Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6475 niezalogowanych)
1 Post

(cyganka)
Wiking
Matti127 napisał:
Ja uwarzam ze kazdy moze pisac jak chce,dopuki nie obrarza innych Czasami jest tak ze ktos ma zly dzien i prubuje sie wyladowac na innych A zawsze najlatwiej jest na forum

święte słowa Matti.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Renata84 napisał:
KsiezniczkaDaga napisał:
Tekst z błędami nie fajnie się czyta ale mnie osobiście śmieszą osoby które na forach zwracają innym uwagę na błędy po czym przeglądając ich posty okazuje się ze sami bezbłędni nie są

Bład ortograficzny a nie zaznaczenie ł,ó itd.nie jest uwazany za blad ortograficzny,jesli chodzi o scislosc...
I jezeli chcesz Dago dalej sie licytowac,to prosze...
Moze Cie to smieszyc,kazdy ma prawo do zdania...do smiechu rowniez

Licytować? czy ja się licytuje? wyraziłam swoje zdanie w tej sprawie i nie myślałam o pisaniu bez ogonków a o błędach ortograficznych.Na forach jest to dość często spotykane zachowanie kiedy osoba piętnująca kogoś kto robi błędy swoich nie widzi tacy ludzie mnie śmieszą i tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Matti127 napisał:
Ja uwarzam ze kazdy moze pisac jak chce,dopuki nie obrarza innych Czasami jest tak ze ktos ma zly dzien i prubuje sie wyladowac na innych A zawsze najlatwiej jest na forum

ja to matti mam przeważnie każdy dzień dobry a dopiero na forum czasem mi ktoś ciśnienie podniesie i wtedy obrażam , obrażam ile wlezie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
fullcasco napisał:
ulv miales przenies posty
a ty je usunoles i wybieliles renatke

Renatki nikt nie musi wybielać,potrafię się bronić.
Jeżeli chodzi o ortografie,to mam rację ,bo język polski jest naszym ojczystym językiem.
Jeśli ktoś uważa inaczej,to jego sprawa,więcej już uwagi nikomu nie zwrócę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
no i już misie przypomniało odnośnie obrażania , wczoraj nabroiłem .......z cyganki kanarkiem
odbędę pokutę .....na kolanach do centrum i z powrotem ( mam 4 km )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ja mam problemy z gramatyka - przez wiele lat nie uzywajac jezyka aktywnie - niestety ale sie zapomina .

Owszem probuje czasami sprawdzac pisownie, ale czasami przewaza u mnie tresc nad forma
Mysle, ze kazdy robi czasami jakies bledy - czy gramatyczne, czy w formuowaniu sie - nikt nie jest nieomylny
Ale uwazam, ze o wiele bardziej taktowne jest zwracanie uwagi poprzez prywatne posty a nie na ogolnym forum - bo to jest bardziej taktowne i nie prowokuje w taki sam sposob jak oczernianie kogos w obliczu innych

Obawiam sie, ze jest sporo ludzi, ktorzy odwiedzaja forum, ale odczuwaja strach przed publicznym osmieszeniem i nie ryzykuja wypowiedzi na forum - a moze to szkoda, moze maja cos ciekawego do przekazania - moze jakies zlote mysli ( chocby nawet z bledami ...)

Badzmy dla siebie bardziej wyrozumiali , a na pewno nikt na tym nie straci ...

Pozdrawiam gramatykow i tych od bledow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
to ty twierdzisz ze masz racje
a gdzie ojczyzna to ja wiem
i napewno nie mam z toba nic naszego
Zgłoś wpis
Oceń wpis: