Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
24 Posty
Radosław Rutkowski
(radzio83)
Wiking
pewnie że poważna awaria bo wymiana całego silnika przeczytaj ogłoszenie w pierwszym linku zapoznaj ze sprawa a potem komentuj
mylicie się części są nowe auto nie jest prane i nie ma mowy o żadnym druciarstwie nie oceniajcie ludzi po sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów

(Riggman)
Stały Bywalec
ja tez dodam cos od siebie, blachy leza w vegvesen tylko 6 miesiecy, poznij sa zlomowane. Oddawalem jednego ze swoich aut co nie uzywam pare dni temu. Dostajesz kwitek i jak chcesz spowrotem to idziesz dajesz kwitek i daja ci tablice, trwa to moze 15 sek

Ale Gabriel zaskoczyles mnie z tymi blachami do auta i zalatwieniem spray online, wyslij mi jakiegos linka, z checia bym poczytal o tym bo na SV tego nie widzialem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Radosław Rutkowski
(radzio83)
Wiking
gdzie napisałem że auto chcę złomować?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów

(Riggman)
Stały Bywalec
radzio83 napisał:
gdzie napisałem że auto chcę złomować?

blachy sa zlomowane a nie auto , czytaj ze zrozumieniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Radosław Rutkowski
(radzio83)
Wiking
nie do ciebie .dopytywałem w sv w sprawie tablic i będą przechowywane do końca grudnia potem będą zniszczone i trzeba będzie zamówić nowe koszt 120 koron wiem bo płaciłem za nowe do peugeota kilka dni temu . kwota że się chyba nie podniosę w Polsce są chyba droższe
podałem numery rejestracyjne żeby każdy mógł sprawdzić kto jest właścicielem do kiedy przegląd i jaki stan licznika . sprawa jest klarowna
TYLKO WYROCZNIE TEGO FORUM MAJA Z TYM PROBLEM
żeby posuwać się do inwigilacji jak SB
ciekawe czy w ich żyłach nie płynie krew jakiegoś TW
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
170 Postów
Stały Bywalec
wszystko co Radek napisał jest całkowitą prawdą..tak więc nie przejmuj się radami tzw Gabriela.. z jego wpisu że tablice rejestracyjne można trzymać w domu..w garażu..można się naprawdę dobrze uśmiać...rozbawiło mnie to do łez....w rzeczywistości trzeba je faktycznie oddać do trafikkstasjonen na max 6 mcy..dokładnie tak jak napisałeś
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok