Luba napisał:...Co do powyzszych postów zgadzam się, że miarą człowieka nie jest jego wykształcenie, ale wiele przeróżnych kwestii, które się na jego osobę składają.
Ten temat został założony właśnie dlatego , by co niektórzy , TACY jak Tobie podobni ...mogli się tu produkować a nie w konkretnych tematach ....
I produkujcie się ... może coś trafi do takich jak JA i Mnie podobnym ....
Bardzo dużo forumowiczów , którzy tu się wypowiadają , piszą tak jak mówią , dlaczego mają być dyskryminowani...!!! . Taka ich egzotyka i tyle ... większość to ludzie prości ...ze wsi ... mieścin , w średnim wieku po komunistycznych podstawówkach...
.... PYTAM ...SIĘ... D L A C Z E G O ... się z nich nabijacie i poniżacie...?!?... .
Hilton nagle zmieniła front wypowiedzi ....
Podstawówka.....Gimnazjum..........................xxxxx............................................. dajcie spokój ... !!! .
Bo zaczyna to być śmieszne i zaczynam domniemywać , że jak ktoś już jest za granicą to powinien być od razu Ambasadorem Polskiego Literackiego Języka pisanego i mówionego ... a już w internecie bezwarunkowo...
paranoja !!! .
Wynika jedynie z tego tyle , że zazdrość ludzi zżera iż taki nieuk a ma pracę i jeszcze zarabia więcej ode mnie ...
ŻAŁOŚĆ i tyle...
Bo jak już ma komputer , To MUSI pisać poprawnie.... i... koniec , kropka... .
Wtórne KOŁTUŃSTWO i tyle...