Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

czego wam brakuje w norwegi - Norwegia

Czytali temat:
Mycha Mycha (6575 niezalogowanych)
25 Postów
kasia m
(lkasiaM)
Wiking
sluchajcie możecie się smiac ja to bym zjadla takiego kebaba jak u mnie w polsce były z takim sosikiem czosnkowym i dużą ilością dodatkow a najwiecej sera uummmm jak bym zjadla a podobno w oslo sa przepyszne kebaby czy to prawda może podeślecie mi jednego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
kasia m
(lkasiaM)
Wiking
i słuchajcie takie tyskie piwko zimne uummm albo tatra uummm bo te siki tutaj dajcie życ to kolo piwa niestalo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
myslalem ze przeczytam cos w stylu- brakuje mi przyjaciol,spotkan itd-a tu masz tyskie!!! mowisz i masz!!! mimo w padek rodakow piwo mozna kupic w oslo na kazdym prawie rogu!!!wyjdz z domu !!! ja osobiscie ucieklem wlasnie od pijacych piwo pod sklepem,a ten nie ukrywam dobry kebab zamienilem na osmiorniczki smazone-pychota!!!!!!! brakuje tu w norwegi ludzi zyjacych nie tylko swoim zyciem !polonia tu ogranicza sie do pojscia do kosciola i rozmow kto ile zarabia! jestem krotko tutaj bo 2 lata dopiero ale mam wiecej norweskich znajomych niz polakow to jest zenujace dla mnie!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bardd)
Wiking
I znowu masz +. Fazi, jestes wolny?
Jak juz jestes w N, podlacz sie pod pt.piwo. Trzezba glosu rozsadku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kasia, kebaby tu w Oslo, to takie świnstwo i szmelc śmierdzący, ze szkoda tych 40 koron. Lepiej sobie zrobic samemu. BYłki do tego sa w sklepie, zamiaste tego i mortadelowatego miesa z lamy czy nie wiem z czego, to w kiwi np. mozna kupic wołowine na tackach, potem warzywa, a sos czosnkowy jak zrobisz sama to bedzie czosnkowy. Notweski "czosnkowy" jest tylko z nazwy i smierdzi chemią.
Mnie w NOrwegii niczego nie brakuje, jak chce ogorki kiszone to sa w sklepie polskim, znajomych mam, do aker brygge biziutko...czego chciec wiecej
ps. piwa ci u nas dostatek, polskiej wódki tez
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
A mnie to piwo pasuje , a jak chcę czegoś mocniejszego to robię sobie drinka . Jadłam te kebaby z lamy ale nie "przemawia" to do mnie . Ja kupuję tez to mięso na tackach , już przyprawione i bardzo dobre . A co do sosu czosnkowego , kupuję sos czosnkowy HEINZ .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
kasia m
(lkasiaM)
Wiking
hilton ale mnie nakręciłas jutro robie kebaby ja nie wiem tutaj u nas wszyscy zachwalaja kebaby z oslo a moze oni nie jedli jeszcze dobrych kebabw niewiem ale masz racje sama sobie chyba zrobie tylko bede nimi rzucac po ścianach jak bedzie cos nie tak haha... a co do piwa tutaj jest ale juz nie tak dostepne jak u was tutaj jak juz jest piwko to rozchodzi sie ciepłe bułeczki ale jasne ze czasami mozna dostac a co do braków to ja wiecej niemam przyjaznie sa tutaj rodzina jest tutaj w polsce ja osobiscie niemam prawie nikogo ciotki i takie tam... jest co prawda jedna osoba została ale nawet jak byłam w polsce to i tak jej brakowalo ale to inna historia takze wszystko co szczęsciem sie nazywa jest tutaj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(SAS)
Wiking
Brakuje hmnnn ptasiego mleczka z Wedla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
W polskim sklepei jest wcale mi nie smakuje .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
Mi brakuje polskiej kiełbasy cienkiej, białej....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok