Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fakt,przekręciłem. Lecz, czy to że tak na nas mówią a nie inaczej , jest narzucaniem mojego widzenia świata(filozofi) innym?
Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:
Fakt,przekręciłem. Lecz, czy to że tak na nas mówią a nie inaczej , jest narzucaniem mojego widzenia świata(filozofi) innym?

Czlowieku, ja mam gdzies jak mowia ! Ja nie czuje, ze to do mnie, nie jestes w stanie tego zrozumiec ? I jeszcze raz pytam czy wiesz jak Twoi rodacy wypowiadaja sie o innych narodowosciach ??? Czy zajmujesz sie wtedy szeroko pojetym uswiadamianiem, tak jak teraz uparcie uswiadamiasz mnie ? he ?

Dobrej nocy retier1.
Zgłoś wpis
17 Postów
iwona potocka
(amaretto)
Wiking
krzysztof1970krk napisał:
skoro tak cudownie w tej norkowni dlaczego latacie do Polski się leczyć ??
tu płacicie podatki to tutaj się leczcie i tutaj rodzcie swoje dzieci

Nie mam zamiaru zaspokajac twojego wscibstwa, pozostan w swojej niewiedzy
A odnosnie miejsca rodzenia, jesli zechce moge to zrobic nawet w Burkina Faso.
Zgłoś wpis
1 Post

(Edytka Jarek)
Wiking
Tysiulko
Proponuję wzmocnić ciążę homeopatią-nie zaszkodzi na pewno.Nie możesz brać na własną rękę żadnych hormonów.
Idealna byłaby Sepia C15 3xtyg. 3 kulki(1 m-c)
To na podtrzymanie i uspokojenie ciązy oraz coś na wzmocnienie Ciebie
Ferrum metal C30 1xtyg-3 k
Cuprum metal C30 1xtyg -3 kulki
Proponuję byś wyciszała się i medytowała.Zachęcaj maleństwo by się rozwijało prawidłowo, wizualizuj pomarańczowy ciepły kolor i mów do niego...on Cię czuje
Zgłoś wpis
17 Postów
iwona potocka
(amaretto)
Wiking
krzysztof1970krk napisał:
ja tylko zapytam :
dlaczego latacie do Polski rodzić ??
bo taniej ??
okradacie w ten sposób płatników podatku i zusu
kto zato zapłaci ??

Masz ograniczona wiedze odnosnie funkcjonowania systemu ubezpieczen zdrowotnych zarowno w Polsce jak i w Norwegii, niemniej nie zwalnia to od myslenia i odpowiedzialnosci za wlasne slowa. To co napisales jest obrazliwe. Ostrzegam - LICZ SIE ZE SLOWAMI!
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
otóż to amaretto
dodam jeszcze do świadomości mistera Tony Halika że moja dentystka w polsce ma ponad 120 cm w biuście i gdy otworzę szczękę gdy się nademną pochyli to nie mogę jej zamknąć jeszcze godzinę po zabiegu z wrażenia . .......i wszystko to zadarmo
leczę się za swoje i zamierzam tak robić nadal choćby się dziwił tak jak ta złapana ryba na zdjęciu
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
Retier, Fiona , Hellboy , Krzysztof - to jest watek dotyczacy problemow z ciaza a nie z zebami , podatnikami, czy filozofia postrzegania swiata.
Tez sie zdarza ze napise cos nie w temacie, ale tysiulka zalozyla watek nie po to, aby 90 % zajmowaly wasze wywody, idzcie sobie na priv. W gaszczu waszych wynuzen ciezko znalezc cos, co jest na temat.
Ha det.
Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
tzn że nawet jak jestem w ciąży to nie mogę już pisać o innych delegliwościach nawet jak ktoś inny zmienił temat
tylko Hilton ma tu na forum monopol na zmianę tematu w temacie
Zgłoś wpis
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
retier1 napisał:
a jak nazwiesz tych ktorzy opłacaja w polsce Kroz marne grosze poto tylko by mieć dostep do Polskiej słuzby zdrowia ??????????

Ktoś powie że są kreatywni,ja powiem krótko ,złodzieje

jedyny ktory nazywa rzeczy po imieniu BRAWO
ps chciałem Przeprosić autorke postu niepotrzebnie się wtrąciłem ,moze i nie w temacie .
ale trzepie mnie i nosi jak słysze szczekanie na Polske ,a zaraz potem wylot do Polski na leczenie ,czy po zakupy itp .itd ...........
skoro Polska jest taka zła to poco do niej wracać ??????
jeszcze raz Przepraszam I z całego serca zycze zdrowia Tobie i Twoim dzieciom !!

mysle ze powinnaś urodzić w Polsce nawet na moj koszt lepiej by był jeden Polak wiecej niz norek
Wesołych świąt z rodziną oby jak najliczniejszą ...
Zgłoś wpis
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
Retier, Fiona , Hellboy , Krzysztof - to jest watek dotyczacy problemow z ciaza a nie z zebami , podatnikami, czy filozofia postrzegania swiata.
Tez sie zdarza ze napise cos nie w temacie, ale tysiulka zalozyla watek nie po to, aby 90 % zajmowaly wasze wywody, idzcie sobie na priv. W gaszczu waszych wynuzen ciezko znalezc cos, co jest na temat.
Ha det.

Hilton masz tysiąc procent racji
Przeprosiłem juz autorke postu ,popełniłem duzy Błąd i przyznaje się .pomyliłem miejsce i czas .
jednym słowem zachowałem się jak IDIOTA .co przyznaje z pokorą i prosze o wybaczenie Autorke
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok