Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(6988 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
A dla mnie wr臋cz przeciwnie, lubi臋 czyta膰 przejrzyste teksty, nie m膮cz膮c sie przy tym.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Post贸w
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisa艂:
A dla mnie wr臋cz przeciwnie, lubi臋 czyta膰 przejrzyste teksty, nie m膮cz膮c sie przy tym.

Moze ja jestem bardziej wyrozumiala , albo po prostu moje krytyczne nastawienie do tekstow uleglo zniszczeniu / wypaczeniu przez ciagle czytanie wypracowan szkolnych .....
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
S艂owo wyrozumiala raczej nie pasuje w tej dyskusji. Chociaz.... w takim razie ja jestem bardziej wymagaj膮ca, byle dukanie i kociokwik mnie nie interesuje.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
Dino napisa艂:...Ech, Gabrielku, tak Ci臋 to boli? Je艣li chcesz, to potrafisz, proste.
Niejako przy okazji, w艣r贸d "netowych grafoman贸w" popularne jest co艣. Nazywaj膮 to "netykieta", czyli internetowa etykieta. Pisanie wyraz贸w i wypowiedzi DU呕YMI literami jest powszechnie uznane za krzyk i co najmniej nietakt , wi臋c (...), Gabrielku.

..."Dino"..."Dino"...oo..oo..oo... , Ja nie musz臋 chcie膰 , Ja to Faktycznie potrafi臋 , jednak nie Eksponuj臋 tego by pokaza膰 Innym jaki to Ja jestem 臉 , 膭... .
Staram dostosowa膰 si臋 do reszty Tych , kt贸rzy nie dostosuj膮 si臋 do MNIE , bo po prostu nie potrafi膮 tego.... PROSTE...? .
Proste ... ! .
TAK , pisz臋 du偶ymi literami , by wyeksponowa膰 M贸j krzyk , Moje niezadowolenie z pychy i g艂upoty Innych .
Taki ju偶 jestem ... .
Wychowa艂em si臋 w chamskim 艣rodowisku , w kt贸rym rz膮dzi艂 Ten , kto mia艂 wi臋kszego "RYJA"...g艂o艣niejszy , dono艣niejszy i przygn臋biaj膮cy g艂os ...
Czy wyobra偶asz sobie na budowie w g艂臋bokim wykopie Majstra lub Kierownika kt贸ry grzecznie i cichutko prosi zachlane moczymordy....."Panowie , panowie ,Ja prosz臋 ... prosz臋 , nie pijcie wi臋cej ... zr贸bcie w ko艅cu to zadanie ... bo i Wy i Ja nic nie zarobimy... Prosz臋 Was grzecznie i cierpliwie..." .....
Ja Nigdy Taki nie by艂em ...a teraz trudno jest si臋 przestawi膰 ...zw艂aszcza jak trafiasz na podobnych Tamtym ... .
To od razu automatycznie 艂api臋 za..." siekier臋" lub" 艂om"....
Takie brzydkie nawyki pozosta艂y Mi po tamtym systemie.... socjalistycznego systemu pracy na niekt贸rych budowach w rodzimym kraju...
Ech rozpisa艂em si臋 , a to i tak nic nie da... .
'Dino"... mnie nic nie boli...naprawd臋 ... , niemniej nie mam innych odno艣nik贸w , by Dotkn膮膰 lub Uwypukli膰 dany problem , w dyskusji z Tob膮 lub Przeciwko Tobie ... .
Ot taka sobie u艂omno艣膰 cz艂owieka , kt贸ry dorwa艂 si臋 do dyskusji z wy偶szej p贸艂ki , a brak mu wyczesanych zwrot贸w , z takich czy te偶 innych powod贸w ...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Post贸w
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisa艂:
S艂owo wyrozumiala raczej nie pasuje w tej dyskusji. Chociaz.... w takim razie ja jestem bardziej wymagaj膮ca, byle dukanie i kociokwik mnie nie interesuje.

Dlaczego wyrozumialosc nie pasuje - masz na mysli : naiwnosc, dobrodusznosc .... ?

Duza czesc wypowiedzi na tym forum to wlasnie jak ty to okreslasz dukanie i kociokwik
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mam na mysli pob艂a偶anie a co za tym idzie tolerowanie i propagowanie tego dukania.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Post贸w
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisa艂:
Mam na mysli pob艂a偶anie a co za tym idzie tolerowanie i propagowanie tego dukania.

Ale nie widze w tym nic zlego , ze ktos sobie poduka ( w znaczeniu bledow gram.) jezeli jest w tym dukaniu jakies drugie dno ...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Hilton napisa艂:

A co my艣lisz o doros艂ych dzieciach wychowanych poza granicami kraju? kt贸re nie mia艂y dost臋pu do polskiej szko艂y czy im mo偶emy pob艂a偶a膰 *dukanie*?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
barbara67 napisa艂:
Hilton napisa艂:

Ale nie widze w tym nic zlego , ze ktos sobie poduka ( w znaczeniu bledow gram.) jezeli jest w tym dukaniu jakies drugie dno ...

S艂ysza艂em , 偶e Dno mia艂o i艣膰 spa膰 by Jutro z rana do pracy wsta膰...!!!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Daga - tak mozemy, bo oni nie ukonczyli szkoly podstawowej w Polsce, tak jak np moj syn. maj膮 prawo robic b艂臋dy, tak jak np. Mati na forum. Ale Dago, nie o takich osobach toczy sie dyskusja.

Barabra, jakie drugie dno, co ty wygadujesz? Zajmij sie "replik膮" . albo serio idz spac.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok