Luba napisa艂:...Co do powyzszych post贸w zgadzam si臋, 偶e miar膮 cz艂owieka nie jest jego wykszta艂cenie, ale wiele przer贸偶nych kwestii, kt贸re si臋 na jego osob臋 sk艂adaj膮.
Ten temat zosta艂 za艂o偶ony w艂a艣nie dlatego , by co niekt贸rzy , TACY jak Tobie podobni ...mogli si臋 tu produkowa膰 a nie w konkretnych tematach ....
I produkujcie si臋 ... mo偶e co艣 trafi do takich jak JA i Mnie podobnym ....
Bardzo du偶o forumowicz贸w , kt贸rzy tu si臋 wypowiadaj膮 , pisz膮 tak jak m贸wi膮 , dlaczego maj膮 by膰 dyskryminowani...!!! . Taka ich egzotyka i tyle ... wi臋kszo艣膰 to ludzie pro艣ci ...ze wsi ... mie艣cin , w 艣rednim wieku po komunistycznych podstaw贸wkach...
.... PYTAM ...SI臉... D L A C Z E G O ... si臋 z nich nabijacie i poni偶acie...?!?... .
Hilton nagle zmieni艂a front wypowiedzi ....
Podstaw贸wka.....Gimnazjum..........................xxxxx............................................. dajcie spok贸j ... !!! .
Bo zaczyna to by膰 艣mieszne i zaczynam domniemywa膰 , 偶e jak kto艣 ju偶 jest za granic膮 to powinien by膰 od razu Ambasadorem Polskiego Literackiego J臋zyka pisanego i m贸wionego ... a ju偶 w internecie bezwarunkowo...
paranoja !!! .
Wynika jedynie z tego tyle , 偶e zazdro艣膰 ludzi z偶era i偶 taki nieuk a ma prac臋 i jeszcze zarabia wi臋cej ode mnie ...
呕A艁O艢膯 i tyle...
Bo jak ju偶 ma komputer , To MUSI pisa膰 poprawnie.... i... koniec , kropka... .
Wt贸rne KO艁TU艃STWO i tyle...