Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
a ja...slyszalem,

ze 'polaczkowe' bociany,przylatuja z afryki do pl. i zyja na koszt soltysa,co im gniazdo na slupie zbudowal...
Zgłoś wpis
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
retier1 napisał:
Fiona,nie sierdź się tak,wszyscy jesteśmy tymi polaczkami a PAN krzysztof , pierwszy z pierwszych
ja nie latam przez pół europy by zeby naprawiać
a co do karty E-106 to mialem ją wtedy gdy wielu z Was nie wiedziało gdzie lezy norwegia
i coś wiem na temat refundacji kosztow leczenia
Wiec poczytajcie sobie dokładnie ,a najdokładniej to co napiasane małym druczkiem......
ps
a jak nazwiesz tych ktorzy opłacaja w polsce Kroz marne grosze poto tylko by mieć dostep do Polskiej słuzby zdrowia ??????????
wszyscy szekają na polską sluzbe zdrowia ale jak trwoga to do Polski
Zgłoś wpis
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
retier1 napisał:
Fiona,nie sierdź się tak,wszyscy jesteśmy tymi polaczkami a PAN krzysztof , pierwszy z pierwszych
no i udało mi się włożyć kij w mrowisko
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Do mnie też to nie przemawia Fiono66.
I choćbyś w nie wiem w jakich zażyłościach była z Norwegami to i tak ci powiedzą to samo co Niemcy,Rosjanie czy też my sami komukolwiek,jeśli tylko zacznie coś się chrzanić. Ma się rozumieć ,że nie w oczy.I nie ma znaczenia czy to się nam podoba czy nie,życie droga pani
Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
krzysztof1970krk napisał:
a co do karty E-106 to mialem ją wtedy gdy wielu z Was nie wiedziało gdzie lezy norwegia
[/quote]

Zgłoś wpis
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
retier1 napisał:
Wiec poczytajcie sobie dokładnie ,a najdokładniej to co napiasane małym druczkiem......
ps
a jak nazwiesz tych ktorzy opłacaja w polsce Kroz marne grosze poto tylko by mieć dostep do Polskiej słuzby zdrowia ??????????
wszyscy szekają na polską sluzbe zdrowia ale jak trwoga to do Polski

możesz nie latać przez pół europy żeby naprawiać .....ale to jest twój wybór .
a ja lubię mieć zdrowe zęby na koszt państwa norweskiego i leczyć je tam gdzie mnie pasuje
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak

Ktoś powie że są kreatywni,ja powiem krótko ,złodzieje
Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:
Do mnie też to nie przemawia Fiono66.
I choćbyś w nie wiem w jakich zażyłościach była z Norwegami to i tak ci powiedzą to samo co Niemcy,Rosjanie czy też my sami komukolwiek,jeśli tylko zacznie coś się chrzanić. Ma się rozumieć ,że nie w oczy.I nie ma znaczenia czy to się nam podoba czy nie,życie droga pani

retier1, czy Ty na prawde nie potrafisz zrozumiec, ze mnie sie moze podobac cos innego, czy mozesz zaczac mowic sam za siebie ? przestan mnie pouczac, moralizowac i probowac na sile wciskac swoje filozofie
ja mysle i postrzegam swiat nieco inaczej, niz Ty, a Ty co post, to probujesz mi udowadniac, ze swiat jest taki, jakim Ty go widzisz upierdliwe to jest, wiesz ?
Zgłoś wpis
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:

Ktoś powie że są kreatywni,ja powiem krótko ,złodzieje

a ja powiem : co to jest Kroz ?
Zgłoś wpis
1 Post

(Hilton)
Wiking
[quote]retier1 napisał:
ps
wszyscy szekają na polską sluzbe zdrowia ale jak trwoga to do Polski [/quote

Aby dostac sie z Norwegii do Polski trzeba raptem przeleciec nad Szwecja. Szwecja to pol Europy ? Nie wiedzialm... cudem chyba zdalam mature z geografii.
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok