Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(6988 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton a Ty zamiast ortografi膮 , to zajmij si臋 klat膮 Biziego, masz juz odpowiedni膮 szczotke
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niestety numer jeden - Bizi odwiedza ojczyzn臋,
niestety numer dwa - szczotka musi byc do dywan贸w, ale co tam, palcami mu przeczesze

Czekam bo Bizi jest moim szczesliwym numerkiem w norweskiego totka
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisa艂:
Niestety numer jeden - Bizi odwiedza ojczyzn臋,
niestety numer dwa - szczotka musi byc do dywan贸w, ale co tam, palcami mu przeczesze

Czekam bo Bizi jest moim szczesliwym numerkiem w norweskiego totka

Niestety nr 1: on wr贸ci i to jaki st臋skniony za Tob膮
Niestety nr 2: Palcami b臋dzie mu przyjemniej ni偶 jak膮kolwiek szczotk膮
Czekaj, bo to Ci si臋 op艂aci...tak przypuszczam
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
gabriel napisa艂:
Dino napisa艂:...Ech, Gabrielku, tak Ci臋 to boli? Je艣li chcesz, to potrafisz, proste.
Niejako przy okazji, w艣r贸d "netowych grafoman贸w" popularne jest co艣. Nazywaj膮 to "netykieta", czyli internetowa etykieta. Pisanie wyraz贸w i wypowiedzi DU呕YMI literami jest powszechnie uznane za krzyk i co najmniej nietakt , wi臋c (...), Gabrielku.

..."Dino"..."Dino"...oo..oo..oo... , Ja nie musz臋 chcie膰 , Ja to Faktycznie potrafi臋 , jednak nie Eksponuj臋 tego by pokaza膰 Innym jaki to Ja jestem 臉 , 膭... .
Staram dostosowa膰 si臋 do reszty Tych , kt贸rzy nie dostosuj膮 si臋 do MNIE , bo po prostu nie potrafi膮 tego.... PROSTE...? .
Proste ... ! .
TAK , pisz臋 du偶ymi literami , by wyeksponowa膰 M贸j krzyk , Moje niezadowolenie z pychy i g艂upoty Innych .
Taki ju偶 jestem ... .
Wychowa艂em si臋 w chamskim 艣rodowisku , w kt贸rym rz膮dzi艂 Ten , kto mia艂 wi臋kszego "RYJA"...g艂o艣niejszy , dono艣niejszy i przygn臋biaj膮cy g艂os ...
Czy wyobra偶asz sobie na budowie w g艂臋bokim wykopie Majstra lub Kierownika kt贸ry grzecznie i cichutko prosi zachlane moczymordy....."Panowie , panowie ,Ja prosz臋 ... prosz臋 , nie pijcie wi臋cej ... zr贸bcie w ko艅cu to zadanie ... bo i Wy i Ja nic nie zarobimy... Prosz臋 Was grzecznie i cierpliwie..." .....
Ja Nigdy Taki nie by艂em ...a teraz trudno jest si臋 przestawi膰 ...zw艂aszcza jak trafiasz na podobnych Tamtym ... .
To od razu automatycznie 艂api臋 za..." siekier臋" lub" 艂om"....
Takie brzydkie nawyki pozosta艂y Mi po tamtym systemie.... socjalistycznego systemu pracy na niekt贸rych budowach w rodzimym kraju...
Ech rozpisa艂em si臋 , a to i tak nic nie da... .
'Dino"... mnie nic nie boli...naprawd臋 ... , niemniej nie mam innych odno艣nik贸w , by Dotkn膮膰 lub Uwypukli膰 dany problem , w dyskusji z Tob膮 lub Przeciwko Tobie ... .
Ot taka sobie u艂omno艣膰 cz艂owieka , kt贸ry dorwa艂 si臋 do dyskusji z wy偶szej p贸艂ki , a brak mu wyczesanych zwrot贸w , z takich czy te偶 innych powod贸w ...

Nie wyobra偶am sobie takiego kierownika, ja widzia艂em jak to skutecznie dzia艂a. Wystarczy mie膰 szacunek tych ludzi i magiczne s艂owo "prosz臋" zdzia艂a cuda .
R贸wnanie w d贸艂 jest pozornie dobrym rozwi膮zaniem, lecz gubisz swoj膮 osobowo艣膰. Nie pro艣ciej by膰 sob膮? Ja pisz臋 to co m贸wi臋 i m贸wi臋 tak jak pisz臋, pos艂uguj膮c si臋 poprawn膮 polszczyzn膮 i nie uwa偶am tego za co艣 specjalnego. Nie odpowiadam r贸wnie偶 za nieznajomo艣膰 j臋zyka polskiego u innych os贸b, mog膮 poprosi膰 o wyja艣nienia, 偶aden problem. Poza tym, powinno艣ci膮 obywatela jest dba膰 o j臋zyk ojczysty. Zabawne jest to, 偶e wrogowie wk艂adali tyle wysi艂ku w niszczenie naszej mowy ojczystej, a wystarczy tylko zostawi膰 Polak贸w w spokoju i poczeka膰, sami to zrobi膮 .
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nooo, obiecal mi ogorki kiszone

Spadam do spania, bo sie rozmarzy艂am, a poza tym to Hilton i Giovi2 pisz膮 nie na temat!!! Za艣miecacie w膮tek !!!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisa艂:
Nooo, obiecal mi ogorki kiszone

Spadam do spania, bo sie rozmarzy艂am, a poza tym to Hilton i Giovi2 pisz膮 nie na temat!!! Za艣miecacie w膮tek !!!

wyobra偶am sobie ju偶 te og贸ki zadzwo艅 do mnie to i ja si臋 pocz臋stuj臋
Dobranoc
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
Dino napisa艂:
.Nie wyobra偶am sobie takiego kierownika, ja widzia艂em jak to skutecznie dzia艂a. Wystarczy mie膰 szacunek tych ludzi i magiczne s艂owo "prosz臋" zdzia艂a cuda .
R贸wnanie w d贸艂 jest pozornie dobrym rozwi膮zaniem, lecz gubisz swoj膮 osobowo艣膰. Nie pro艣ciej by膰 sob膮? Ja pisz臋 to co m贸wi臋 i m贸wi臋 tak jak pisz臋, pos艂uguj膮c si臋 poprawn膮 polszczyzn膮 i nie uwa偶am tego za co艣 specjalnego. Nie odpowiadam r贸wnie偶 za nieznajomo艣膰 j臋zyka polskiego u innych os贸b, mog膮 poprosi膰 o wyja艣nienia, 偶aden problem. Poza tym, powinno艣ci膮 obywatela jest dba膰 o j臋zyk ojczysty. Zabawne jest to, 偶e wrogowie wk艂adali tyle wysi艂ku w niszczenie naszej mowy ojczystej, a wystarczy tylko zostawi膰 Polak贸w w spokoju i poczeka膰, sami to zrobi膮 .

C脫呕 , na z艂ych budowach bywa艂em... i nie z tymi co powinienem .
Co do reszty Twojej wypowiedzi...
S艂usznie prawisz...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
gabriel napisa艂:
[quote]Luba napisa艂:
"TYLKO LOGICZNI LUDZIE , KUPUJ膭 TUTAJ KOMPUTER , co nie znaczy ,偶e pisz膮cy poprawnie po polskiemu ..."
Gabriel, m贸g艂by艣 mi t膮 kwesti臋 rozja艣nic? Chyba nie zrozumia艂am, o co Ci w tym stwierdzeniu chodzi...Dzi臋ki

[color=#800080][b]To ju偶 jest Tw贸j problem , czy Ty to rozumiesz czy te偶 nie... .

Wygl膮da na to, 偶e to nie tylko m贸j problem, 偶eby zrozumiec t膮 "z艂ot膮 my艣l", ale zostawmy to. Temat zaproponowany w tym po艣cie mia艂 dotyczyc dyskusji a propos ortografii na tym forum i w tej kwestii si臋 wypowiedzia艂am. Na tym to chyba powinno polegac, a偶eby subiektywnie odniesc si臋 do tematu, a moje zdanie jest takie, jak wy偶ej przedstawi艂am. Dyskusja nie mia艂a si臋 tyczyc j臋zyka, kt贸rego u偶ywa sie codziennie w pracy, 偶yciu prywatnym itd, nie chodzi艂o tutaj o j臋zyk m贸wiony, tylko pisany, nie wiem wi臋c dlaczego karmisz nas tutaj opowie艣ciami o tym, jak si臋 porozumiewasz w pracy, bo to po prostu nie na temat...
Sama pochodz臋 z rodziny robotniczej, ale czy to ma usprawiedliwiac "sadzenie byk贸w"? Niech ka偶dy os膮dzi wg w艂asnego uznania.
Co do powyzszych post贸w zgadzam si臋, 偶e miar膮 cz艂owieka nie jest jego wykszta艂cenie, ale wiele przer贸偶nych kwestii, kt贸re si臋 na jego osob臋 sk艂adaj膮.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
Luba napisa艂:...Co do powyzszych post贸w zgadzam si臋, 偶e miar膮 cz艂owieka nie jest jego wykszta艂cenie, ale wiele przer贸偶nych kwestii, kt贸re si臋 na jego osob臋 sk艂adaj膮.
Ten temat zosta艂 za艂o偶ony w艂a艣nie dlatego , by co niekt贸rzy , TACY jak Tobie podobni ...mogli si臋 tu produkowa膰 a nie w konkretnych tematach ....
I produkujcie si臋 ... mo偶e co艣 trafi do takich jak JA i Mnie podobnym ....

Bardzo du偶o forumowicz贸w , kt贸rzy tu si臋 wypowiadaj膮 , pisz膮 tak jak m贸wi膮 , dlaczego maj膮 by膰 dyskryminowani...!!! . Taka ich egzotyka i tyle ... wi臋kszo艣膰 to ludzie pro艣ci ...ze wsi ... mie艣cin , w 艣rednim wieku po komunistycznych podstaw贸wkach...
.... PYTAM ...SI臉... D L A C Z E G O ... si臋 z nich nabijacie i poni偶acie...?!?... .

Hilton nagle zmieni艂a front wypowiedzi ....
Podstaw贸wka.....Gimnazjum..........................xxxxx............................................. dajcie spok贸j ... !!! .
Bo zaczyna to by膰 艣mieszne i zaczynam domniemywa膰 , 偶e jak kto艣 ju偶 jest za granic膮 to powinien by膰 od razu Ambasadorem Polskiego Literackiego J臋zyka pisanego i m贸wionego ... a ju偶 w internecie bezwarunkowo...
paranoja !!! .
Wynika jedynie z tego tyle , 偶e zazdro艣膰 ludzi z偶era i偶 taki nieuk a ma prac臋 i jeszcze zarabia wi臋cej ode mnie ...
呕A艁O艢膯 i tyle...
Bo jak ju偶 ma komputer , To MUSI pisa膰 poprawnie.... i... koniec , kropka... .
Wt贸rne KO艁TU艃STWO i tyle...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
"Ten temat zosta艂 za艂o偶ony w艂a艣nie dlatego , by co niekt贸rzy , TACY jak Tobie podobni ...mogli si臋 tu produkowa膰 a nie w konkretnych tematach ....
I produkujcie si臋 ... mo偶e co艣 trafi do takich jak JA i Mnie podobnym ...."

O jeju Gabriel! Stroszysz widz臋 pi贸rka, ale 偶e艣 Anio艂, to je pewnie czasami przewietrzyc musisz. Mo偶e permittering Ci nie s艂u偶y? Mam dla Ciebie podarunek muzyczny. Wol臋 oryginalny teledysk, ale chyba wycofali.

Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok