną a mężem jest rutyna, nie tylko w seksie, ale postanowiliśmy coś z tym zrobić, próbowaliśmy zabawek, przebieranek, teraz zastanawiamy się nad swingiem. Czy wiecie może, czy w samym Oslo, czy w okolicach (mieszkamy w Grorud) są jakieś kluby dla osób swingujących? może jakaś Polonia swingująca?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
na początek proponuję z kozą
owca też może być
wystarczy wyjechać poza wieś
o gumowcach nie zapomnijcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
para.trondheim napisał:
WITAMY !!!
Zaczynamy temat seksu w norwegii. Wielu Norwegów preferuje zmiany partnerek i sex grupowy. W polsce jest to temat tabu. Ciekawi jestesmy czy w norge są ludzie któzy sa pozbawieni barier zazdrości i nienawisci. Szukamy opini na temat seksu grupowego, seksu we troje i więcej. Co myslicie o wymianie partnerów czyli kontrolowanen zdradzie ? My własnie w PL tak sie bawilismy i brakuje nam tego w norwegii. Ciągle szukamy chętnych w Trondheim ale niestety nie udaje sie. Czekamy na kulturalne wypowiedzi. !!!!!!!!!!!
... hm trzymacie sie kupy czy szukacie by ja ulepic ....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
amadeusz nowak
(amadeusz123)
Wiking
Witam!
Jeśli chcielibyście się dowiedzieć czegoś więcej na temat seksu, odkryć swoją seksualność, poznać tajniki udanego seksu, sekrety znanych kochanków to zapraszam na darmowy mini kurs Mistrza Seksu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
OLA xxx
(lola211)
Wiking
www.viproom.no/
polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tu

nie ma co myslec

tylko sciagac gacie

i do roboty!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(blues)
Wiking
no coz,to wspaniale,dac sie poniesc....masakra....kocham kochac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(ankaw)
Wiking
pozazycie napisał:
para.trondheim napisał:
WITAMY !!!
Zaczynamy temat seksu w norwegii. Wielu Norwegów preferuje zmiany partnerek i sex grupowy. W polsce jest to temat tabu. Ciekawi jestesmy czy w norge są ludzie któzy sa pozbawieni barier zazdrości i nienawisci. Szukamy opini na temat seksu grupowego, seksu we troje i więcej. Co myslicie o wymianie partnerów czyli kontrolowanen zdradzie ? My własnie w PL tak sie bawilismy i brakuje nam tego w norwegii. Ciągle szukamy chętnych w Trondheim ale niestety nie udaje sie. Czekamy na kulturalne wypowiedzi. !!!!!!!!!!!
... hm trzymacie sie kupy czy szukacie by ja ulepic ....

Widze, ze mama Nikoli znow doszla do swojego stanu "normalnosci".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(viking69)
Wiking
www.zbiornik.com zapraszaja pary panie i panowie a z Oslo do Trondheim kilka godzin samochodem zawsze na weekend mozna wyskoczyc i poznac innych ciekawych ludzi majacych na pewne sprawy podobne spojrzenie i podobne upodobania....tylko dyskrecja i zaufanie oraz inne czynniki sprzyjajace spotkaniu moga przyniesc oczekiwany wynik .... pozdrawiaMY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(viking69)
Wiking
www.zbiornik.com wystarczy przeanalizowac i pomyslec a napewno chetnni sie znajda . Tylko czy wszyscy wszystkim beda odpowiadac? pozdro z Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok