Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mycha Mycha (6577 niezalogowanych)
1 Post

(katrin)
Wiking
Szybciej i łatwiej można zrobić ser kullturmelk i mleko 3,9 i wlać to do garnka i powoli odgrzewać i mamy serek,na gazę niech obcieknie i mamy ser to zajmuje kilka godzin góra 2 i mamy serek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
a jeszcze szybciej kupic w polskim sklepie natomiast jesli ktos lubi siedziec w kuchni z zamiłowania to pewnie bedzie warzyć ten ser czy żurek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
żurku nie umie i nie chcę umieć,a u mnie nie ma polskiego sklepu ,więc muszę sobie zrobić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
kasia xxxxx
(google)
Nowicjusz
hej asia68 ty chyba wpadlas w jakiś trans i nie rozumies...
nie chodzi nam o przepisy na polskie jedzenie nikt nie mówi ze moze nam brakowac tylko polskiego jedzenia a te przepisy które ty podajesz sa banalne i kazdy je zna i dlatego nikt tu nie pisze o ich braku poza tym nie kazdy ma mozliwosc przywiezienia maki bo sa wazniejsze rzeczy do wozenia i nie kazdy ma krowe pod nosem z twojej wypoeidzi wynika ze nie masz zbytnio pojecia o czym piszemy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Anna Szulc
(annateresa)
Wiking
a mi to brakuje polskiego poczucia humoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
DOROTA K.
(DORA348)
Nowicjusz
brakuje tu tez przedewszystkim pogody.Mam dośc tych cholernych deszczy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
pogoda jest dla bogaczy dla nie bogaczy sa prognozy zle!!!! serek,pierogi ile chcecie????piwo,fajki??? podajcie adresy!!!!!!!!!!!!!!! placisz i masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!slonce??? biez tydzien urlopu i wio na lazurowe wybrzeze!!!!grzej tylek az zatesknisz za deszczem!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Fazi, na taksi robisz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Klient placi klient wymaga!!!!!!!!!!!!!!! Hilton wszystko ma swoja cene.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hmm, poprosze schłodzonego bolsa z dostawa do domu, do tego sok grapefruitowy, ewentualnie sprite.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok