• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Jan Maryjan Joanna Kuchnicka mart enty boj fra oszlo noregg Onty_Ja_Gabriel_3. miras Tuz. Skandynaw2903@o2.pl Vincent313 (3543 niezalogowanych)
6 Postów
Vincent313
(Vincent313)
Wiking
bojfraoszlo napisał:
...zerknąłem dokładniej na trase kolegi...będzie przekraczał punkty graniczne min. 10 razy...od granicy polsko- litewskiej do norwesko-fińskiej...nie wmawiajcie mi ,że w zwiazku z pandemią nie będzie kontroli...i się nigdzie chłop nie zatrzyma nawet w WC,stacje benzynowe,kolejka po bilety,opłaty drogowe,izakup żywności,,itd...
...Ps. na wielkie eskapady przyjdzie jeszcze czas..młody jest...polskie ryby i grzyby są niezgorsze...

..

Z całym szacunkiem, nie pytałem o Twoją osobistą opinię, tym bardziej na temat mojej pasji, a o panujące zasady wjazdu/przejazdu do interesującego mnie miejsca docelowego. A część z tych zasad przedstawia się tak jak to ująłem powyżej.
Jak dla mnie możesz sypiać w maseczce, a drzwi i okna w swoim lokum pozabijać deskami, nic mi do tego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
Vincent313 napisał:
bojfraoszlo napisał:
...zerknąłem dokładniej na trase kolegi...będzie przekraczał punkty graniczne min. 10 razy...od granicy polsko- litewskiej do norwesko-fińskiej...nie wmawiajcie mi ,że w zwiazku z pandemią nie będzie kontroli...i się nigdzie chłop nie zatrzyma nawet w WC,stacje benzynowe,kolejka po bilety,opłaty drogowe,izakup żywności,,itd...
...Ps. na wielkie eskapady przyjdzie jeszcze czas..młody jest...polskie ryby i grzyby są niezgorsze...

..

Z całym szacunkiem, nie pytałem o Twoją osobistą opinię, tym bardziej na temat mojej pasji, a o panujące zasady wjazdu/przejazdu do interesującego mnie miejsca docelowego. A część z tych zasad przedstawia się tak jak to ująłem powyżej.
Jak dla mnie możesz sypiać w maseczce, a drzwi i okna w swoim lokum pozabijać deskami, nic mi do tego.

Weż pod uwagę nie tylko zacytowane przepisy, ale także urzędasów, czy innych celników, gdzie nie każdy z nich bywa lotny, a także może mieć ciotkę, czy inna kupa go pociśnie. Grunt, to znać język, choćby angielski, i mieć gadane. Dobra gadka robi robotę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1683 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
bodys napisał:

Grunt, to znać język, choćby angielski, i mieć gadane. Dobra gadka robi robotę

TAK JEST!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Vincent313
(Vincent313)
Wiking
bodys napisał:
Vincent313 napisał:
bojfraoszlo napisał:

..

Weż pod uwagę nie tylko zacytowane przepisy, ale także urzędasów, czy innych celników, gdzie nie każdy z nich bywa lotny, a także może mieć ciotkę, czy inna kupa go pociśnie. Grunt, to znać język, choćby angielski, i mieć gadane. Dobra gadka robi robotę

Dziękuję za podpowiedź, przygotuję sobie przedrukowane przepisy z oficjalnych, norweskich stron, a i z angielskim strasznej biedy nie ma. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
Vincent313 napisał:
Dziękuję za podpowiedź, przygotuję sobie przedrukowane przepisy z oficjalnych, norweskich stron, a i z angielskim strasznej biedy nie ma. Pozdrawiam. Drukowanie przepisów nic nie daje w dzisiejszych czasach gdzie z tygodnia na tydzień zmieniają się kolorowe strefy zakażeń na tym terenie przez który chcesz jechać.
Moim zdaniem, powinieneś mieć dobry net na całej trasie i odpowiednie strony z informacjami o strefach zakażeń.
Podstawowa stroną dla ciebie to :
> www.gov.pl/web/koronawirus/informacje-dla-podrozujacych <
TU JEST WSZYSTKO I NA BIERZĄCO!
Oraz odpowiednie odnośniki danych państw przez które masz zamiar jechać w danym okresie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok
Цей сайт використовує файли cookie

Наш сайт використовує файли cookie для оптимізації роботи, аналізу трафіку та персоналізації контенту й реклами відповідно до ваших уподобань. Згідно з вимогами Google, ми використовуємо режим згоди, який дозволяє вам контролювати, які дані збираються та обробляються. Ви можете надати згоду на всі категорії файлів cookie або керувати своїми налаштуваннями. Більше інформації ви знайдете в нашій Політиці конфіденційності.

Необхідні

Ці файли cookie необхідні для функціонування сайту і не можуть бути вимкнені в наших системах. Вони встановлюються у відповідь на ваші дії, такі як налаштування конфіденційності, вхід у систему або заповнення форм. Ці файли не зберігають жодних персональних даних.

Аналітичні

Аналітичні файли cookie дозволяють нам вимірювати трафік сайту та аналізувати, як користувачі ним користуються. Це допомагає нам покращувати роботу сайту та адаптувати його контент. Ми використовуємо Google Analytics у режимі згоди, який діє відповідно до ваших уподобань. Якщо ви не надасте згоду, Google Analytics обмежить збір та обробку даних.

Маркетингові

Маркетингові файли cookie використовуються для персоналізації реклами, яку ви бачите як на нашому сайті, так і на сайтах партнерів. Завдяки їм реклама є більш релевантною та відповідає вашим інтересам. Google Ads працює відповідно до режиму згоди, який підлаштовує рівень персоналізації реклами до ваших налаштувань. Ви можете вирішити, чи хочете ви, щоб ваші дані використовувалися для персоналізованої реклами.

Керувати налаштуваннями
Відхилити всі
Підтвердити вибір
Прийняти всі